Amíg a törzsi sérelmeitekkel mérgezitek a gyermekeiteket, addig maradok, és építek egy olyan Magyarországot, amilyet én elképzelek. Először is azt kell megérteni, hogy a náci és kommunista kártyákkal házaló MSZP és DK valójában nem ellenzéki pártok – ők a nemzeti együttműködés rendszerének részei, Orbán Viktor szövetségesei, akik vele közösen érdekeltek a hideg polgárháború folytatásában. Épp akkora hiba volna rájuk bízni az országot, mint a Fideszre – vagy még nagyobb, mert bár ugyanolyan romlottak és veszettek, viszont rosszul szervezettek és alkalmatlanok.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Béla, akik nálad okosabbak, bejelentették, hogy visszavonulnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Vona meg Orbán kabátújjából bújt elő. Így kerek a világ.
Sámannus
Béla, akik nálad okosabbak, bejelentették, hogy visszavonulnak.
Béla333
"Már nincs idő összefogásra szólítani. A technikai együttműködést Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely közösen elszabotálták. Már csak annyit lehet tenni, hogy az ellenzéki jelöltek visszalépnek annak az ellenzéki jelöltnek a javára, akinek a legkisebb az elutasítottsága – ezek Budapesten és a nagyobb városokban az LMP jelöltjei. Ezt a lépést most csakis az MSZP és a DK jelöltjei tehetik meg. Senki nem kéri az életüket, és senki nem kéri a vérüket – mindössze annyit, hogy egy picit lépjenek hátrébb, és adjanak esélyt Orbán Viktor eltakarításának!"

Puzsér jól látja! Most derülhet ki, hogy az MSZP és a DK Orbánék elzargatásáért dolgoznak, vagy csak a saját pecsenyéjüket sütögetik!?
Madácsi Pali
@Béla333: tegnap Hadházy az atv-ben elmonta, hogy szerinte minden pártban vannak fideSS beépített emberek. Akinek van némi gógyija az helyén kezeli az ilyen baromságot. Akikről viszont Hadházy beszélt az azt csinálja mint ön!
Béla333
@Madácsi Pali: 21.00
"Akinek van némi gógyija az helyén kezeli az ilyen baromságot."

Nahát! Ez a Soros is csak a baromságot mondja, csak te mondod az igazat, igaz?:

"Soros: Orbán megvásárolta az MSZP vezetőit, és a kis pártokban is vannak kémei"
"Soros azt mondta: Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit és a feltörekvő kis pártokban is vannak kémei, így nagyon nehéz lesz összefogniuk és elérniük a kormányváltáshoz szükséges szavazatszámot"
444.hu/2018/01/25/soros-szerint-orban-megvasarolta-az-mszp-vezetoit-es-a-kis-partokban-is-vannak-kemei
Madácsi Pali
@Béla333: ért ön magyarul? Vagy csak simán fidióta.
Béla333
"Mennyire lehet komolyan venni a diktatúrától való teátrális rettegésüket, a nagy szavakat meg a heroikus pózokat? Mennyire lehet komolyan venni, hogy ők bármit megtennének Orbán Viktor rendszerének lebontásáért? A hősies szólamok mögött húzódó számító valóságban még tíz képviselői helyet sem hajlandók beáldozni, mert azt ők ugyan le nem nyelik, hogy kisebb frakciójuk legyen, mint az LMP-nek. Ismerjük őket huszonnyolc éve: soha nem az országot, mindig is a személyes érdekeiket szolgálták – s most mennyire csodálkoznak, hogy a balközépszavazó nem hajlandó a jelöltjeikre voksolni, még akkor sem, ha ennek ára a nemzeti együttműködés rendszerének fennmaradása. A döntés az ő kezükben van: visszaléphetnek, és győz az ellenzék – maradhatnak, és marad Orbán Viktor."

Szóban az ide írogató DK-sok és MSZP-sek is azt mondják, hogy a legfontosabb Orbánék leváltása, csak a DK-nak vagy az MSZP-nek ne kelljen ezért semmit sem tenni!
Tegyen érte a másik...
JAJMÁR
A '14-es vàlasztàs elbukàsa nem vėletlen volt. Nem tudok bízni bennūk. Most azt vėlem làtni - bàr ne -, hogy amint növekszik az esėly a kormvàltàsra, , gyengìtik picit magukat. Meg a sajàt oldalt. Persze nem kizàrt, hogy ennyire hūlėk.

