Az ATV Egyenes beszéd című műsorában az LMP társelnökét faggatták a zuglói botrányról.

Hadházy Ákos szerint az LMP-be is beépült a Fidesz
Fotó: Soós Lajos/MTI

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában kijelentette, lemond, ha a másfél hét múlva esedékes választáson többséget szerez a kormánypárt. A többi ellenzéki párt vezetőjét is erre biztatja.

A politikus azt is elmondta, ha Barta János, a botrányba keveredett zuglói jelölt nem száll ki, akkor jogászokkal fogják megvizsgálni, hogy mit tehetnek annak érdekében, hogy eltűnjön a neve mellől az LMP logó. Ha pedig kiderül, hogy a párt zuglói szervezete összejátszott a Fidesszel, feloszlatják a bagázst.

A műsorban Hadházy kijelentette,

az összes ellenzéki pártba beágyazódott a Fidesz, és e tekintetben az LMP sem kivétel.

Azt, hogy kire gyanakszik, nem árulta el, de mint mondta, április 8 előtt nem is szabad ezzel foglalkozni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én hiszek Hadházynak, már csak azért is, mert eltöltött közöttük pár évet. Van tapasztalata.
És az nagyon sokat számít!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Rossz a cím!
Az LMP épül(t) be a Fideszbe!
verőce21
Nosésaztán? De ez is ide kívánkozik még.
Hadházy Ákos édesapja után az édesanyjáról is kiderült: strómanként komoly szerepe volt a Földet a gazdáknak! program földárverésein.
magyaridok.hu/belfold/hadhazy-akos-edesanyja-is-egy-stromanhalozat-tagja-volt-2943055/
nezelodo
Ja a magyaridők. Az a szellemi gnóm jegyzi, vagy rosszul tudom? Alighanem a H.Á. is almamagot vett a simlis utcagyerektől, mint a nem túl okos rendőr, hogy megokosodjon. Rágcsálja és rájön, ezért a pénzért több kiló almát vehetett volna, és abban számtalan mag van. Elkapja a kölköt az átverésért, mire az, nem vertem át, nem látja már mennyit okosodott?
colibri
Mi a fenét keres itt ezen az oldalon aki állandóan a magyaridőket olvassa, idézi? Ott nem lehet kommentelni, vagy mi van? Érdekes, nekem eszembe nem jutna magyaridőket olvasni soha.
bencemacska
@verőce21: ma, 22:07
Javaslom hallgasd meg az ATV Egyenes Beszédet!
bencemacska
Én hiszek Hadházynak, már csak azért is, mert eltöltött közöttük pár évet. Van tapasztalata.
És az nagyon sokat számít!
Qqberci
Igaza lehet. A kisgazdákkal is leszámoltak, mikor már nem volt rájuk szükség...
verőce21
@bencemacska: (22:31) Én egészen másról írtam a cikk kapcsán.
Nem vitatva, hogy netán ne épült volna be a Fidesz. Hova nem épült be? Inkább az a kérdés?
De ha egyszer segít nekik összelejmolni a 106 körzet ajánlószelvényeit, már megbocsásson bárki, elég tág belátása van ott a kis párt belügyeibe.
karma1
Szerintem Hadhazy talpig uriember, es nem akarja a valasztasok elott megnevezni Szelike kisasszonyt... O az, aki a legvadabbul aladolgozik a fidesznek.
Ezek szerint Botka sem volt uldozesi manias, amikor fideszes kemeket feltetelezett az MSZP-ben..

