A csepeli piac előtti tére kivonult Gyurcsány Ferenc Dk-elnök.

Megtelt a csepeli piac előtti tér aktivistákkal és jelöltekkel szombaton. A HVG szerint az MSZP, a DK és az Együtt emberei szinte egymás sarkát taposták, a Jobbik és az LMP kicsit távolabb helyezkedett el tőlük. Németh Szilárd és a Fidesz standja nem volt jelen, de az ottaniak szerint sűrűn lehet találkozni velük.

Keménymag: bottal kergették el a Gyurcsány ellen tiltakozó asszonyt

A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc először bevásárolt a piacon, majd egy rögtönzött fórumot tartott, ahol arról beszélt, hogy sokan panaszkodtak neki a kevés pénz miatt. Az egykori miniszterelnök Orbánról is szót ejtett, majd egy asszony hangosan elkezdte a DK-s politkust támadni, miszerint

„reggel, délben, este hazudott” és rengeteg embert belesodort a devizahitel-csapdába. 

Ekkor a nőt elkezdték lökdösni, majd egy nagyon elkötelezett Gyurcsány-rajongó asszony hangosan veszekedni kezdett vele és a járóbotjával fenyegetőzve elkergette.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Mónus Márton (ilusztráció)

(HVG)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Pont Orbán az, aki éjjel nappal hazudik. Gyurcsánynak legalább van önkritikája, ami ettől csak emberré teszi. Önkritika nélkül normális ember nincsen. Már pedig a fideszesek közül egy sem gyakorolt önkritikát soha.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Pont Orbán az, aki éjjel nappal hazudik. Gyurcsánynak legalább van önkritikája, ami ettől csak emberré teszi. Önkritika nélkül normális ember nincsen. Már pedig a fideszesek közül egy sem gyakorolt önkritikát soha.
Eriksson
Olvasom a HVG cikkét a csepeli helyzetről, s az jutott eszembe, hogy ez a Bangóné egy végtelenül buta nőszemély. Láttam, hallottam, olvastam több megnyilvánulását s arra jutottam, hogy őt sem az eszéért szeretik. Ha egyáltalán szereti valaki.
bencemacska
Már megint hazudik a cím!
Két öregasszony szóváltását nem illik politikai okokból történő elkergetésnek nevezni!
Ha ütésre emeli a botját hasra esik! Akkor hogyan kergeti?
cikicakk55
Megnézném én azt az asszonyt, aki járóbottal közlekedik,de kergetőzni azt tud. Egyébként meg látta,hogy Dk-s fanok vannak ott,miért ugat bele a dolgaikba. Ha csendben marad,akkor nem bántják. Ezek a Fideszes vén hülyék azt hiszik,hogy orbán és bandája megvédi őket.Orbántól fel is fordulhattok nyanyusok. Le sem sz... benneteket. Tőle ott dögölhettek meg ahol vagytok,csak erre még nem jöttetek rá,mert még egyenlőre megéltek a nyugdíjatokból,meg lehet,hogy a gyerekeitek segítenek külföldről.
Eriksson
Eszembe jutott egy réges-régi eset. Volt kollégám egyszer kiment egy Fradi meccsre, és elkezdte ócsárolni a csapatot. Aztán csodálkozott, hogy eltángálták a szurkolók.
peterkelemen
Ha agyonverte volna, akkor sem gyújtanék gyertyát egy népirtó fideSSnek! Hagyjuk már! Elég nagy baj, hogy csak a DKsok között van bátor és tettre kész emberek, akik ha kell erővel elzavarják a fideSS agresszív táborát. Pont ez a baloldal egyik legnagyobb hibája, mert nincs a jobboldaliaknak kitől tartaniuk. Én már régen szerveztem volna egy ütőképes baoldali brigádot és akkor a közelükbe sem mernének menni ezek a jobboldali agyhalottak.
Peller Anikó
@peterkelemen: "Gyurcsánynak legalább van önkritikája.."

Valamit félreértesz, az öszödi beszéd nem önkritika volt, hanem az akkori időkben egy harcos ébresztő (lett volna), egy vélemény mely szerint a tunyaságnak véget kell vetni.

