Április 5-én, három nappal az április 8-i országgyűlési választásokat megelőzően miniszterelnök-jelölti tévévitát tart az RTL Klub – írja a 24.hu.

Miniszterelnök-jelölti vita lesz az RTL Klubon, Orbán Viktort is meghívták
Fotó: MTVA

A vita moderátora Baló György lesz, a műsorra a Magyarul Balóval különkiadásában kerül majd sor

A vitán Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje vesz majd részt. A műsor szerkesztői meghívták a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, Orbán Viktort is, aki nem kívánt élni a lehetőséggel.

Az egy órás vitát április 5-én délelőtt rögzítik, a vágatlan felvételt 23 órától sugározza majd az RTL Klub. A miniszterelnök-jelöltek vitáját az adással párhuzamosan a csatorna online felületein is figyelemmel lehet majd kísérni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pedig vettek volna neki egy magas (megerősített) sámlit is! =))
papa.49
A csutigörény biztos nem lesz ott !!!
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: A sámli-vásárlást megspórolhatják.
papa.49
@sokanvagyunk: Az eszét már megtalálta a kupaklaja, mert mostanában igen eszetlen módon viselkedik ???
CsipkeRózsa
@Shikari: Miniszterelnök-jelölti vita lesz.
sokanvagyunk
@Shikari: Miért ne? - a régi önmagával lenne miről vitáznia.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ha a Fidesz nyer, a következő fidesz-kormánynak is ő lesz a miniszterelnöke.
Orbán előtt ez volt a szokás.
cikicakk55
Teljesen felesleges akkor az egész tv közvetítés. Orbán nélkül semmit nem ér az egész. Az ellenzéki Miniszterelnök jelöltek vitájára senki nem kíváncsi. Most még nem! Azt mondják most amit a nép hallani szeretne. Ez nem vita lenne,hanem az,hogy ki tud nagyobb jólétet ígérni az embereknek. Majd akkor bizonyítsanak,ha már tényleg ott vannak a miniszterelnöki székben,látják az üres államkasszát és rájönnek,hogy legalább két évig semmit nem tudnak betartani abból amit ígértek,mert nincs miből. Ezért lenne az a legfontosabb és legelső dolguk,hogy letartóztassák az egész Fidesz holdudvart strómanostul családostul,mert ameddig nem folyik vissza az államkasszába az ellopott pénz,addig az ígéret semmit nem ér.Orbánt kellene elővenni és csak a vele való vita oldhatna meg valamit.Egyáltalán honnan is szedték,hogy Orbán ki áll a tévé elé és vitázni mer bár kivel is?
Eladott Ország
A csúti kancigányt már csak a bírósági tárgyalásra kell beidézni, mint vádlottat.
nyanya001
Orbánnal vitatkozni annyi, mint egy verébbel sakkozni !
Mióta Medgyessy a földbe döngölte azóta a dakota nem mer kiállni vitára.
papa.49
@durbincs: Buzgancs menjél a Kék Osztriga bárba ))))))))))))))))))
nezelodo
A múlt nem lesz ott, de ahogy elnézem, a jövő sem.
csipetke
Még jó,hogy ide se fog elmenni.A papírból még csak-csak felolvassa,amit a beszédíró a kezébe nyom,de vitára már alkalmatlan.Ráadásul rettenetesen be van sz@rva a kényes kérdésektől,pl a nemzeti vő,és az elios,az FBI nyomozása,stb,stb...
csipetke
@Shikari: 14.50 Nem saját magával,hanem akik vitára hívták.De ettől jobban be van sz@rva,mint az ördög a tömjénfüsttől.
csipetke
@papa.49: 15:18 Most komolyan,te érted,hogy miről beszél az ebihal?
vukkocska
Mindenki tudja, hogy egy gyáva alak? És mi van akkor, ha nem a megfelelő mértékben van begyógyszerezve, mert például az egyik elgurult?
nyanya001
@vukkocska: Nincs az a gyógyszer, ami ezen segítene.
Persze, én értem, mert olyan kérdéseket kapna, amitől menten
- még jobban - szétesne és vihetnék Grazba a fenntartott magánklinikára
onnan meg meg nem is engednék ki, igaz nem is az ön, de közveszélyes dilije miatt.
Mézike
@csipetke: Én is szeretlek! :-) Rájöttem nem velem van a baj ha nem értem...
Mézike
orbán azír nem megy. mer' ő nem jeleölt hanem miniszter...Na!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyogni te szellemi rövidgatyesz?
Matyar meghaladni mogyorónyi agykinövésedet?