Es igy mar ertheto az is, hogy miert nem az ezerszer okosabb, ertelmesebb Hadhazyt valasztotta az LMP minielnok jeloltnek, miert Szelike kisasszonyt.
Kell valaki, aki egeszen biztos, hogy olyan lepeseket tesz, ami a fidesznek fog kedvezni...
Tudom, hogy most a Bela mindennek el fog mondani, de ezeket nem en allitom - vagyis hogy fideszes agensek vannak az LMP-ben - hanem Hadhazy, aki nalam biztosan sokkal okosabb.
(Valoszinu, amikor erre rajott Hadhazy, akkortol kezdve huzodott vissza a kozszereplestol, mert most mar mindenhonnan Szelike folyik...:o((
nezelodo
Hova nem épült be? (mármint a fidesz) és hova nem épültek be a III/III-asok? Persze túlnyomórészt fideszben vannak. Hamar ráéreztek, hol vannak a rokon lelkek. Kár hogy az illegális komcsi mozgalmárok nem élnek, akik még találkoztak Leninnel is. Na jó itt vannak a dakoták vezetői közt a gyerekeik, unokáik. A KDNP-ben a koruknál fogva talán olyanok is, akik Csapajev elvtársat is ismerték.
bencemacska
@verőce21: ma, 22:44
Tudok olvasni, még egy kis szövegértésem is van.
A beszélgetés pont azzal kezdődik, amit te írtál, részletesen elmondta
Azért így válaszoltam, mert a cikk nem ezzel foglalkozik.
A cikkhez kapcsolódva: Barta János azt mondta, hogy egy volt MDF-es ismerőse ajánlotta fel a segítségét az aláírásgyűjtésben.
Volt MDF-esek meg vannak a Fideszben is meg az LMP szövetségesében is!!!
Én csak annyit tudok biztosan, hogy Jelen tamás éa Barta János kivételével minden plakát meg van rongálva:
verőce21
@bencemacska: Az igaz, hogy mama jelentkezett a licitálásra…
Nem vettek meg semmi földet…de jelentkeztek…csak nem nyertek.
Nulla forintból lehetett indulni. Kauciót hitelből is, utólag.
rohács1926
Szél Bernadett szerint Orbán börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer.
Én ezt nem hiszem. Sőt azt sem hiszem, hogy Szél Bernadett ezt őszintén mondta.
Ha ettől tényleg félne – úgy is, mint ember, úgy is, mint több gyermekes családanya , MENEKÜLVE A BÖRTÖNTŐL – hanyatt homlok szaladna megegyezni a DK-MSZP-vel , különösen azután, hogy a jobbik elhajtotta, mint a legyet.
2014-ben az LMP több mint 10 mandátumot – és ezzel kétharmadot – ajándékozott a fidesznek, olyan körzetekben, ahol csak meg kellett volna állapodnia (főleg Budapesten). De nem tette. Tényleg fél?
Rockxy
Ja, a fidesz az elempébe.
A fidesz szerint meg soros épült be az elempébe.
Aztán a putyin beépült amerikába, izráel beépült palesztínába, a fokhagyma meg a pirítóskenyérbe.
karma1
Sokszor vadoltam meg szegeny Hadhazyt, hogy "hat o is a fideszbol jott!", de mar latom, hogy az o eseteben igazi volt a valtas.
Ha valaki, akkor o nagyon jol ismerheti mind a ket part belso ugyeit, ezesetben a fidesz aljas eszkozeit is. (Bar ez utobbira talan akkor is sor kerult volna, hogyha "csak" fel akarja tarni a korrupcios ugyeket, mert akkor szinte mindenhol valamilyen fideszes gaztettbe, ugyeskedesbe akadt volna bele.)
Igy viszont TUDJA, hogy milyen eszkozokkel dolgozik a fide$$... (A legaljasabbakkal, mint tudjuk, semmitol senm riadnak vissza. )
Varom majd a talalgatasokat szegeny Demjan halalaval kapcsolatban is.
Pálinkás Pál
@karma1: Béla most töri a fejét,mit is kéne erre mondani Fletóval kapcsolatban...
justhpeter
Ha nyer Orbán Hadházy lemond. Korrekt követzkeztetés, én is ezt ajánlom valamennyi ellenzéki pártocskának. Ha most nyer Orbán, nincs is semmi keresnivalójuk a közéletben.
karma1
@Pálinkás Pál: Nyugodj meg, ki fogja magat magyarazni, es megint mi maradunk a mocskos aljas dekasok...:o))) Azert megnezem, hogy ki mondja ezt, es allati kivancsi leszek az itteni szereplesere aprilis 9.-tol...:o))