Ezzel a kurvadögáruló nem értett egyet (a tetű barátaival együtt) és a fidesz kezére játszotta a kiáltványt. Amit aztán a geci kiforgatott a maga módján és ezt elhitte az egész ország.

Pedig nem önkritika volt hanem kritika. Egy naiva kritikája. Az egyetlen tisztességes politikus kritikája a saját pártjához. Falrahányt borsó. Ezért alapított egy új pártot.

És a hülyebélafélék annyira bekapták, hogy még most is csak ővele vannak elfoglalva.

Ezt csak kiegészítésnek írtam, mert egyébként igazad van
Béla333
@Peller Anikó: 17.39
Tudod szarok én az öszödi beszédre! Nem is a nyilvánosságnak szánta, kiszivárgott, aztán meg elkezdte verni a mellét, hogy milyen fantasztikus igazbeszéd!
De ezt hagyjuk.
Ha már így isteníted a Ferit, akkor annyit árulj el: hány feljelentést tett, amikor azt vette észre, hogy a párttársai lopják a közpénzt és a pártpénztárnokok osztják azt el a Fidesszel?
Miért nem fordult a nyilvánosság felé, ha annyira szereti az igazbeszédet?
Mert az nem megy ám, hogy amikor ott van, amikor tudna tenni, akkor nem csinál semmit, csak sodródik az árral, aztán amikor meg már nincs olyan helyzetben, akkor meg megvilágosodik, hogy mit is kellett volna tenni!
2006-os zavargások irányítóit, szervezőit 3 és fél év alatt ebben a kicsi országban nem volt képes bizonyítékokkal alátámasztva bemutatni nekünk?
Ha akkor lecsukja a felelősöket, akkor ma nem ilyen országban élnénk! Miért nem tette?
Csak te vagy olyan hülye, hogy elhiszed neki, hogy "sokat sejtett, de nem volt elég bizonyíték"! Neki dolgozott mindenki: rendőrség, titkosszolgálat, minden állami szerv, ugyanis akkor ugye éppen ő volt a miniszterelnök!
Peller Anikó
Téged ki a rosseb kérdezett szaros? Ja, én, pardon.
Béla333
@Peller Anikó: 17.53
Szaros a segged! Hülye DK-s. Ja! Pardon!
kereső
@Béla333:egyet jó lenne,ha megfontolnál! gyurcsány nem volt orbán viktor. kicsinykét másképp mentek akkoriban a dolgok.ezek szerint az a kézi vezérlés az igazi!,amit orbán csinál-és csak ő egyedül.igazi,vérbeli demokratikus a hozzáállásod.Lehet,hogy tett /volna több esetben is feljelentést-egyet konkrétan tudhatsz te is- bkv.ügy- csak akkoriban nem egy személy döntött,és volt élet-halál ura.és volt egy koalició.
Lepényleső
Itt a példa,hogy van akivel csak bottal lehet beszélni. A nagyobb baj az,ha azzal sem.
Béla333
@kereső: 18.25
Hogy hogy volt és hogy nem volt? Mint a mesében.
Én annyit látok, hogy nem állította meg a korrupciót senki az elmúlt években, évtizedekben.
A napokban nosztalgiáztak az egyik vitaműsorban, hogy a mostani lopásokhoz képest, a 2010 előttiek milyen keveset loptak, mog hogy a Tocsik ügy milyen aprópénz volt.
De azt látni kell, hogy ha nem állítjuk meg a Tocsik ügynél vagy még visszább is mennék: a székház ügyeknél, a Kaya Ibrahim ügyeknél a politikusi bűncselekményeket (mert ezek akkor is azok, ha nagyságrendileg kisebb összegeket loptak el akkor, ami így is pl. az autópálya felülszámlázásoknál százmilliárdos nagyságrendű bűnökről beszélünk), akkor egyre nagyobb és nagyobb lesz a politikai "elit" éhsége.
És mindig lehet visszamutogatni, hogy az semmi, ehhez képest!
A lényeg Gyurcsány miniszterelnöksége idején sem állt le a közpénzeink ellopása, akármi is volt a háttérben, a lopások és a Fidesszel való szétosztás zavartalanul folyt!
Eriksson
Itt van a Csepelen a Gyurcsánnyal történtek megörökítése:
www.youtube.com/watch?v=wsRRymsBMUk
@cikicakk55:
terlasz
@Béla333: Az őszödi beszédnek pont azért van súlya, mert nem a nyilvánosságnak szánta. A nyilvánosságnak szánt beszédek sokkal pallérozottabbak. Mindegy is, mert Gy. akkor se lenne neked elég jó, ha aranyat szarna.
terlasz
Micsoda hír a veszélyes fegyverrel felszerelkezett 3 lábú asszonyról!
karma1
@Eriksson: 21.18-ra. Koszonom a videot, maskepp nem jutottam volna hozza.
Szerintem jol lett lereagalva az asszony tamadasa, nem volt eroszak abban, ahogy eltavolitottak Gyurcsany kozelebol, es meg mindig jobban jart, mint Leko Andrea posvanyoson, aki kritizalni merte orbant, - nem bottal ment neki! - es azonnal a hajanal fogva leteperte ot a haromszor akkora biztonsagi or, es eroszakkal vezettek el...

