Felkerült az Európai Bizottság honlapjára a határozat, mely szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló „Társadalmi infrastruktúra” operatív program számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették. Ezek közkeletűbb nevükön a TIOP-programok, és március közepén már írtunk arról, hogy lehetett hallani híreket arról, hogy több más EU-s forrás mellett ennek magyarországi kifizetéseit is felfüggesztette a bizottság. Most ez vált hivatalossá. A TIOP esetében a Bizottságnak nem csak egyes részletekkel, hanem a pályázatok irányítási és ellenőrzési rendszerével is problémája volt. Arról nem volt egyértelmű információnk, hogy pontosan mekkora összeget is kell a felfüggesztés miatt a magyar költségvetésből finanszírozni, két összeg kering ezzel kapcsolatban: vagy 37,5 milliárd forintnyi vagy 67. 6 milliárd forintnyi EU-s támogatás érkezése állt most le. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a támogatás végleg odavan, de...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Amennyiben április 8. után marad a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk a hatalomban, erre a pénzre is keresztet lehet vetni.
justhpeter
@lusta: Reméljük, hogy megy Orbán és jön a pénz.
kereső
@lusta: A kormány már lekötötte az eu-s támogatások több mint 92%-át.Előleget fizettek a költségvetésből ezekre a projektekre.Ha marad ez a banda, ezeket a megnyert pályázatokat akkor is finanszirozni kell-vagy a folyó költségvetési bevételekből,vagy hitelből.Vagy leállitják.
Orbán bármelyik ujját harapja is, nekünk fog fájni.Nem mintha az eddig folyósitott milliárdoknak nagyon sok hasznát látta volna az ország népe,sőt !A csalásokért a visszafizetést is nekünk kell állni.
NagyB
A tetu k anyjat.. mit akar meg ez retkes szarhazi,h kivagjanak minket az EU bol? Oda lokjenek minket,putyinnak...Menjunk el sokan szavazni mert ez az ember es tarsai nem beszamithatoak...nem is voltak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.