Mindegy, ha nem a fidesz nyer, borul. Borìtsunk!
JAJMÁR
@Béla333: Mindegy, majd ha àtmentūnk azon a "hídon", újratervezės következik. Muszályból.
Béla333
@JAJMÁR: 21.53
Egész környezetem (én is) olyan izgatottan várjuk április 8-át, pedig hát csak 5 perc az egész!
4 évente - 5 perc! Ennyi a beleszólásunk a magyar demokráciába!
Sokkal több kellene...
JAJMÁR
@Béla333: Szerintem több beleszólàsi lehetősėgūnk van. Meghatàrozó döntėsi lehetősėg csak ez.
Szóval itt az idő, döntsūnk.
JAJMÁR
@Béla333: Nem szabad túlizgulni. Akkor is vėgūk van, ha megnyerik a vàlasztàst. Tuti, hogy nyugodtabban alhatunk ės ėlhetūnk, mint ők.
kereső
@Béla333: mindig meg tudsz döbbenteni.Tényleg egy molylepke memóriájával rendelkezel?Ezt a "véleményt",már vagy ötször idehoztad.Gondolod,hogy úgy változik a véleményünk ez ügyben ,mint orbáné-aki képes percenként mindennek az ellenkezőjét is elmondani? Te olyan vagy ,mint orbán.Na nem a véleményváltoztatásban.Mindkettőtöknek 3,ill.4 ellenségetek van.Az igazság,a valóság,a józan ész és természetesen Gyurcsány Ferenc.
Béla333
@kereső: 07.08
Kizárt hogy ezt a cikket vagy ötször hoztam volna be, ráadásul március 28-i az írása Puzsérnak.
Puzsér véleményét is max. másodszor hoztam ide.
De ha azt nézzük, hogy te/ti napi 8-10 Gyurcsánnyal kapcsolatos cikket, véleményt, blogot, stb hoztok ide, akkor ez a 2 Puzsértól nem hiszem hogy olyan sok lenne.
Az más dolog, hogy olyanokat ír, ami neked/nektek nem tetszik.
De miért nem a cikk tartalmával vitatkozol?
kereső
propeller.hu/itthon/3342936-puzser-tenne-elegedette-ha-mszp-dk-kihullana-ez?all#c2127440/ március 27.-én/
És nem szólok hozzá a cikkhez,megtettem már itt.
És már ezelőtt is volt egy "blog" ugyanezzel a témával.Ott is elmondtam a véleményemet.
Nem változott azóta sem,az hogy te nem emlékszel rá,az nem az én hibám.
Beszélgesd ezt meg magaddal.
kereső
Még annyit-elvakultságodban azt nem veszed/veszitek észre,hogy a magyar gazdasági élet legkorruptabb figurája állt oda királycsinálónak a jobbik mögé.Az az ember "támogatja" a jobbikot, akinek pénzügyi zsenialitása kellett ahhoz ,hogy a fidesz egyáltalán legyen! Nélküle nem lenne/lett volna orbán =fidesz mai rendszere. Gondolod,hogy Simicska megváltozott?
Nem, csak épp orbántól már nem remélhet további "közbeszerzéshez "kapcsolódó pénzeket.
Majd a jobbik biztositja ezt neki.Van kérem az a pénz,és hatalomvágy.
Béla333
@kereső: 07.38
Szeretsz kötöszködni, igaz?
Az általad bemutatott propi cikk idézet egy Business Class Magazin riportja Puzsérral, ez a cikk meg egy Magyar Nemzetben megjelent Puzsér által írt cikk.
A kettőben az a közös, hogy Puzsér kifejti benne a véleményét, hogy a Fidesz mellett szerinte is az MSZP/DK-nak is el kellene tűnni a közéletből ahhoz, hogy végre elkezdődhessen egy élhető ország kiépítése.
Ha téged ez a gondolat másodszori felvetése zavar, akkor ne olvasd el.
Én sem olvasom el a Gyurcsányról és a DK-ról szóló napi 8-10 cikk mindegyikét, mégsem teszem szóvá!
kereső
@Béla333: igen szeretek kötözködni,amikor hülyének próbálnak nézni.
verőce21
"Meglepetésünkre eddig csak a Jobbik programjában szerepelnek tételesen az eü.-re vonatkozó megoldási javaslatok." - ez azt jelenti, hogy a "demokratikus kormányváltó pártok" nem jeleskednének az eü. helyzetének javításán.