Bar tiszta szivbol utalom orbant, mert eroszakkal szuntette meg a rokkantak a jogos jarulekat, de ha erre a lathatoan lumpenproli nore nezek, aki a botot puskakent a vallara dobta, hat akkor kezdem megerteni, hogy jo sokan voltak olyanok is, akik jogtalanul vettek fel a rokkantnyugdijat...:o)) (Ettol fuggetlenul utalom orbant meg az osszes cselekedetet, de minden rokkantnyugdijasnak ezt a not es az ilyen hasonlokat kell melysegesen utalniuk, mert ezek miatt vesztettek el a jogos jarandosagukat.
Szoval koszi...
karma1
Mondjuk csak a cim egy orbitalis hazugsag, mert nem a not kergettek el a bottal, hanem nala volt a bot.

A tobbi stimmel...:o)
kereső
@Béla333: Tocsik -ügy? Mit tudsz róla mond? A bkv-ügy nem a tocsik ügy !
kereső
@Béla333: egyébként meg te vagy az aki állandóan a múlton rugózik,főleg gyurcsány multján.és amikor én teszem ezt akkor meg hülyének nézel,mert csak és kizárólag te tudod a tutit,és én ne hivatkozzak arra.
mesélj nekem az első orbán kormányról pl.
kereső
@Béla333: mesélj nekem -orbánék "ellenzéki" működéséről!Mesélj a birodalom épitésről az "emmuttnyocévben-mesélj puch lászlóról,baja ferencről,szekeres imréről,mesélj a piszkos 12 állami gazdaságról-és benne leisztingerről,mesélj széles gáborról,bayerről,bencsikről, akik nem itthon fizették/fizetik az adót.mesélj andy vajnáról-a tv kettőről,a kaszinók adókedvezményéről,mesélj a tao kedvezményről-mint hűtlen kezelésről az országgyűlési képviselők által.mesélj béla!
kereső
És mesélj nekem Béla,lezsákról és az ő lakitelki népfőiskolájáról!
Béla333
@kereső: 07.56
Mesélnék én neked az elcseszett elmúlt 28 évünkről, de erre kevés ez a komment felület.
Annyit röviden, hogy a kormányon levők felelőssége vitathatatlan abban, hogy a 80-as évek végi régió vezető pozícióból mára leküzdöttük magunkat a régió sereghajtójává.
Csak a felső 10000 az (ami Bödőcs szerint 5000) akiknek jó ez az elmúlt 28 év, a többieknek nem annyira!
kereső
@Béla333: mondjuk,bődöcs téved,meg te is -tegyél hozzá egy -két nullát.
Kellemes Húsvéti ünnepet kivánok!
Béla333
@kereső: 09.10
Neked is kellemes Húsvétot!
Eriksson
@karma1: Írod, hogy ha "ha erre a lathatoan lumpenproli nore nezek, aki a botot puskakent a vallara dobta". Szerintem ez volt az az amazon aki azt ordította, hogy én a "Gyurcsány úrért ölni tudnék, Ölni tudnék", és akivel a Gyurcsány úr a videó elején puszilkózott.
Ő tényleg egy rossz megjelenésű hölgyemény, de kapott a történelemtől 3 percet. Bemutatta, hogy a szeretve tisztelt Gyurcsány úr közelségétől meggyógyult, már a botra sincs szüksége. Legfeljebb a nagypofájú ellenzékiek elkergetésére. :)))
karma1
