A kormánypárt azt állítja, Vona "jóbarátja" adhatta a fegyvert Ali Agcának, II. János Pál merénylőjének.

A Fidesz szerint Vona "iszlámbarátsága" a pápa elleni merénylettel is összefüggésbe hozható
Fotó: Máté Zoltán/MTI

A Fidesz szerint Vona Gábor iszlám szélsőséges szervezetekhez fűződő kapcsolatai már a pápa elleni merényletkísérletig érnek, ezért ismételten arra szólítják fel a Jobbik elnökét, hogy tisztázza, milyen viszonyban áll velük – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Hidvéghi Balázs azt mondta: Vona Gábor és a Jobbik kapcsolata a muszlim szélsőséges szervezetekhez és személyekhez egyszerre zavaros és veszélyes, és ezek a kapcsolatok a II. János Pál pápa elleni merényletkísérletig érnek el.

A Vona Gábor Facebook-oldalán megtalálható fotók szerint

"jóbarátja" az a Musa Serdar Celebi, aki részt vett abban az 1981-es merényletben, amely során muszlim szélsőségesek megpróbálták meggyilkolni az akkori pápát a Vatikánban. Ehhez a merénylethez "Vona Gábor muszlim barátja" adhatta fegyvert a merénylőnek, Mehmet Ali Agcának, egy CIA jelentésből pedig az is lehet tudni, hogy Celebi 1,5 millió dollárt ajánlott fel a pápa megöléséért és pénzzel segítette a merénylőt

- fogalmazott.

Hidvéghi Balázs ezért ismételten felszólította Vona Gábort, hogy tisztázza személyes kapcsolatát és a Jobbik viszonyát a muszlim szélsőségesekhez, illetve Musa Serdar Celebihez.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Vona (Závrivecz) Gábor a fent említett merénylet idején 3 éves volt! Hogy azóta haverok lettek?! Apja lehetne... Musa Serdar Celebi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
r2d2
Vona (Závrivecz) Gábor a fent említett merénylet idején 3 éves volt! Hogy azóta haverok lettek?! Apja lehetne... Musa Serdar Celebi!
Yeromos
Az ilyen ocsmány undorító hírhamisító újságírást tanítják valahol vagy erre születni kell?
Szerintem ezekkel a hírekkel már a megrögzött fidesz hívőknek is tele van a t...,
Ludmilla
undorító az a kampány,amit Vona ellen folytatnak
Clavigo
:))) :))) Hát ha ezek normálisak !!!:))) :))
advocat
Vona már körülmetélve született. Igazi muszlim, meg meleg, meg minden. Csak így tovább. Fidesz.
Mézike
@Ludmilla: persze. mert a legesélyesebb .
iluminati
A FIDESZ ennyire hülyének nézi az embereket...??? ez a kampány mely rétegnek szól???
Innen már a vadon élő állatok is elvándorólnak!!!
desiro
hitlert is az őrületig követték, mit gondoltok g. orbánt nem???
kissé felnőttem
érdekes egy fajta ez a fidesz se lát se hall mint a dömötör,Na csak egy két adoma Güll Baba türbe ki is ujitotta fel ki nek adták üzemeltetésre milyen pénzből, és ki turbékot a z ördögánnal és hányszor vagy bekötött szemmel élnek ezek ? csak a jobbik bünbak ha kell ha nem és ti mennyivel vagytok gálánsabbak ?-271 C fokkal akkor ? Csak a szálka létezik ? a gerenda nálatok már kilóg ám csak vakultok.
papa.49
És mi újság van a csutigeci szomszédjával a Pharonnal, egyáltalán meghalt-e, vagy csak személyiséget váltott ???
És mi van a kesefanyűvő lenyúlásával amivel megszerezte a pacák ingatlanát, amit most a fia perel ???
Hidvégi faszfej ezekről is regélj már valamit !!!
quadrocopter
Sőt, már 1917-ben látható volt Vona, Lenin oldalán, de titiokban perzsaszőnyeget is hord a zsebében, iránytűje Mekkára hangolva!
Elmebeteg állatok!
havasigyopár
A Fidesz újabb hazugsága, mindenre képes így választáshoz közel. Egyik ismerősömmel beszéltem ma, aki elhitte, hogy az ellenzéki vezetők + Soros a drótvágó szerszámokkal valódi, igazi kép. Lám,lám meglehet etetni a sok tájékozatlan, egyszerű embert. Rácsodálkozott, hogy ez csak egy manipulált fotó. Ezért nem szabadna megengedni a Fidesznek, hogy túlzásba vigye a hazugságait.
nihil
Két nappal a választások előtt még az is ki fog derülni, hogy vona gábor akarta megölni a pápát, csak mások elvitték helyette a balhét.