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
Lepényleső
Orbánt minek,ő nem jelölt? Ő Bajnaitól egy országot örökölt,amit majd megkap egy vőjelölt.
Sámannus
@Shikari: Mondjuk szokott is amikor többedmagában van. Épp ezért nem mer kiállni, mert magától is ki tud kapni.
Mézike
@durbincs: Gondolod hogy nem tudom eldönteni ki a szörnyi ki nem?
papa.49
@csipetke: Dehogy hát lehet ennek a nyekergését érteni, csak most jól felbosszantom aztán nem veszek tudomást se róla a komát meg eszi a penész ...
Macskaszem
Rendezzék meg egy óvodában. Oda szeretnek járni mostanában a gecifélék.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Ismerik a viccet, hogy Orbán azért lett megalomániás, mert felállt egy sámlira, és meglátta a világot? Nos, ebben a viccben éppen az a vicc, hogy véresen komoly. Erre utal egyértelműen, hogy immáron Magyarország nem elég nagy játszótér a pusztításának.
m.blog.hu/hu/huvos/image/20100930orbanvikt11.jpg
szep napot
Miert is menne el. Tudja, hogy a toketlen szervezetlen ellenzek kivegzi egymast egy ilyen vita soran. Neki a kaosz a jo, ha a szavazok ossze-vissza szavaznak.
kereső
@Shikari: 16:50, azér a te érvelésedben van egy kicsinyke hiba.Azt tudjuk,hogy hogy Orbán V Magyarország "örökös" miniszterelnöke,mert a haza nem lehet ellenzékben-ez akkor is igy van,amikor éppen nem ő az!
Ha nem áll ki vitázni az ellenzék miniszterelnök jelöltjeivel,mi felelelősen dönteni kivánó szavazó állampolgárok, hogyan döntsünk?Hátha mégis azok a nullák,esetleg jobbat kinálnak nekünk,mint amit az elmult nyolc évben kaptunk,és megtapasztaltunk.
Esetlegesen lehet olyan kimetele is dolognak,hogy az ellenzékiek közül választunk magunknak miniszterelnököt,mert nem lesz ott senki aki megcáfolja,amit azok ott hablatyolni!fognak.
Nem lesz senki,aki ellent mondana nekik.
Ennek alapján fogunk szavazni április 8-án.
papa.49
@durbincs: Ha nem tudnád ez TE VAGY ÓCSKA ROMÁN GECI HOMOKOS IS VAGY MERT APÁD A TENGERPARTON A HOMOKBA VERT KI !!!
Takarodj már a jókurvaanyádba tetű !!!
verőce21
Milye4n Miniszterelnökjelölti vita?
Ahol a "komcsik" a kommunizmust most globális liberalizmusként szeretnék eladni?
keresztapa
Akik szeretnének Miniszterelnökök lenni, és már önjelöltségükkel ezt ki is fejezték legalább egymással tudjanak vitázni, hiszen ők a jelöltek, ők akarnak a meglévő helyére lépni pártérdekből amiből a közt kihagyták,... csak a pártjuk hatalmi törekvése nagyobb... a személyes hatalmi törekvésüknél. A köz elfogja dönteni ápr. 8. - án ki alkalmas egyáltalán erre a pályázott címre, vagy alkalmatlannak fogják a szavazók őket minősíteni. Addig meg nem kell a feszkót ökörségekkel, kitalációkkal egymás közt növelni. Ha már a politikusok aljassága tűrhetetlen a köz számára, ők egymásközt politikai aljasságukat tudják növelni a pártjuk megelégedésére. Hiszen a pártok hatalmát az elnök jelöltjük fogja megvalósítani... vagy megsemmisíteni.
nezelodo
@keresztapa: Bocs de hülyeség, miért egymással vitázzanak csak, hiszen nem egymást, hanem Orbánt akarják leváltani. Szóval ez egy harmatgyenge indok arra hogy ne kelljen a min. elnöknek kiállni vitázni. Orbánt a leggyengébb "önjelölt" is könnyedén leiskolázza, mert ott nem lehet csak kellemes ünnepeket kívánva megfutamodni.
Borsodi
@nezelodo: Persze,hogy be van szarva hogy hazudhatna a kerítésről Sorosozás se jönne be el végre nem agyatlan barmokkal áll szemben,és Balló Gy se tudja megvezetni,ráadásul senki se tapsolna Semjén nem bólogatna neki. Vona jogosan mondhatná neki tele van a gatya? Miniszter úr most nincs senki akinek a szoknyája mögé bújna.
www.youtube.com/watch?v=3jLXId_jr_M
Manhattan
A HírTV a Jobbiknak kampányol, mint előtte tette a fidesszel! Ne felejtsétek el, ez Simicska média, ő a jobbik mellé állt! A jobbik azt mondja magáról, hogy tiszta kezű! Hogy lehet tiszta keze, mikor annak a pénzén kampányol, amit Simicska a néptől lopott el!
Yoda69
orban a barsonyszeket priccsre fogja cserelni aprilis 8 utan.
Felesleges is vitara mennie.
csipetke
@Mézike: 16:17 Istenbizony annyira igyekszem megérteni,hogy miről ír ez a IQnuku ebihal,azt hittem,hogy bennem van a hiba,de ha te sem érted,az számomra megnyugtató...:))
