Szép gesztus egy ilyen magas kort elért emberről megemlékezni.A rossz nyelvek szerint ez is csak egy kampányfogás.

Százéves nénit köszöntött fel választókerületében Varga Mihály

Meglátogatott egy százéves nénit Varga Mihály fideszes politikus, az óbudai választókerület kormánypárti jelöltje.

Varga Éva nénitől a hosszú élet titkát igyekezett megtudni, ami a képhez fűzött szövegben benne foglaltatik:

Éva néni 100 éves! Mi a hosszú élet titka? Rendszeresen mozog, sokat olvas, keresztrejtvényt fejt, hetente kétszer kártyázik a barátnőivel, este időben lefekszik, szereti az édességet (úgy láttam), és mindig Óbudán lakott! Isten éltesse!

- írta Facebookon Varga. 

A politikus közösségi oldalán sorra tűnnek fel ismert emberek, hogy korteskedjenek kedvenc jelöltjük mellett. Többek között Szandi és Balázs Péter is nyíltan vállalta szimpátiáját. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
...és átnyújtotta a már előre beikszelt választási papírt!
karma1
Hu mekkora szarban lenne itt a fidesz...:o))) A 103 eves nenike meg bejott vasarolni a dedunokajaval a kozertbe... Szinte minden resthome-ban van 1-2 fo 100 eves vagy ennel is idosebb ember... Nem gyozne varga adni a 100 ezer forintokat... (Mert asszem a 90-re 90 ezer forint jutalom jar...)
vukkocska
Hogy mire nem képesek a választási időszakban ezek a majmok. Eddig lehetett kérni, hogy ki köszöntse fel a kerek születésnapon az ünnepeltet. Lehetett kérni a polgármestert, vagy a postás egyszerűen kivitte a pénzt. Anyám kérte, hogy menjen hozzá a polgármester, aztán csöngetett a postás. Anyám először szomorkodott, de amikor mondtam neki, hogy fideszes a polgármester már hálát adott, hogy nem ment el hozzá. Itt meg terülj-terülj asztalkám, torta, virág, borocska, minden volt. Meg fotósok természetesen, mert a meglepetés vendéget le is kellett fényképezni.
papa.49
Ha az elmúlt 8 évben mindig felköszöntötte volna az ilyen idős embereket akkor szép gesztusnak mondanám, de mivel csak MOST A KAMPÁNYBA JUTOTT ,,ESZÉBE,, A GÚNÁRNYAKÚMISKÁNAK A DOLOG ÍGY BIZONY ÓCSKA KAMPÁNYFOGÁS CSAK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.