A választásokat ugyan lefutottnak lehet tekinteni, hiszen a közvélemény-kutatások szerint a Fidesz nagy előnnyel vezet, de van egy tényező, ami veszélyezteti Orbán Viktor győzelmét - írja az április magyar parlamenti választással kapcsolatban foglalkozó cikkében a Die Welt, amelyet az MTI idéz.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A boris kalnoky jatszhatna peldaul a pocsevel is, mielott ilyen "isteni kijelenteseket " tesz:

"A valasztas mar le van futva"

Meg a jo edesanyad...
Talan bizd ezt az otthon elo magyarokra, hogy mit tesznek.
A fidesznek kizarolag attol kell rettegnie, hogy a rettenetesen tultolt kampanyatol nehogy a sajatjai undorodjanak meg annyira, hogy inkabb BARKIRE szavaznak, mint orbanra.
Nem szamol a csuti duce a nepszerusegvesztessel, a statekjai rendre-masra sokszorosan felul vannak irva %-osan, tehat most kezdik a szamok megbosszulni magukat...

Es meg varom Sinmicska "landslide" bejelenteset: MOST lenne ennek itt az ideje...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A boris kalnoky jatszhatna peldaul a pocsevel is, mielott ilyen "isteni kijelenteseket " tesz:

"A valasztas mar le van futva"

Meg a jo edesanyad...
Talan bizd ezt az otthon elo magyarokra, hogy mit tesznek.
A fidesznek kizarolag attol kell rettegnie, hogy a rettenetesen tultolt kampanyatol nehogy a sajatjai undorodjanak meg annyira, hogy inkabb BARKIRE szavaznak, mint orbanra.
Nem szamol a csuti duce a nepszerusegvesztessel, a statekjai rendre-masra sokszorosan felul vannak irva %-osan, tehat most kezdik a szamok megbosszulni magukat...

Es meg varom Sinmicska "landslide" bejelenteset: MOST lenne ennek itt az ideje...
karma1
me'g varom SImicska "landslide" bejelenteset...:o))
karma1
@Horizont: ... es akkor ott jatszhat a pocsevel, ugye???...:o))))
SystemError
@karma1: Sajnos annak már lejárt az ideje..:( 1 hét alatt egy új infó már nem csorog le az ország nagy részéhez. Budapesten pedig így jó már a helyzet, de pont a maradék 8 millió lakost kéne elérni, erre pedig kevés egy hét..Másrészről szerintem megtörténtek a múlt héten. 1300 milliárd kétoldalról is, orbán Ráhelke, Rogán Tóni, stb, stb. Ezek amúgy még bőven beérhetnek választás után.. Nem vagyok biztos, hogy Simicska választáson akar buktatni. Szerintem csak kihasználja, hogy most felkapják az ügyeket, de a bukáshoz nem kell választás! :)
karma1
@SystemError: Igen , ezeket en is eleg sulyos hireknek veltem, de Simicska nem tette mellejuk, hogy "na EZ AZ!"...:o((
En azert bizom benne, hogy meg a leheto legutolso pillanatban is fog tudni mondani olyat Simicska, amitol osszedol a fide$$-Patyomkin-falu...:o)))