herczeg0210
Az Országot, Európát, a Világot megvédő vezér, saját magát képtelen megvédeni! Na ez ám az önzetlenség...
Desischado
@cikicakk55: Nem teljesen értek veled egyet. Visszavenni az ellopott vagyonokat, leállítani a sok felesleges beruházást, megvonni az ukrán nyugdíjakat, nyugodj meg, lesz itt pénz rögtön!
orbán gyáva ahhoz, hogy vitázzon bárkivel is, nem lesz ott a vitán. És ostoba is, mert egy mondatot nem tud papír nélkül elmondani, észérvei szintén nincsenek. Nem fog elmenni!
@Yoda69: A próféta szóljon belőled Yoda!
Eladott Ország
@Manhattan: tegnap, 21:26; Úgy tartja a szájhagyomány (mivel senki nem szívesen jár bíróságra), hogy a pártok finanszírozása minden bajok eredője. A számukra biztosított költségvetési keret a töredékét sem fedezte/fedezi a működésnek. Ezért aztán – a legendák szerint – a pártok kénytelenek voltak megtalálni az önfenntartás módját. Ebben Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije volt az élharcos, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos. Szintén szóbeszéd, miszerint sokáig közösen, hogy úgy mondjam vállt vállhoz vetve dolgoztak, mígnem a tanítvány túlnőtt a mesteren. Maga a technika lényegében egyszerű. Állami vagyonokat „baráti kezekbe” juttatva joggal várható el, hogy a hálás új gazda visszacsorgat némi apanázst a pártkasszába. Főleg, ha folyamatosan kap állami megbízásokat, kedvező lehetőségeket (megkerülve a piaci versenyt), megfelelő, legálisnak tűnő (vagy legálissá tett) támogatásokat, kedvező hiteleket „baráti” bankoktól. A számára biztosított versenyelőny fejében szívesen működik együtt bizonyos alvállalkozókkal, bíz meg ügyvédi irodáktól kezdve piackutató cégeken át a mindenféle kutatásokat és elemzéseket végző társaságokat. Mert az általuk végzett munka mértéke és értéke nehezen mérhető, szemben mondjuk a kapálással, ahol 5 sor bab, az 5 sor bab. Így volt ez a század elején és így volt a Század végén is…A mesemondók szerint így tartják fenn magukat a pártok. Ugyanezen regélők suttognak egy 2000-ben született megállapodásról, miszerint az épp kormányzó és az ellenzékben lévő legnagyobb két párt az innen-onnan összecsorgó bevételeken megosztoznak, mégpedig 70-30% arányban. De persze ez csak városi legenda. Mert ha ez így lenne, a választások értelmüket vesztenék. Akit kirabolnak, annak mindegy, hogy a rabló szőke, vagy barna. A gonoszabb mesélők azt is suttogják, az egyik párt nemrégiben felrúgta ezt a megállapodást. Ki tudhatja? 24.p3k.hu/app/uploads/2016/12/d__as20110913028-1024x577.jpg
papa.49
@Eladott Ország: Pontosan leírtad az itthoni állapotokat ez ügyben !!!
Eladott Ország
@papa.49: Egyik pártnak sincs mit a másik szemére vetni, már amelyik ideáig hatalmon volt.
Mézike
@durbincs: Ha hölgy vagyok , maga lesz a lovagom? aki óv? aki véd?
csipetke
@simmering73: 12:47 Ahogy olvasgatok,asszem durbincsot is vihetné.Ott is igen nagy lehet a baj...
Mézike
@Eladott Ország: :-) Most mi van? Hátha megküzd a hétfejűvel is! :-)
Mézike
@durbincs: Lantod van e? kardod éles? Lovad szilaj?
kereső
@Eladott Ország: az biztosan tudja, aki most a jobbiknál "királycsináló".
egyvandor
A suttyó nem fog elenni mert rajta kívül mindenki hazudik azokkal meg ő nem áll le vitatkozni. Gorbán célja meg amúgy is világos. Folytatják. Különben mészaros legatyásodik egy éven belül.
Mézike
@durbincs: Hogy kincsed fejedben mennyi van nem tudom, hogy e hon e hazád s tapossák e nem tudom, ...
mackoka46
Minek tv vita egy diktátor választásra ? Arról vitázzanak, hogy mi jár a diktátornak kötél vagy életfogyt.
kokopelli
@egyvandor: Egy szóval: FOSCHIK!Nem akar rángatózni,nyalni a száját,
a szerkójához kapkodni,mert az kényes lehet "life"-ban! Igazi égés lenne!
Szembetalálná magát a hazugságaival is "vágás" nélkül! Gyáva getzi! ;--(((
fergeteg
És akkor elindulnak a bírósági eljárások a hamisan lopással rágalmazó ballibek
és jobblibek ellen.
ibn Said
@durbincs: Én jönni figyelni téged... vigyázni, mert én robbantani fel!
desiro
@durbincs: csak véletlen volt a lájk, ne örülj köcsög.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.