Az új osztrák migránsellenes politika nyomán csak úgy kerülhető el, hogy Magyarország legyen a migránsok végállomása és gyűjtőtábora, ha a választás után sem engedünk be egyetlenegy migránst sem az ország területére – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Tapolcán, a közmédiának nyilatkozva.

Szijjártó Péter azt mondta:

az osztrák belügyminiszter csütörtökön bejelentette, hogy nullára szeretnék leszorítani az Ausztriában beadott menedékkérelmek számát.

Ez azt jelenti, hogy ha az április 8-ai választás után olyan politikai változás lesz Magyarországon, amelynek nyomán bevándorláspárti kormány alakul, akkor könnyen hazánkban alakulhatna ki a migránsok gyűjtőtábora, mivel az ide érkezők nem tudnának továbbmenni Nyugat-Európa felé – tette hozzá.

A külgazdasági és külügyminiszter úgy fogalmazott:

annak érdekében, hogy egyetlenegy migránst se engedjünk be Magyarország területére, a jelenlegi kormánynak kell folytatnia a munkáját.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
szargyarto! Hiteltelen vagy a dumaddal.
Migransokat csak ti engedtetek be az orszagba, tobb mint 20 ezret. Raadusol korozott terroristak is vannak kozottuk, akik nemzeti biztonsagi kockazatot jelentek magyar emberek szamara.
Ez hazaarulas te barom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Szijjártó, te nagyon ostoba! Ki az aki itt akar maradni?
Qqberci
Petike, igen nagyon hülye vagy: egyetlen migráns sem akar ittmaradni...
Yoda69
szargyarto! Hiteltelen vagy a dumaddal.
Migransokat csak ti engedtetek be az orszagba, tobb mint 20 ezret. Raadusol korozott terroristak is vannak kozottuk, akik nemzeti biztonsagi kockazatot jelentek magyar emberek szamara.
Ez hazaarulas te barom!
lusta
@Yoda69: Nem 20, hanem 23 ezer migráncsot engedtek be, akik közül 20 ezernek még a pénzt is kamatostul vissza kell adni.
A menekült az bizony menekült és nem hülye.
Perwool
Szijjártó nyomja a szokott dumát!
"Mi nem leszünk bevándorlóország”

Kivándorlóország vagyunk és az is maradunk! Tessék tudomásul venni!!!
csipetke
Ki akar idjönni,te idióta?!A mieink is elmentek innen migránsnak a hanyatló nyugatra...Hülye kakadu...
advocat
Petike!
Lécci, mutass már egy, azaz EGY migráncsot aki itt szeretne élni. Azért még valami emberi érzés még van bennük, és nem is hülyék. (A többiről lehet vitatkozni.) És miért is hiányzik az országból 600.000 munkavállaló? Ha van valami ötleted, szívesen olvasnám.
egyvandor
Az elriasztás stratégiája sikeres senki nem akar jobbágynak Magyarországra jönni.
Egy párezres tolvajbanda és néhány százezer idiótán kívül senki nem irigyel bennünket miattatok.
Clavigo
Ki akar ebben az országban maradni te ökör ?
quadrocopter
Mert melyik akar itt maradni, te idióta barom? Ők nem hülyék, nem is mazochisták, hanem menekültek! Te ősbarom!
Zeta
Mivel itt csak nyomorognának, ezen nem kell gondolkodni.
cikicakk55
Te idióta Fidesz barom Petya! Pont ti engedtétek be az országba a sok bűnözőt. Nem csak az országba,hanem egész Európába. Nem itt fognak duhajkodni,mert itt számukra semmi ellopható nincs.Nekik csak a papírok kellettek,hogy mehessenek Európába és ott terrortámadásokat,embercsempészetet,droghálózatot,pénzmosást,bérgyilkosságot és egyéb más büntettet hajtsanak végre. Sőt 2500-at ingyen is behoztatok,miközben reggeltől estig nyomattátok a Soros,Brüsszel és Migráns ellenes kampánydumátokat. Kiket védtek ti meg? nem bennünket Magyarokat,mert bennünket inkább lassú halálra ítéltetek. Remélem akik most abban a korban vannak,hogy nincs 2-3 gyerek a nyakukban még időben ők is elindulnak az eddig kimenekült kb 600.000 Magyar után.Érdekes,nekik semmi bajuk a migránsokkal,pedig köztük élnek,és eszükben sincs a legbiztonságosabb országba vissza jönni. A ti agyatokban csak a migráns a veszély,mert pénzetek van dögivel.nekünk viszont az éhenhalás, a megfagyás, a betegségek,mert nincs pénz gyógyszerre,az is veszély.Sokkal nagyobb veszély,mint a migránsok,mert azok nem akarnak itt maradni,ti viszont kormányon akartok maradni,mert még mindig nem loptatok eleget. Rohadt bűnözők.remélem a sitten rohadtok meg mindannyian.
quadrocopter
Hogyan dícsérted Soros Gyuri bácsi szervezeteit tiknó taknyos, pöcshuzogatós korodban, te szarházi, sunyi hulladék:?
Ptyázásra hasznos volt, mi?
quadrocopter
@Eladott Ország: Órrrriááááááásssssssiiiiiiiiii!
Eladott Ország
A fideszmaffia kormánya több szinten árulja a hazát pénzért:
- letelepedési kötvény formájában
- a moszkvai vízumgyárban
- honosítás címén ukrán maffiózóknak
Hogy meddig marad külügyminiszter ez a takonypóc? rogán óta tudjuk, hogy minél jobban támadják, annál inkább megvédi őt a csúti cigány. Tehát csak együtt bukhatnak.
Remélem április 08-tól már nem orbánnak hívják majd a miniszterelnököt és akkor végre a helyére kerül (sok mindenki más mellett) ez a darab szar is. Ezek potenciális bűnözök élükön külügyérünkkel. Úgy ahogy azt is, hogy ártunk és ormányunk megvonjon huszonkilencezer ötven év körüli beteg embertől a megélhetésüket biztosító egyetlen anyagi forrást, amit rokkantsági nyugdíjként kaptak ezek a szerencsétlen, társadalmunkból kitaszított emberek.
A fideszes módszer rendkiviül egyszerű volt, ezek a leszázalékolt emberek, akik életkoruk miatt már egészségesen is alig kaphattak volna munkát, így rokkantan pedig már egyáltalán nem, ezért nem kellett mást tenni csupán orvospribékekkel egy felülvizsgálatot kreáltatni, ahol a 63%-os rokkantságot 50 %-a enyhítették és máris megvonhatták tőlük a megélhetésüket bizitósító anyagi segítséget. Erre a huszonkilencezer emberre nem telik pénz, hogy életben-maradásuk biztosított legyen, de a kamu vízumokból beszedett pénzek gazdagíthatták továbbra is külügyérünket és holdudvarát.
m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/szijjarto.jpg
bakegya
@Yoda69: aki nem tud fizetni és elkapja a SINTÉR-annak Magyarországon börtön jár-és embertelen bánásmód(ez a törvény nektek tetszett kicsináltatni,de még a kutyákat is rájuk uszítani)-HA ÉS nehogy már megbaccon egyetlen asszonyotokat se mert neki nem jár az ami nektek ingyen van!-hitelbe,hotelba állampénzen a világ minden táján röpködhettek,vadászgathattok állampénzen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.