Nem akart a félelmeiről írni Bayer Zsolt, de egy zárójel erejéig mégis megtette. Árulkodó. A Magyar Időkben nem kaphatta más a békemenetre való toborzás nemes feladatát, mint Bayer Zsolt. A rendezvény kezdeményezője, a Fidesz alapítója szerdai vezércikkében felmondja a leckét. Az ő világképében vannak ők, és vannak a mások. Igyekszik le is írni a két oldalt, de meglepetést nem tartogat. Ördög és angyal összecsapása zajlik szerinte, amit nem szabad elveszíteni. Azért az ismert gondolatmenet során egy gyönyörű mondatra futja Bayernek: Azért gondoljuk, hogy igazunk van, mert tényleg igazunk van. Nem is érne semmit a publicisztika, ha az elején, a szembenállás bemutatásába nem csúszott volna be egy zárójel. Íme: A társadalmunk két részre szakadt. (Valójában háromra, de a harmadik rész az a fekete lyuk, onnan nem jön ki semmi szándék, semmi remény, semmi akarat.) A vezércikk ezen a ponton akaratlanul is bepillantást enged a Fidesz és a "nemzetinek" hazudott oldal...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tényleg Zsótika! Mijé nem gyütt össze a 200.000 bégető, csak kb. 60.000? Azannyát, nagy pofa, nagy belengetés, aztán mély kuss, mi?
karma1
Ez aztan az erveles: "Igazunk van, mert igazunk van"...Kb ennyire futja...
Es tessek, mar egy atlagos normalis ujsagiro is felfedezi a gyenge pontot bayer irasaban...
Hat , gyerekek, ez van, el kolletik menni arra rossebes szavazasra, oszt jonapot, a bayer-feleknek harangoztak...
RonaGyuri
Zsóti olyan mint az imádott főnöke, mindig tudja hol kell nyalni! =)) Amiben sokat segít, hogy a gerinc az nála alapból csak egy kocsonyás takony! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.