En optimista vagyok, egyre tobb ember erti meg, hogy itt semmi sem szol Sorosrol, a migransokrol, vagy a rezso'cso"kirol, hanem siman az ELETUKROL!
Mert ha nem is konkretan az emberek eletere tor orban - bar szerintem mar siman arra is -, a kozmunkaval es nehany "joliranyzott" torvenyevel melyszegenysegbe dontotte az embereket, a kozmunkaber csak a minimalis tulelesre eleg, de fejlodesre, de meg csak szintentartasra sem eleg.
Es ki a franc akar rabszolga lenni a sajat hazajaban?
Vegre ezt kezdik megerteni az emberek, bar az ellenzeki partok legnagyobb bune nem is az osszefogas hianya, hanem az egymassal valo nyiltszini marakodas, de legjobban az, hogy a VALASZTOKAT nem keszitettek fol elegge, es nem magyaraztak el nekik, hogy mit lenne a legjobb, ha tennenek...
karma1
@Horizont: Dragam, akkor azok talaljak meg azt a parszaz IGAZI oligarchat, - akit orban csinalt "uj arisztokracia " gyanant -, es fekudjenek alajuk, szolgaljak oket szare'-hugye'... Mi koze van hozzajuk 8 millio normalis magyarnak?
Igazad van, hogy letezik egy ilyen reteg - jelenleg a fide$$ hivoi o"k -, de miert kell az ertelmeseknek is az idiotak szintjere sullyedni???
Mindig is voltak ilyen "mazochistak", akiknek mindegy volt, hogy kie a segg, csak legyen egy nyalnivalo a szajuk elott...
Ismerlek most mar 6 eve, tudom, hogy Teged bikacsokkel se lehetne ezek koze hajtani, de miert is kellene Neked meg a hozzad hasonloknak lesullyedni hozzajuk?
Imadkozom minden nap azert, hogy sikeruljon megdonteni orbant, es ugy erzem, sikerulni fog.
Szerintem a legnagyobb csapast a sajat elhidegult ex-parttagjaitol kell majd elviselnie, akiknek nem tudott (vagy nem is akart) vagyonokat juttatni, akik TENYLEG hittek benne, de akikbe orban tenyleg a legnagyobbat rugta...
Es ezt nem tudja felmerni elore, beleesett a hulye a sajat csapdajaba, az egykoros valasztasba, amikor az sem derul ki, hogy o hol tart most, es igy o sem tud korrigalni. Szerintem az elvesztett, kiabrandult szavazok, a tulkozmetikazott statisztikak es a sajat valasztasi ugyeskedese, valamint az egyre hihetetlenebb sztorikkal tultolt migransos-Sorosos kampanya lesz a veszte... Ja, es a valasztok ontudatra ebredese, es a magas reszveteli arany..
Van remeny!...:o)))
peterkelemen
Hülyeség! Egyrészt nem lesz 70% feletti, mert a nemtörődöm magyar nép inkább elmegy wellneselni szokásához híven vagy otthon marad. Ráadásul aze gész választások tömeges csalásokra van felépítve. Még el sem kezdődött, de már ezerrel csalnak.
karma1
@peterkelemen: Szerintem az fog tortenni, amit 09.44-ben irtam.
LESZ 70 % feletti...
A csalasok ellen pedig egyenlore nem lehet tenni, : nagyon sok partatlan kulfoldi megfigyelo kellene, es az ellenzeki partokbol delegalt valasztasi bizottsagi tagok is.
A mottom szerint: "Soha ne add fel", probalj meg mindenben a legjobbat tenni es masokat is arra biztatni, es hidd el, van olyan eset, amikor a "sok lud disznot gyoz"...
2002-ben sem , meg most Hodmezovasarhelyen sem lehetett megjosolni elore az eredmenyt. Megis bekovetkezett az, ami.
karma1
@Horizont: Bizonya'm, ahogy mondod!