Akkor miről beszélnek a lipsik?
Béla333
@verőce21: 08.02
Teljesen reménytelennek tűnik elérni azt, hogy ha valaki idéz valamit, akkor tegye oda a forrást is?
Az idézőjelbe betett mondat hol olvasható?
A többiekéről nem tudok, de az LMP egészségüggyel kapcsolatos 15 pontja itt olvasható:
lehetmas.hu/valasztasi-programunk/#eg

Honnan veszed, hogy ne lenne fontos az egészségügy rendbetétele?
De nézzük fordítva: A Fidesz mit tervez az egészségüggyel? Hol lehet ezt programszerűen elolvasni?
nihil
Az feltűnt már valakinek, hogy mindenkivel csak a baj van?
Csak a baj van az MSZP-P-vel
Csak a baj van a DK-val
Csak a baj van az LMP-vel
Csak a baj van a Jobbikkal
Hogy csak a legnagyobbakat említsem, akikkel csak a baj van.

Akkor inkább mégis a fideszre szavazzunk?
Vagy Csak Norrisra?
Vagy mi a rák!?
Béla333
@nihil: 09.01
A Csak Norris az jó lesz... -)))))
koszpeko
@Béla333: A te hőn szeretett szélkakasod kezdi.
A Jobbikról akkor így nyilatkozott.

www.youtube.com/watch?v=a1ud_71eyu4
Yoda69
@Béla333: Gondolom faj az igazsag, hogy az LMP lesz a valtozas kerekkotoje. 106-bol csak 3 helyen lepett vissza, holott legalabb 40 helyen total eselytelen. Erthetetlen hogy Szel Berni, aki egyebkent ertelmes nonek tunik, hogy nem latja be, ahhoz hogy veghez vigyek az LMP celkituzeset az elso lepes az hogy levaltsuk orbant. Azt hiszi egyedul neki fog menni? Teved. Talan meg az 5 % se lesz meg, viszont makacssagaval veszelyezteti a demokratikus oldal sikeret.
Most ne gyere azzal, hogy az MSZP meg a DK bunei az elozo idoszakban. Lejart lemez.
Most arrol van szo, hogy sikerul-e aprilis 8.-an levaltani a demont, es visszaterelni az orszagot a beke es demokracia utjara.
Ezert arra kerlek, es minden LMP tamogatot es szavazot. Tegyetek felre a serelmeket, es rossz erzeseket. Listan szavazz az LMP-re, viszont egyeniben szavazz arra jeloltre aki a korzetedben a leg eselyesebb, akar DK-s, akar jobbikos, csak ne fideSSes. Hidd el ez az egyetlen modja a sikernek.
Ha nem tudod ki az eselyes a korzetedben megnezheted a www.taktikaiszavazas.hu -n

Koszonom hogy meghallgattal!
Béla333
@Yoda69: 10.21
Nem kellett volna így kezdened:
"Gondolom faj az igazsag, hogy az LMP lesz a valtozas kerekkotoje. 106-bol csak 3 helyen lepett vissza,..."
Max akkor, ha azt is hozzáteszed, hogy ugyanekkor az MSZP 0, a DK meg 1 helyen lépett vissza. Az ugyanis, hogy ők ketten külön miben állapodnak meg, az a nagy egész szempontjából nem játszik, így őket az egyéni jelölteknél egy csapatnak kell tekinteni.
Nem kellene az LMP-t hibáztatni akkor, amikor a felajánlkozását, hogy tárgyaljanak a teljeskörű ellenzéki koordinációról a DK, az MSZP és a Jobbik egyaránt elutasította.
Hódmezővásárhely üzenetét az LMP megértette, ezért változtatott a korábbi elzárkózó hozzáállásán! Csak éppen a többiek nem értették meg!
Így az összefogás elmaradásáért őket hibáztatni hazug, szemforgató dolog!
Yoda69
@Béla333: Már megint a memoriaddal van baj. A DK lesz volt tárgyalni az LMP vel és a jobbikkal is. Azonban ettől a jobbik elzarkozott amire az lmp is elzarkozott,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.