Anyám borogass!
Grafix69
Jesszusom :))))))))))))))))))))))))))))))))))t volt))) Miket ki nem hámoznak ezek . Pharaon meg csak úgy itt volt .
Nessy
Egy egész pszichiáter fakultás írhatna a fideszesekből disszertációt!
Azért ennyire talán még sem illik hülyének nézni több millió embert!
kisrigó
Sajnos sokan vannak, akik még abban a naiv hitben (finom vagyok!) élnek, hogy amit a TV, rádió bemond, az úgy van. Értelmesnek(?!) tűnő emberek mondják, hogy "nem akarom, hogy elvegyék a nyugdíjamat a migránsok, ne legyen oktatás, ne legyen kenyerünk! stb" Piszok jól kitalálták ezt az egészet! Szégyen, hogy ilyen lebutított, manipulálható lett a társadalom! Egyesek még azt is elhinnék, hogy visszafelé fog folyni a Tisza, sőt kipusztulnak a halak is, mert már erre is van Sorosnak terve! Mennyit kell még lopni, hazudni, hogy felébredjenek az emberek!?
kisrigó
@havasigyopár: Sajnos, hogy simán elhiszik, még az sem tűnik fel nekik, hogy milyen abnormálisan hosszú Sorosnak a karja! Nagy bűne a hatalomnak, hogy ennyire lebutította azokat, akik eddig sem voltak tájékozottak, akik olyan szinten élnek, hogy biztos igaz, hisz "bemondta a TV!"
cikicakk55
Eddig nem is láttam,vagy olvastam ezt a hírt.Látom,hogy jó régi,de ettől függetlenül ez a nagyfokú hülyeség már tényleg orvosi eset. Mint itt írta is valaki, 3 éves lehetett Vona a Pápa gyilkosságának kísérletekor! Micsoda csodagyerek volt és nem vették észre a szülők? Azért 3 évesen a pápa ellen merényletet kitervelni és ahhoz embereket is szerezni,ahhoz már igen csak kell IQ na meg önállóság! Amennyiben Vona 3 évesen is ekkora tehetség volt,már rég neki kéne a Miniszter Elnöknek lenni! Sajnos a cikk megjelenése óta kiderült,hogy sajnos a cikk elérte a hatását,mert igen sokan bedőltek az Orbáni hírgyártásnak. Most éppen inkább a migránsokra és Sorosra gondoltam,nem a Pápa meggyilkolási kísérletére. Ez tényleg már tragikomédia. Bár inkább az a tragikus,hogy egy ilyen gondolkodású kormánya van az országnak.
csipetke
@cikicakk55: 19:58 A fidesznek sose okozott gondot,ha valakit mocskolni kellett,mégha orbitális nagy hazugság is a dolog.A választás előtt működött erőteljesen az álhírgyártó üzemük.Nap mint nap jelentettek meg lejárató cikkeket az ellenzéki politikusokról.Az elmebeteg Sorosozás mellett.Hazug banda...
cikicakk55
@csipetke: Igen,igazad van,de ez már tényleg túl tett minden gyalázatos hazugságán a Fidesznek. Számomra már a hír kitalálása is elmekórtani eset,de hogy ilyet még el is higgyenek emberek az elkeserítő. Főleg ha belegondolok,hogy ilyenek vannak kormányon. Ez olyan,mint részeg emberre rábízni egy repülőgép landolását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.