Bő egy héttel a választás előtt még mindig lát esélyt arra, hogy több fontos körzetben összefognak az ellenzéki erők.

Karácsony Gergely: 90 százalék, hogy fontos körzetekben lesznek még visszalépések

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Karácsony Gergely kijelentette,

nem venne részt egy olyan kormányban, amit Vona Gábor vezet, és nem vezetne olyan kormányt, amely támaszkodna a Jobbik frakciójára.

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje leszögezte, 

90 százalék az esélye annak, hogy kedden és szerdán, a fontos körzetekben érdemi bejelentések lesznek a visszaléptetésekről.

Karácsony azt ígérte, érdemben dolgozik azért, hogy legyen még előrelépés.

Annak a feloldására, hogy se Vonával, se a Jobbikkal nem tudna együttműködni, azt vetette fel: korlátozott mandátumú szakértői kormányt el tud képzelni. Elsősorban azért, mert úgy látja: minden jobb, mintha marad a Fidesz. A korlátozott mandátum arra elég lehet, hogy lebontsák azokat a kerítéseket, amelyek a demokratikus működés útjában állnak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@amaramaistanna: Ez lemaradt:Karácsony még csak azokat nem árulta el, amely pártnak nem volt még tagja, szövetségese,alkalmazottja...Tudja, hogy tudásban, felkészültségben és jellemben is alkalmatlan miniszteri, vagy miniszterelnöki feladatra,... tudja, hogy nincs is esélye rá, ezért még a szerepét is nagyon rosszul játsza...Arra is képtelen, hogy ugyanarról a dologról két napon belül ugyanazt kommunikálja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lópicigáspár: Vigyazz, mert odamegyek Kamcsatkarol!...Hogy szabad ilyennek lenned? Igenis , bar valoban fel van higitva a lista rendesen, de azert a partok is rajta vannak, meg ha osszevissza is...
Tessek pozitiv lenni, meg fogod talalni a Te partodat, meg mindig jobb, mintha ketszazvalahanybol kellene kibongeszned, egy Csendes Don meretu konyvbol...:o))))
Aki Én
Lofasz lesz itt nem kormanyvaltas. Beledoglunk a nagy elveinkbe.
ittott
@Peller Anikó: igazi karakán NŐ vagy
amaramaistanna
Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket,ahogy lenni szokott kerestem valamit, de helyette ezt találtam,a téma ugyanaz: varosikurir.hu/karacsony-gergely-termeszetesen-tudja-hogy-nem-fog-gyozni-mert-nem-hulye/
Pálinkás Pál
@Pegero: Persze hogy nem kell az alacsony kamatozású IMF hitel...mert avval fillérre el kell számolni...és ellenőrzik...felvesznek helyete jó drága hiteleket...amit könnyen el lehet lopni...te debil vagy,vagy fizetett troll???
verőce21
Aki behunyott szemmel ikszel a választólapon, ugyanarra az eredményre jut, mint amit Szélkakas Gergő javasol. Sok sikert hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.