A kommentelők is csak találgatnak. A Fb-oldalára feltöltött - nyilvános, bárki által hozzáférhető - kép alapján azonban egy biztos: Orbán Gáspár egy perzsa imaszőnyegre tett Korán előtt ül, fején egy kufival, imám fejfedővel miközben apja a muszlimokkal riogat. Most, hogy is van ez?Az alábbi képen szerintünk nincs semmi magyarázni való, a hitet nem kell magyarázni. Inkább Orbánnak kellene elmagyaráznia, hogy miért gyűlölködik és fanatizálja a magyar embereket.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Na és,orbánzorbán református,de annyit járt katolikus misére ,hogy már az is lehetne(felesége mondta).Gyerekei szinte minden vallásra megvannak keresztelve,vitya néha díszzsidó.
"Rendes vallásos" emberek ők,csak ez a Gáspár gyerek ne szopatná az apját ennyire.
Vagy hülye,vagy nagyon ravasz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nekem bőven elég a Zsírmore...Nehogy már a defektes kölykével is én foglalkozzak..!!
wagabund
ezekszerint nem csak az én családomban zajlik az élet, hanem Orbánéknál is...ettől nekem nem jobb, csak jobban alszom.
kulabombaafityiszre
Na és,orbánzorbán református,de annyit járt katolikus misére ,hogy már az is lehetne(felesége mondta).Gyerekei szinte minden vallásra megvannak keresztelve,vitya néha díszzsidó.
"Rendes vallásos" emberek ők,csak ez a Gáspár gyerek ne szopatná az apját ennyire.
Vagy hülye,vagy nagyon ravasz.
CsipkeRózsa
Azt nem láthatjuk, hogy a Koránt olvassa-e, lehet, hogy mást nézeget.
kisrigó
Mindig a hasznot remélő érdekének megfelelő vallású, szóval hamis próféta. Nálam a pálmát a mostanában nagy fekete kalapos figurája viszi. Ja, ha jól emlékszem, csak rajta van kalap!
nihil
Ez nem photshop?
Ez tényleg megtörtént?

A pápa most jelentette be - kb 1600 éves tanítást, tehát a hagyományokat teljes mértékben felrúgva -., hogy nincs pokol.

Közben ezerrel nyomul a fake, közben meg annyi az ezeréves hagyományoknak - az emberek teljesen elvesznek ebben a zűrzavarban.
Lassan már tényleg senki nem tudja, hogy merre van az előre...

"Én szóltam."
wagabund
@nihil: nincs pokol? nemááá...ott van az összes haverom... az áldott jó nagymutterom szerint oda kerülök...
Perwool
@wagabund: "Jobb a Pokolban uralkodni, mint a Mennyben szolgálni."
/Milton/

Meg az ismerős is több.-:)
mackoka46
Gondolom neki is ki kell vennie a részét az ország kifosztásában.
nemkati
Nem kéne ezen a photoshoppolt képen ennyit rugózni. Mindenki tudja, hogy 0rbán Gáspár a Félegyházat vezeti (féleszűek házát?). Szomorú, hogy ahogy 0rbán hívei minden maszlagot bevesznek, az ellenzékiek ugyanolyanok.
Grafix69
Hát igen , az ember azt gondolná , hogy a papok nem változtatnak 5 percenként vallást , hitet . Mondjuk apuka nagyon érdekes ideológiával futkározik a nagyvilágban . Református,katolikus,zsidó,keresztény és még ki tudja mi. Igaz a gyermekei keresztnevei sem a véletlen játéka . Szerintem azért minden ő egyszerre ,hogy mindig tudjon sírni valamiért , vagy csak jellemtelenség nem tudom . Amikor üldözik a sok vallásból bármelyiket amit képvisel azonnal tud vertyogni , na most még a mohamedán miatt is:))) Persze majd később .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.