@Eriksson: Akkor megegyszer megnezem a videot, mert nekem maskepp jott le egy picit.. Mintha az elso csajszi feherben lett volna, ez a marcona meg rozsaszinben. De lehet, hogy tevedek...;o))) Minden oldalon vannak fanatikusok, kevesbbe fanatikusok,.Gyurcsany nem keri es nem is nagyon szereti az ilyen fanatikus kinyilatkoztatasokat - o nem orban, aki gond nelkul csokra nyujtja a kezet, ha az oregasszony meg akarja puszilni. Azt hittem, rosszul latok...Most nem tom, hol van az a kep, de fent van a neten, 2-3 napja itt is volt...
Eriksson
@karma1: Én is megnéztem még egyszer a videót, mert kételyem támadt az írásod alapján.
Mégis jó a cím, mert a botos asszony volt a Gyurcsányimádó, aki az elején cukiskodott az elnök úrral. S a bekiabáló vette menekülőre az útját.
karma1
@Eriksson: Majd kesobb megnezem, most nem erek ra,...:o))
advocat
Ez a kedves idős hölgy (írhatnám vén k...a), azért tudhatná, hogy a devizahitel imádott Viktora kormánya vezette be. De sajnos az időskori agyi problémák miatt 17 év már nagyon távoli neki. És egyébként mindig, minden politikus hazudott- mondá Ferencünk. De már ez is meghaladta jelen képességeit. Legalább készült volna.
advocat
Jut eszembe! Írott szövegben ritkán urazunk. Az elvtárs az kötelező volt. Ha megszólítjuk az egy másik eset! Csak úgy. Illemtankönyv szerint.
Peller Anikó
@Pegero: 21:28, így nem szeretlek ám kis szúnyog! Csak vigyázz nehogy bekapjon az ebihal. Tudod, az ebihal meg utoljára.
peterkelemen
Ostorral kell kiüldözni az országból a Sátánt szolgáló fideSS csürhét.
patyuka
Nem értem meg azokat, akik csak egyetlen szót is fecsérelnek erre a Béla333 nevű akárkire. Egy állandóan itt lebzselő, gátlástalanul hazudozó, krakélerkedő jellemtorzó... Észre sem szabad venni, mert még azt hiszi magáról, hogy valaki!
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:04
Igazad van, tényleg az a csaj volt!
Én tegnap kisebbnek láttam, amikor Gyurcsányt imádta, és nagyobbnak, amikor vállára kapta a botot. Én is megijedtem volna tőle, igaz, hogy kissé idősebb vagyok!
De a bekiabáló sem volt piskóta, bár annak csak a zsíros haját és a duzzadt arcából egy keveset lehetett látni!
Én őt fiatalabbnak láttam, de nagyon gyorsan kitakarította az öreglány!
Látod, Gy.F.-nek nem kellenek testőrök!-:))))
Eriksson
@bencemacska: Nekem már az elején feltűnt, hogy milyen rossz arcú ápolatlan banyával keveredett össze Gyurcsány, így nem volt kételyem, hogy ő a botos asszony. Ráadásul ő ordítozta, hogy a Gyurcsány úrért ölni tudna az elején is, meg a kergetéskor is. Viszont tényleg megnéztem még egyszer a videót, mert hátha én tévedek és karmának van igaza. A másik hölgyit nem is nagyon mutatták, csak a hangja volt hallható.
Nem kell testőr, megvédik a barnás bőrű banyák. :)))
amaramaistanna
Ez a stílus legyen a Fidesz, vagy a Dk oldalán, elfogadhatatlan, pártkatonák tesznek efféléket,.. nincs mentség rá, bármelyik oldal teszi is...
quadrocopter
@durbincs: Csicska! Lopjátok még a mosóport a Teszkóból? Mint Romániában?
surdilloFUJT
@durbincs: naaa megszólalt a hülyék gyöngye,az agynélküli agymosott!!!
Yoda69
