"Korábban úgy tudtuk, hogy főleg szélsőséges muzulmán közegben érik súlyos támadások a keresztényeket, sok áldozattal. Ma már nem csak így van! A keresztényeket nem valahol messze üldözik, hanem már itt, a szomszédban," mondta a Szegedma.hu-nak adott interjújában a Szeged-Csanádi Egyházmegye vezetője. Kiss-Rigó László szerint"a keresztény embernek tehát nem jelent dilemmát a választás. Az már sokkal inkább, hogyan kezelje azokat az embereket, vagy filantrópokat, akik anyagi érdekből, vagy pusztán csak tévedésből olyan eszmékért küzdenek, amely egyértelműen veszélyesek Magyarországra és az európai, keresztény közösségre is. A nemzeti identitás feladása, az uniformizálás ugyanis káros, és a vége nem lehet más, mint nemzeti öngyilkosság. "Január végén jelentette be Lázár János, hogy a püspök vezette egyházmegyét 20 milliárd forinttal tömi ki a kormány, mert az 2030-ban lesz pont ezeréves.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És ha megkérdezné Szent Istvánt, hogy neki mi volt a véleménye az idegenekről. Csak már régen járt iskolába? Mert mit is üzent? Ha eszébe jutna! Bár 20 milliárdért én is hallgatnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Kedves Hívek a NER-ben! Nem érzik álságosnak az állandó hivatkozást a "kereszténységükre" ?
Ha holnap megjelenne Krisztus a 12 tanítványával a püspök úr egyházmegyéjében, rögtön riasztanák a hívek a rendőrséget, azok nem értvén arámi nyelven szöges drót mögé csuknák őket, és mint lehetséges terroristákat másnap kitoloncolnák!
Azért a püspök úr már fejlődött, nem harminc ezüstér, hanem 20 milliárd forintért tagadja meg Krisztus tanait!
Gondolom, amikor a pénzt számolta, mosta kezeit, mint Pontius Pilátus!
papa.49
Kisrigófütty hát ennyit is érsz te se vagy igazi lelkipásztor csak egy seggnyaló !!!
iluminati
@Nessy: Csodálkozik,hogy támadják az keresztény vallást mert nem a keresztény embereket támadják...A 10 parancsolat több pontját is megsértették már... sőtt azt hiszem az összeset...
peterkelemen
Lángokban kellene már borulnia a Magyarországi templomoknak. Ott éppen a Sátánt szolgálják és nem Istent.
namihami
@Qqberci: Csak kib@szott jó az átváltás aránya.
Igaz, 2000 év, de azért az infláció nem volt ekkora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.