Az M0-s autóút déli szakaszán, a Csepel-szigeti szakasztól az M5-ös csomópontjáig, tovább az M5-ösön Szeged felé az újhartyáni csomópontig, illetve az M3-as autópályán Nyíregyháza felé Gödöllő és Bag között az erős forgalom miatt telített sávokra, szakaszos lassulásra készüljenek.

Az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán Hegyeshalom felé három hosszabb szakaszon, zárták le a külső sávot, burkolathibák miatt. Ezért lassabb haladásra, hosszabb menetidőre készüljenek!

Ezeken az út- és sztráda-szakaszokon nagy a torlódás az országban

Az M1-es autópályán Budapest felé Tatabánya közelében, az 52-es km-nél véget ért a műszaki mentés, az erős forgalom miatt csak lassan szűnik meg a torlódás. Szintén a főváros felé Bábolna közelében a 91-es km-nél baleset történt a belső sávban, ott is torlódásra kell készülni!

Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé a 39-es bagi csomópont közelében korábban baleset történt, véget ért a helyszínelés, de az erős forgalom miatt továbbra is jelentős torlódásra kell számítani.

A 4-es főúton, Fegyvernek belterületén két személyautó ütközött össze. A 128-as km-nél rendőrök irányítják a forgalmat.

A 37-es főúton, Újharangodnál, a 17-es km-nél több jármű karambolozott. Félpályán haladnak a járművek.

A 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán javítják a burkolatot. A 27-estől a 36-os km-ig félpályás lezárásokra és jelzőőrös irányításra készüljenek.

Az M43-as autópályán, a Nagylaki határátkelőnél meghaladja az 5 km-t a kilépésre várakozó kamionsor hossza. A személygépjármű forgalomban nincs fennakadás.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

(utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.