Van egy olyan erzesem, hogy ugy fog eltunni, ahogyan masfel eve jott...:o))) Nyomtalanul...
karma1
@TASzSz: ??? Hogyan? Valaki az lmp-bol belepett a futyiszbe?
karma1
@rohács1926: 23.20-ra: Lecci ezt ismeteld meg Belanak, mert o valtig tagadja, hogy 2014-ben az LMP akar egyetlen mandatumot is juttatott volna a tokolodesevel a futyi$$nek... Hat ez van..:o(((
Csizmás Kond
...hogy is mondta volt Gyurcsán ?...ez egy piszkos kampány lesz, nagyon piszkos. Ő tudta mert ők csinálták...ízráeli szarkavarókkal dolgoztatták ki a piszkot.
Amúgy ez a kampány nem elvekről szól hanem érdekről. Van aki a külföldnek akar megfelelni mert onnan igértek neki valamit, van aki itthon akar megfelelni mert abban lát jövőt...és vannak akik bárhová odacsapódnak csakhogy bejussanak valahová...és ugatnak, hazudnak...
kereső
@karma1: már én magam elmondtam neki vagy ötvenszer- de nem!!, azért lett fiaskó a 2014-es összefogás,és azért lett 2/3,mert a dk beerőszakolta magát az összefogásba.Igaz,hogy az lmp akkor se állt szóba Bajnaival,amikor még azok is kizárták még a tárgyalásból is a dk-t.
/Ekkor szakadt ketté az lmp!-mert Schiffer és Szél nem akart Bajnaival együttműködni-Karácsonyék meg igen./
Ez Bélánkat abszolut nem zavarja, mintahogy a többi tény sem.Kár a szóért!!!
Béla333
Nem az a hír, hogy a Fidesz az LMP-be is, mint minden más pártba is igyekszik beépülni, ellehetetleníteni.
A hír az, hogy amikor erre a legkisebb gyanú is felmerül, az LMP kivágta a pártból az érintett emberét, nem lesz jelöltjük Zuglóban.
És az a lényeg még, amit tegnap mondott Hadházy Rónai Egonnál, hogy ha bebizonyosodna bármilyen összejátszás a Zuglói LMP és Fidesz között, akkor feloszlatják a Zuglói alapszervezetet.
Szimpatikus az a gyorsaság, az a határozottság, ahogy kezelte, kezeli az LMP ezt a kérdést.
Remélem bármilyen esetleges hasonló esetben ugyanígy járnak el.
A többi párt is követhetné a példát, a hitelességhez ez kell!
vukkocska
Bernike óta tudjuk, hogy a Fidesz beékelődött az LMP-be. 2014-ben is segítette a Fidesz 2/3-át, most is beágyazza a győzelmet azzal, hogy nem hajlandó esélytelen helyen visszaléptetni a jelöltjét. @kulabombaafityiszre: nem az a baj, hogy ez a nő orbitális nagy hazugságokat mond, hanem az, hogy van, aki ezt beszopja. Egyébként egyben téved Hadházy Ákos: a DK-ba nincs beépülve a Fidesz. Oda nem sikerült.
Yoda69
@Béla333: Ezzel egyet tudok erteni. Sot az osszes jeloltet at kellene vilagitani minden ellenzeki partnak meg a valasztasok elott, hogy kiszurjek az esetleges fideSS spionokat
Eladott Ország
Nem csodálkozom, mert a fidesz egy politikai prosituált párt. Ha kellett liberális, ha kellett keresztény-konzervatív polgárt volt. Egyébként egyikhez sincs semmi köze a bűnözésen kívül.
Az biztos, addig nem lesz rend ebben az országban, míg ezt az egész maffiát, Orbánostól, Poltostól bilincsben nem mutogatják. Ezek amíg élnek és mozognak szívni fogják a vérünket. Csakis a végleges elszigetelés és teljes vagyonelkobzás lehet a megoldás. Megsemmisítést azért nem írok, mert az EU-ban az tilos. De egy ilyen irányú népítéletet nem tartok kizártnak. Mert nincs más mód szabadulni tőletek, mindenhová beettétek magatokat. Mindegy, hogy névleg ki győzne a választásokon, a valóságban ti rabolnátok tovább. Ezt egyetlen módon lehet megakadályozni. Ki kell irtani benneteket és vazallusaitokat a hatalomból, a gazdaságból, mindenhonnan. Valódi kormány- és rendszerváltás kell. Az pedig nem arról szól, hogy ti ellenzékbe vonulva szívjátok tovább a vérünket.
Peller Anikó
Hoppá, a szélber Nike fideszes? Hát mondjuk ez eddig is látszott csak nem tudtuk konkrétan.