Szerencsetlen oregasszony. Tul sok M1-et nez, es tul sok Kossuth-radiot hallgat.
Tudhatna, hogy orban az aki folyamatosan hazudik, es ezt be ismeri amikor azt mondja ne azt nezzuk amit, mond hanem amit csinal.
A deviza alapu hiteleket pedig szinten a fideSS vezette be meg 2001-ben.
Egyszoval elobb tajekozodjon, mielott elkezd veszekedni valakivel.
terlasz
@karma1: Bocs, de most nem értem, hogy a rokkantnyugdíjnak mi köze van a harcos nénihez?
Rendszerváltás idején valóban sok nyugdíj előtt álló embert rokkantosítottak a hirtelen berobbanó munkanélküliség miatt. Az a korosztály már nem él vagy nagyon öreg. Nem a mai rokkantakon kellene bosszút állni a korábbi "hibákért".
karma1
@terlasz: Te Magad mondtad ki az igazsagot: a munkanelkuliseg elkerulesere egy csomo ember rokkantnyugdijat kapott,...Ezeket valoban nem artott volna kiszurni, - ez nem tortent meg. Itt csak azert jegyeztem meg, mert a videon a botot az oreglany egyaltalan nem rendeltetesszeruen hasznalta. Nekem is lehetne botom, szallhatnek fel a buszra, kikovetelhetnem magamnak az ulohelyet, mikozben kutyabajom...
Mindegy, en voltam felreertheto, bocsi..:o))
terlasz
@karma1: Sok idős ember a bot mögé biztonságot képzel, ha nem is feltétlenül van rá szüksége. Több embert láttam már, hogy elhagyta a botját és vidáman közlekedett nélküle. Csak azt szerettem volna tisztázni, hogy a bot nem szükségszerűen a rokkantnyugdíjasok támasza. Láttunk már olyat is, hogy a lábnélküli embert munkaképesnek tartotta az Orbánt nagyon kiszolgálni akaró csapat, de ismerek olyan ellátott kisebbségi asszonyt, akit ha kergetném nem érném utol.
Béla333
A Fidesz fanatikusok és a DK fanatikusok ugyanolyan szellemi szinten vannak!
Ütik-vágják azokat, akik nem osztják az ő imádatukat a rajongott vezérük irányában!
Béla333
A vénasszony rikácsolja, hogy a Gyurcsányért ölni tudna, miközben a Feri homlokon puszilja!
Elképesztő!
Ahogy Bartus írta egy korábbi cikkében:
"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
quadrocopter
@durbincs: Matyar nem menni, butaság gyöngye? Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted!

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
evacica
@Béla333: Bélus! Te összetéveszted a DK a fideszel és Orbánnal! Hülyíteni ők szoktak és ezt meg is hagyjuk nekik! Ha nem érdekli, hogy mit mond Gyurcsány nem menjen oda, én se járok Orbánt hallgatni, mert nincs gyomrom hozzá!
Béla333
@evacica: 19.06
Azt mondogatja a Ferinél a fanatikus DK-s hölgy, hogy Gyurcsányért ölni tudna!
Orbánt úgy rajongják körbe a hívei, mintha ő lenne a Megváltó, 100 éves nénik kezet csókolnak neki!

Nem tűnik úgy, hogy ennek egyik oldalon sincs semmi köze a demokráciához, ez mindkét esetben fanatizmus! És hibás mindkét pártvezető, mert ezt nemcsak eltűrik, hanem szeretik is az ilyen rajongást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.