@peterkelemen: SOHA SEMMI NEGATIVAT NE GONDOLJ, MERT BEHIVOD MAGADRA AZT A NEGATIV ESEMENYT!
karma1
@Horizont: Bolcs szavak, jo gondolatok...:o)) Amen,..:) Szerintem igy lesz..Es nyugodtan gondolj bele az "azutan"-ba, mert 8-an vesziteni fog a puhos, es abban a pillanatban 8 millio ember felszabadul!
A lelki terror, amiben mestersegesen tartja az embereket orban, sokkal rosszabb, mint a fizikai, mert a fizikaibol neha van felszabadulas, pihenes, kis szunet...
A lelkibol nincs, mert az 24/7 hat, meg az almainkban is, ha annyiszor ismetelgetik nekunk a rosszat, a negativat valamirol...
Fog meg oriasi hibat csinalni a puhos, mert egyre jobban fel. Figyeld meg, hogy jelenleg nincs is sehol: szerintem tegnap elindult vele Grazba az autoja, egy het pihire...Nem hiszem, hogy sokszor latnank ot nyilvanosan 8.-ig..
Fel a fejjel, minden jol fog elsulni: ha az emberek felszabadulnak lelkileg, onnan mar konnyen megy a fizikai talpraallas is...
Yoda69
Sok baromsag van a cikkben, de a legnagyobb ez:
"mert a Fidesz a biztos választók több mint 50 százalékának támogatására számíthat"
8 millio szavazo jogosult el Magyarorszagon. Ebbol biztos fideSS-birka 1.5-2 millio, tehet legjobb esetben is csak 25%.
A valasztas nem lefutott, sot szerintebb nagyobb az eselye a fideSS bukasanak. Az mar mas kerdes hogy hogyan lehet majd kormanyt alakitani egy MSZP-DK-LMP-jobbik turmixbol. De most nem is ez a lenyeg. A legfontosabb hogy bukjon a fideSS, bukjon a diktator.
karma1
@Yoda69: Ezert irtam az elso hsz-ben, hogy jatsszon inkabb a pocsevel, mint hogy ilyennel szorakoztatja az amugy is bizonytalan magyar valasztot.
Verje a csalant a sajat farkaval...
quadrocopter
A cikk háttérhangja amúgy a választási részvételre buzdítja a beletörődőket! Akkor bukik a csorda!
Sámannus
Azért a fityfasztól is szakadnak le páran. Az emúznyócév ha mást nem éppen elég nyomort hozott. Mindenki csak nem hülyült meg!
Eladott Ország
A közpénzen fenntartott választási szakértők véleményébe bele lehet szarni! (Telefonon felhívtunk 1000 embert, és ez reprezentatív agyhúgykő) Mennyire lehet őszinte az akit telefonon felhívnak és még aktív dolgozó?
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--OpaARz8y--/w_1160/71cVEkF843z5Cc7fs.png
karma1
@quadrocopter: Igen, de ahhoz vegig kellett olvasni az egesz cikket, a fo vezervonala az volt, hogy ez a valasztas mar lejatszott... Csak AZTAN kezdte el "finomitani" a gondolatait...
quadrocopter
@karma1: Mindegy, van benne választási ösztönző és ez sem mellékes!
SystemError
@karma1: Szerintem nem lesz olyan, hogy na "EZ AZ". Azért Simicska is szeretne kijönni ebből... Másrészről szerintem egy db "EZ AZ" nem üti át a falat, ha csak nem gyilkosságról van szó, persze lehetne arról is... Én nem hiszek abban, hogy csak a választáson bukhatnak, bármikor bukhatnak.. Simicska pontosan tudja, hogy ha ennyit loptak csaltak, hazudtak, akkor erkölcsileg simán elcsalják a választást. Mi a különbség csak a népszavazós kopaszok vagy a választás intézménye között. Már most agyoncsalták a választást a kamupártokkal, akkor majd nem cserélnek ki pár zsákot a központ felé!:) Szóval Simicska a népharagra játszik és igaza van, ha ezt teszi. Szlovákia! :)
nihil
Csak kapkodom a fejem - ez a sok vaskos hír,amit el kell olvasnom, és mindenhová írnom kell valamit; csak úgy fütyülnek a golyók a fülem mellett.
Már pisilni sem tudok elmenni, nehogy lemaradjak valamiről.
Azt a kurva... !
quadrocopter
@durbincs: Matyar nem menni, butaság gyöngye? Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted?

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
Desischado
Izgulok, de én is bőszen reménykedem, hogy végre bukni fog az orbán banda. Nekem úgy tűnik, hogy Hódmezővásárhely óta feléledt a remény, és kezd kinyílni az emberek szeme. Bukjanak, mert ez az utolsó lehetőségünk a szabadulásra!
verőce21
A választásokat szinte lefutottnak lehet tekinteni, hiszen a közvélemény szerint a Fidesz nagy előnnyel vezet.
Nem, nemcsak közvélemény-kutatást fog nyerni a Fidesz.
Hajrá Magyarok! Hajrá Magyarország!
karma1
2002-ben is "szinte lefutott" volt a szituacio...