Végülis a gyurcsányozást is a fidesztől másolták, besegítve a fidesz győzelembe és most sincs ez másképp. Gyurcsányozunk, Gyurcsányozunk, Gyurcsányozunk, igaz béla? A déká meg szitokszó de ez még csak a baromagyúaknál van így. Az idiótáknál akik ráadásul padkányok.
Béla333
@vukkocska: 08.52
"Bernike óta tudjuk, hogy a Fidesz beékelődött az LMP-be"

Azért ha akarnál, tudhatnál mást is:

"Sajnos Orbán nagyon sikeresen működteti a maffiaállamot, és konkrétan megvásárolta a szocialista párt vezetőit – mondta Soros György.
Az üzletember szerint nemcsak az MSZP működik együtt a Fidesszel, máshol is vannak beépített emberei a kormánynak."
hirtv.hu/ahirtvhirei/soros-gyorgy-orban-megvasarolta-az-mszp-vezetoit-2442917

Azért ne legyél szemellenzős. A jelek szerint ugyanez a probléma másik pártoknál is felmerül, van amelyiknél nagyságrendileg nagyobb mértékben, mint amekkora az ÉMP-nél van, csak éppen a többiek nem akarnak ez ellen tenni semmit.
Nekik jól van ez így. Neked ez mit jelent?
Béla333
@Peller Anikó: 09.11
Engem igyekszel beállítani úgy, mint aki csak Gyurcsánnyal foglalkozom, holott éppen te vagy az, aki mindenből ezt igyekszel kiszűrni.
Holott itt pl. Hadházyról és a Fideszesek ellenzéki pártokba való beszivárgásáról szól a cikk, egy szóval sem említve Gyurcsányt.
Csak neked kattan erre mindig az agyad!
Láttad tegnap a Szabadfogást? Puzsér véleménye hogy tetszett? Miszerint a DK és az MSZP a demokratikus helyzet visszaállásának a legnagyobb gátja.
Ugyanis szerinte (és szerintem is) az MSZP és a DK a NER szerves része. Ál ellenzék, akiket a Fidesszel a régi közös lopkodások, mutyizások kötik össze.
nyanya001
@Béla333: Ki az a Puzsér ?
Aki most éppen a Jobbik hátsójába van ?
Egy ordító degenerált blogger.
Éppen annak nyalja a seggét, aki többet ad az ordibálásáért.
Béla333
@nyanya001: 10.42
Az ide beírt véleményed alapján nem ismerlek eléggé, de szerintem Puzsérnak több van ott fent, mint sokunknak...
nyanya001
@Béla333: Persze, tud helyezkedni, honnan várhat több lóvét.
Simicskánál meg van.
nyanya001
@Béla333: A Hadházyt meg kifejezetten sajnálom, egy őszinte, rendes becsületes politikus,
tegnap kiérződött a hangján a keserűség, mert áruló van köztük.
Amit lehetett ő mindent megtett az LMP-ért.
Aki Én
