Angyalföldön vendégszerepelt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. Még el sem kezdődött a beszéd a közönség már retteg: ha április nyolcadikán veszít a Fidesz Budapest is olyan lesz, mint Bécs. A fórum résztvevőit és a rezsibiztost kérdeztük volna. Orbán már Horthyn is túlteljesített ma már 4 millió koldus országává züllesztette Magyarországot. A fideSS tagjai lopnak, csalnak, hazudoznak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Okádék amit a fideSS művel. Borzalmas károkat okoznak mind anyagilag, mind a fejekben-lelkekben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Okádék amit a fideSS művel. Borzalmas károkat okoznak mind anyagilag, mind a fejekben-lelkekben.
advocat
Mert amit vitéz lóbányai művelt, arról már egy előző írásban közöltekről megírtam, hogy Horthy miért nem. Fenntartom.
advocat
És ha ez a koszos, mocskos város (aki nem pesti szétnézhet), olyan lesz mint Bécs, Akkor nyertünk! (Mert én, Sziszikével ellentétben járok Bécsben. És külsőbb kerületekben is.)
justhpeter
Szeretném megérni, hogy egy fideSS-potentátnak, aki nappal a migráncsokkal riogatja a népet éjszaka álmában megjelenjen egy kétméteres, mázsás migráncs és ráijesszen. Mit fog tenni ? Kiugrik az ablakon ?
Perwool
@justhpeter: Két és féléve még elhatárolódott Horthy-tól Orbán, ma már Horthy magasztalásával a Jobbiktól elpártoló szélsőségeseket célozza meg. Orbán még pár éve, mert nem engedte a jobb radikálisoknak, hogy Horthy szobrot állítsanak. Ez mára megváltozott, ahogy megy át demagóg szélsőjobbos populistába. Még a 15 évvel ezelőtti Orbán is szembeköpné ezt a mait, nemhogy a rendszerváltáskori...
justhpeter
Szerintem tévedsz. Orbán egy haszonelvű érdekember. A magyar politikában voltak ilyen, meg olyan beállítódású emberkék, akik vagy végigfutották a pályájukat vagy eltűntek. Azért mert nem tudták az elveikről meggyőzni a többséget vagy nem voltak képesek váltani. Senki nem volt közöttük, aki annyiszor váltott volna köpönyeget mint Orbán. Az érdekei és a besöpörhető haszon mentén. nem válogat sem az eszközökben sem a módszerekben. A hatalom is csak addig érdekli, míg a haszna van belőle. 12 évig kormányzott. Gondold el abból tudsz-e többet mondani amit megoldott vagy abból amit ellopott vagy eltüntetett ?
justhpeter
@Perwool: Bocsi ! Az előző szólásom Neked szólt.
Perwool
@justhpeter: MSZMP-ből a Fideszbe avanzsált, liberális lett, majd kikötött, mint új keresztény népi és nemzeti illiberális...Ezt nemigen tudom követni,...:)Este liberális internacionálé alelnök vagyok, reggel meg jobboldali népnemzeti és keresztény...

„Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél.” (1993)

Ülök becsukott szemmel, emlék képek villannak be.Valami volt liberális, ma újkeresztény rablóbanda, "papamamapénzén" megvásárolt kastéllyal, gázszerelőből lett milliárdossal, kiskorú gyerek számára összelopott nyolcvanmillás lakással, hollywoodi rendezőből lett magyar kaszinókirállyal, magától növekvő tetőterasszal, parasztokból előavanzsált földbirtokosokkal, és rájövök, hogy ez a magyar jelen, és valószínűleg a jövő is.-:((
nezelodo
"ha április nyolcadikán veszít a Fidesz Budapest is olyan lesz, mint Bécs." Hú de megrémültem! Még a végén azzal rémisztgetnek, ezek az idétlenek, hogy a borsodi faluk meg Burgenlandra fognak hasonlítani! Istenem, mi lesz velünk, ezek a szavazatunkkal döntenek a sorsunkról!?
justhpeter
@nezelodo: Ez tetszik, már alig várom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.