A "lefutasrol" annyit: csak akkor lehet BARMIT lefutottnak tekinteni, ha mar egy nappal az esemeny utan vagyunk...
Elotte kimondani a vegso szot a legnagyobb butasagra vall...
SystemError
@Desischado: Ha Bukni fog, akkor azt csak a "technikai" szavazásnak és annak köszönheti, hogy a pártpreferenciával nem rendelkezők is elmennek szavazni. Ha a 44%, aki otthon szokott szavazni elmegy, mondjuk csak a fele, akkor önmagában félhet a fidesz, mert az vidéken jobbik a városokban meg "összefogás, haha" nyerne. Akárhogyan is lesz, remélem az MSZP és a DK-ból a Feri a picsába kiesnek örökre. Most semmit nem jelentenek a közvélemény kutatások, ugyanis pont azt nem mérik, ami a lényeg. A telefonra csak minden ötödik ember válaszol, ez önmagában 20%-os merítés a mintavételnél és az a "jellem", aki válaszol az biztosan nem az, aki átszavaz vagy eddig rejtőzködött. Nem véletlenül fosik a fidesz, kamu pártok, hazudoznak mindenhol. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de elég sokat foglalkozom analitikával, statisztikával és olyan halmazokról beszélünk most, amiből igenis kijöhet egy fidesz bukta vagy egy nagyon gyenge fidesz győzelem... Én amúgy azon az állásponton vagyok, hogy hagyni kell őket falig menni, mert innen máér nincs visszaút és bukjanak nagyobbat, amivel Orbánnak örökre vége!
Ördögvadász
Mi is a Die Welt? Az Abenlandi legradikálisabb sátáni ördögláda! Judásnak való, normális ember még a seggét is óvja töle! Angela drága vigyorog alattomosan minden számában...de...,
merkel merkel ismét a trónján...hány százalékkel is? 0,000?
Az alattomos, büdös kurva!
Eriksson
@karma1: április 1., 00:12 Azóta tudjuk, hogy igazad lett. Nyugtával a napot.
Sámannus
Egyedül a fidesz nélküli választással lehet orbánt elzavarni. A diktatúrába taszították az országot.
Ezt nem lehet csak úgy választáson kiharcolni. Ha visszagondolunk, a fidesz az elért pozíciókat a hatalom teljes megragadására használta ki. Minden lehetséges eszközzel a társadalmi konszenzus megszüntetésére törekedet, amellyel a gazdasági versenyt is lenullázta. A magyar értelmező szótár meghamisításáig is eljutott, az abszurd kormányzással, a vitának álcázott kommunikációs hadjáratokkal.
qxy
Ez mind szép és jó. de téved. Itt kérem minden el van rendezve. A választásokra is nem tudom, tudja e valaki hogy hány kisbusznyi migráncs várakozott arra hogy randalírozhatnak ha jelet kapnak Ha netán valami gebasz lenne és a Fidesz nagy erőkkel " Meg védi az országot és lakosait. látványosan"és be lehet iktatni a szükség állapotot. Amit szintén Orbán kreált ugye?és amíg ez van, ugye törvény van rá hogy nem váltható le a kormány. Vagyis? meddig lenne szükság állapot? Amíg az unokák fel nem nőnek és nem lesz annyi pénzük mint Mészárosnak?
Vagyis, ha váltás kell annak csak drasztikusnak kell lennie. másképp nem megy. Na meg nem árt tudni a következőnek hogy mihez tartsa magát. Mert neki is el lehet a nyakát vágni vagy mindegy csak vér legyen
tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!!
thumb_up
tulipan
@Ördögvadász: "Alattomos büdös kúrva? Csak neeeeem, bemutatkotál??
Borsodi
@tulipan: Teljesen igazad van,az ember vissza vágyik a szülő hazájába bár hová is megy,a szíve vissza húzza ,de ha bele cseppensz a mindennapi életbe elszorul a szíved hova süllyedt ez az ország.Mi lett ezekkel a vendégszerető vidám emberekkel.agy mosottá váltak.
CsipkeRózsa
Jobb volna már azt olvasni, hogy mi OKOZHATTA Orbán hatalmának végét.
kokopelli
@tulipan: ...nem olvassa,mert nemérti,de tudja mi van benne! A rokonságnál is észlelem
ezt a beállítottságot! Átlépni rajta !(A jobboldali "Bild Zeitung"-gal egy kiadót mondhat magá-
nak,ergó az Orbánék európai közös bandájába tartozik az Axel Springer csőcselék!!
kokopelli
@tulipan: természetesen a "die Welt"-re gondoltam! Hagyd a vadászt,mert egyszer a Vikrorra
is fog vadászni,ha a "Mainstream" úgy kívánja! (;-))
tulipan
@Borsodi: Igy igaz! Ez már kétségbeejtő!!! :(
Lepényleső
Most hallom először,hogy a halál szinonimája az "ez".
karma1
Csak tudnam, hogy ki a pocs hozza vissza ezeket az osoreg cikkeket a napi hirfolyamba...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldosó, szares pofájú, félfaroknyi Sügér, ottr PLoestiben, a 10 emelet mélységben levő bányakecódban!
Matyar nem menni, butaság gyöngye? Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted?