@Csizmás Kond: Az megint érdekes, hogy Finkelsteinről, a fidesz fő gyűlöletkeltő zsidó, melegházasságban élő propagandistájáról sosem teszel említést.
Megint a csúnya kettős mérce, igaz?
Aki Én
@verőce21: Hogy lehet, hogy neked az ezernyi földmutyis ügy közül, éppen a piti Hadházy féle ugrik be?
Már megint jó az arányérzéked.
Béla333
@nyanya001: 10.52
Ne ezért sajnáld. Egyébként is azt mondta, amit Soros: minden pártban vannak beépített Fideszes árulók, az egyik jobban, a másik kevésbé fertőzött.
Azért sajnáld inkább Hadházyt és főleg magunkat, amit mesélt, hogy mekkora megdöbbenés volt, amikor a DK és az MSZP tárgyalói tudomást szereztek arról, hogy az LMP egy széles, körű kordinációt szeretne. Hogy ezt a Fidesz nem fogja hagyni és hogy ki fogják csinálni a Hadházyt, ha ezt komolyan akarja!
Azért ez elég döbbenetes. Nemcsak a Fidesz aknamunkája, hanem az ellenzékiek ilyen sirdogálása...
advocat
És a műkörmös? És a többiek? Azoknak? És végül nem vettek földet. Különben ki és hogy jut hozzá, hogy ki vett ki pénzt a bankból? Ez egy kicsit banktitok, amire a kedves bankárok egy nyomorult meghatalmazás kapcsán is hivatkoznak. Ha a "pártunk és kormányunk" kéri, akkor nincs titok?
Szóval egy kis vizsgálódás, esetleg itt is elkelne.
Pálinkás Pál
@Béla333: Ha ezt komolyan gondoljátok akkor kirúgjátok bernikét???
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.22
Pedig még nincs is akkora hőség, hogy hőgutát kaphattál volna...
Pálinkás Pál
@Béla333: nem is kaptam...de még párttársaid is kettészakadnak lassan...nektek nem szélt kellett volna jelölnötök ME-nek...öngól volt..
bencemacska
@justhpeter: ma, 06:34
Szerintem nem is kell lemondaniuk, viszik valamennyit a kóterbe!
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.28
Szerintem meg Szél Bernadett a legjobb a lehetséges miniszterelnök jelöltek között!
bencemacska
@Aki Én: ma, 11:13
Hadházy édesanyja szeretett volna valamilyen földdarabot megvenni, ami a szomszédja volt, vagy valami hasonló, nem figyeltem eléggé. Ezért jelentkezett az árverésre, befizette a 30 millió FT-ot, de nem is az a föld volt, meg nem is úgy ahogy meghirdették, ezért NEM LICITÁLT!
Ezt bizonyítja, hogy vissza kapta befizetett 30 milliót! Aki licitál, nem kapja vissza!
Béla333
@bencemacska: 11,52
Ha valóban érdekel, tegnap mesélt erről Hadházy a Róni Egonnál:
www.atv.hu/videok/video-20180328-hadhazy-akos

