A miniszter 800 ezer cigányt sértett meg – mondta Setét Jenő. Egy Facebook-videóban szólt vissza Lázár Jánosnak Setét Jenő roma jogvédő aktivista, miután a miniszter szerda este mártélyi utcafórumán azt mondta, a cigányokat sem sikerült integrálni, a bevándorlókat sem lehet. Setét Jenő „A nem integrálódott válaszom Lázár Jánosnak” címmel megosztott videójában kijelentette: a miniszter 800 ezer cigányt sértett meg. „Ön azt gondolja, hogy megengedheti magának, hogy a roma emberekről a saját hazájukban ilyen módon beszéljen. Nem értem, hogy mit képzel. Igazán elmehetne már a lecsóba!” – jelentette ki. Hozzátette: „lehet, hogy a helikopterek magasságából” vagy „a vadászkastélyok magányából” úgy tűnik, hogy a romák nem integrálódtak, „de ezt nem lehet tovább folytatni”. A jogvédő szerint a Jobbikkal vívott verseny hevében mondhatta ezt Lázár János, de a miniszter „vegyen vissza magából”, „egy normális politikus nem beszélhet így a saját honfitársairól”. „Azonnal kérjen...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Eriksson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Na, kérem szépen, ide jutottunk. A cigány no-go zónák jogvédője így hallatja a hangját ahelyett, hogy a saját népét biztatná integrálódásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Lázár János mindenhez is értő miniszter ismét cigányozott egy öblöset. Egy mártélyi utcafórumon (bizony, ekkora a kaki, hogy Mártélyra kell zarándokolnia a nagyembernek) kifejtette azt a véleményét, miszerint a cigányokat nem sikerült integrálni 600 év alatt sem, úgyhogy a migránsokat pláne nem lehet integrálni, ezért a Fideszre kell szavazni. Nem először hangzik el ez a súlyosan rasszista kijelentés a Fidesz részéről. Úgy tűnik, egyetlen cigány embert sikerült integrálniuk, nevezetesen Farkas Flóriánt. Őt se a társadalomba, csak a Fideszbe, de oda tökéletesen. Azon gondolkodtam, hogy vajon miért vállal be ilyen kijelentéseket Lázár, hiszen a kormánypártnak égető szüksége van a romák szavazataira. Abban maradtam magammal, hogy alighanem abban bíznak, hogy a mélyszegénységben élő roma emberekhez úgysem jutnak el ezek a hírek, hiszen sokuk otthonában áram sincs, nemhogy internet. Az ingyenesen bedobált propagandalapokban pedig nem fognak erről olvasni. A kiló krumplit, kis lisztet, olajat megkapják, az elég is, hogy megvásárolja a Fidesz a szavazatokat. Az ilyen súlyos kirohanásokkal pedig talán néhány szélsőjobbos szavazatot remél besöpörni minden idők legvallásosabb kormánya.
peterkelemen
Náci Lázárnak is takarodó Orbán vezérével együtt!
Zeta
Azért az integrálódással tényleg baj van Zsigmond császár óta!
mackoka46
Mondjon le ez a szégyentelen gyalázat és menjen Londonba hetyegni inkább, minthogy embereket becsméreljen pusztán származásuk miatt.
1magyar
Mondj igazat - máris megsértődnek. Az igazság miért fáj?
Eriksson
@1magyar: Valahogy áthallatszik a szöveg baloldali hangulata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.