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
Vigyázz má, mert még csukják a dögkutat , nem baj?
tulipan
@kokopelli: Alighanem igazad van! :)))))
kokopelli
@tulipan: Az itteni orbánnyaloncok még a fáradságot sem veszik,hogy a "lap" pártállását meg-
nézzék,és a szövegét értelmezzék! (pl.a lap erős jobboldaliságát,és a használt feltételes módot!)
(..ajnos a bérkommentelők szellemi szintjéért a lapkiadó nem vállal garanciát !)
verőce21
Hát igen, az ellenzéki miniszterelnökjelöltek, csak fél napnyira voltak a miniszterelnökségtől...:)
Rockxy
A zorbánt a netanyahú bármikor be tudja dönteni, de nem dönti, mert teljesülnek a kívánságai.
tulipan
@durbincs: Mi van,Te narancsos seggnyaldosó, szaros pofájú, félfaroknyi Sügér, ott a romániai Ploestiben a 10 emelet mélységben levő koszfészek, bányakecódban???azt TÉGED meg , jól elme-ritkították ? Nyüves Herélt , a Tőkeid, meg a pinifurulyád után, még ezt is ezt is ?
CsipkeRózsa
Mikor jön a következő jóslás, hogy mi okozhatja Orbán hatalmának végét?

Ezt a cikket annak idején még KARMA1 hozta ide, ki látta őt mostanában?
Csizmás Kond
...ez egy éves vicc...de van aki még nem hallotta.
reagens
Hasolít ez Hitler végnapjaira mikor nem létező erőket irányított.
karma1
@reagens: Bar a profeta beszelne beloled,...:o)))) Nem lenne rossz, ha mar a vegnapjait elne,...:o))
verőce21
Így jöjjön be karma következő jóslata, (vágya) is!
verőce21
Ezek a kommunista őstulkok habzó szájjal hirdetik, hogy az ő többségük uralma (sőt rémuralma) a demokrácia, és Mást kineveznek nátzinak, aki a demokráciára tör.
Ismerni kell a selejt embertípus gondolkodásmódját, hogy bánni tudjunk velük.
csipetke
Bárcsak már a végénél tartanánk! Mert ameddig ez a hatalmát féltő banda uralkodik,addig mi egyre lejjebb csúszunk a gödör alja felé.Már az is lehet,hogy Bulgária is előttünk van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.