Az első néhány perc...
bencemacska
@Béla333: ma, 11:56
Onnan tudom! De pontosan nem emlékszem minden szóra, csak a lényegre!
karma1
@vukkocska: A 09.24-es hsz-ben beidezett hirtv-ben egy jo kis alhir volt,.. A riportot senki sem jegyzi, szerkesztosegi cikk. Semmifele szo szerinti idezet nincs tole, Sorostol,
Visszaneztem a hsz-ben a hirtv videojat: amit angolul mondott Soros Gyorgy, az koszono viszonyban sincs a magyar forditassal! Lehet, hogy talan valaki kerdezett valami hasonlot, de Soros NEM MONDTA, hogy az mszp-t penzelte volna illetve oda kemeket telepitett volna be a fidesz! Ezt az egeszet azert talaltak ki, hogy a fidesznek legyen alkalma egy kicsit 'sorosozni"!
Egyetlen olyan erdemleges cikket talaltam Soros Gyorggyel kapcsolatban, ahol az o "joslatait" szedte ossze az ujsagiro, amiben a Microsoftrol es a Facebookrol annyit mondott, hogy "a napjaik meg vannak szamlalva" (ez folyik eppen ebben a pillanatban), hogy putyin az elnokseget mindenkeppen meg akarja - es meg fogja - erositeni, es hogy trump a legnagyobb nemzetbiztonsagi veszely Amerikara nezve, es o max. 2020 elejeig szamol vele.
Magyarorszaggal kapcsolatban annyit mondott, hogy "A demokracia foldcsuszamlasszeruen fog gyozni a 2018-as valasztason".

Nos, Soros terv nem letezik - ezt a magyar rendorseg es ugyeszseg is megerositette irasban - ezert nem is nyomoznak utana -, de ettol fuggetlenul a 2017-es "joslatbol" annyi megvalosult, hogy putyint ujravalasztottak, a Microsoft es a Facebook az osszeomlastol percekre van csupan, trumpnak egyre jobban inog a szeke, mert egyre tobb hulyeseget csinal es egyre tobb sotet teny kerul elo, tehat nem kizart, hogy vagy egy elorehozott valasztast tuz ki a kongresszus, vagy olyan helyzetbe kenyszeritik ot, mint Nixont, aki kenytelen volt lemondani. (A fizetett szexmunkas epp most mondja esku alatt a vallomasat)
Es szerintem a demokracia "landslide" (foldcsuszamlas)szeru gyozelme is varhato nalunk,.
Béla333
@karma1: 13.02
Te képtelen vagy cca 2 hónapra is visszaemlékezni?
"Soros: Orbán megvásárolta az MSZP vezetőit"
index.hu/kulfold/2018/01/25/trump_putyin_soros/

"SOROS: ORBÁN MEGVÁSÁROLTA AZ MSZP VEZETŐIT"
alfahir.hu/2018/01/26/soros_gyorgy_davos_mszp_orban_viktor_fidesz

"Megszólalt Soros: Orbán megvette az MSZP vezetőit, más pártokban is kémei vannak"
24.hu/belfold/2018/01/25/megszolalt-soros-orban-megvette-az-mszp-vezetoit-mas-partokban-is-kemei-vannak/
Pálinkás Pál
@Béla333: Az hogy szerinted az,az nem számít...egyedül még a parlamenthez is kevesek vagytok..és gondolod,ha valami csoda folytán leváltják a mangalicát,..bárki is belemenne hogy szél legyen a ME...ámokfutása után???
Béla333
@Pálinkás Pál: 14.32
Majd a választók eldöntik. Nem te!
bencemacska
Ma kaptam meg "Tiszta Lap" c. kampány újságjukat, ahol bemutatják a tegnap kirúgott jelöltjüket és a ME jelölt 7 pontját!
Ebből a hatodik így hangzik:
"Minden családot támogatunk. Megemeljük a családi pótlékot, bérlakás -programot indítunk, és VIGYÁZUNK A NYUGDÍJAKRA!!! "
Azóta vagyok frászban: Selmeczi Gabriella is ŐRZI a magánnyugdíjakat, és az Istenért sem adja vissza jogos tulajdonosuknak.
Most Szél magáévá teszi az állami nyugdíjakat??? És mi lesz velünk???
vukkocska
@Béla333: Puzsér egy betegagyú senki. Forog a szeme, ahogy beszél. Neki sem ártana műsor előtt egy kis szedálás. @Béla333: 9.24-re. Nem vagyok szemellenzős. Gondolom, hogy ÉMP az LMP akart lenni, először azt hittem, valami újabb kamupárt :) Az LMP semmiféle széles körű együttműködést nem akar. Ő próbálkozott a Jobbiknál, de balul sült el. Azóta egyedül van. Pedig - ahogy a dal is mondja - egyedül nem megy. Egyedül nem megy ennél a választási törvénynél,erre fog ráfázni a Jobbik is, amit ugyan nem nagyon sajnálok. Ahogy 2014-ben az LMP segítette hozzá a Fideszt a 2/3-hoz, mert akkor sem volt hajlandó együttműködni, most lehet, hogy a saját fenekét fogja azzal rugdosni, hogy egyéniben nem fog nyerni körzetet, vagyis azt, ahol a DK-s Tóth Zoltán választási szakértő visszalépett a javára. A buta gőg vezet az LMP sikertelenségéhez, mert csak a töredékszavazatokból fog jobbára valami kikaparni magának. @karma1: Köszönöm, hogy ilyen hosszan válaszoltál, s nagyon jó dolog, hogy meg tudod cáfolni a kormány ocsmány hazugságait. Persze, eddig sem volt kérdés, hogy ők csak akkor hazudnak, ha kinyitják a szájukat.
verőce21
@bencemacska: (11:52) Annyi blődséget írtál egy bejegyzésen belül, hogy muszáj válaszolnom.
Aki eredménytelenül, sikertelenül licitál egy árverésen, az visszakapja a kauciót!
Jól néznénk ki, hogy nyolcan licitálnak egy földdarabra, ingatlanra, lakásra, akármire, és a nyertesnek beszámít a letét a vételárba, a többiek pedig veszítik a letétet/kauciót? Hát ez akkora baromság, amit nyilván csak te hiszel el.
A másik: Hadházy anyja licitálni akart, de csak a banki ígérvényt tette le mint kauciót, nem a készpénzt.(Ezt szó szerint nem mondta ki, de kiérthető a továbbiakból.) Ezért nem is veszíthette el. De ez nem jelenti, hogy ne indult volna a licitáláson. Pontosan ezt fejtegette Hadházy, hogy ez egy bomba üzlet, mert egy fillér nélkül megjátszható.
bencemacska
@verőce21: ma, 20:21
Nem vettem részt földárverésen, mert az árverésre készülődők már elijesztettek. A kárpótlási jegyeim egy részét eladtam áron alul, másik részét elajándékoztam. Ezért nincs tapasztalatom!
Én sem gondoltam, hogy kp-ben fogja valaki letenni a 30 milliót. De amíg az ügylet véget nem ér ott marad a letéti számlán. Arról van igazolásod, hogy felhasználtad, vagy visszautalták a szabad felhasználású számládra.
verőce21
@bencemacska: A letétet általában aznap, de két-három napon belül visszautalják az indító számlára. Szerencsére nem használják még ingyen 30 napig a pénzed.

De az abszurd és hülye gondolat tőled, hogy aki veszít, az elveszíti a letétet is! Még mit nem? Akkor ebből meg lehetne élni sokaknak. Nem elég, hogy a licit időtartamáig is használják a pénzedet?
nezelodo
Azon az árverésen lehet, hogy úgy voltak ők is, hogy ne mi nyerjünk a legtöbbet. Meg amúgy sem volt aznap közgyűlés. Szerintem, jobb lett volna nekik,ha nyernek, nem a legtöbbet, de úgy negyvenkét millát, mint Orbán Tokajban. Így is, úgyis mocskolják őket a valóban sáros import sameszok a völgyből amit őriznek a tölgyek...
bencemacska
@verőce21: ma, 09:05
Akkor rosszul emlékszem.
Ahogy a 30 millió Ft is nagyon nagy összeg az én gazdálkodásomban!
Ekkora összegek felett legalább 15 éve nem rendelkezem!-:))))
verőce21
@bencemacska: Akkor Te főkönyvelő lehettél! :)
Commenter
@justhpeter: Nem és nem és nem nyerhet Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.