Szelindi Andrea, a Demokratikus Koalíció Szolnok megyei, törökszentmiklósi központú 4. sz. választó körzet elnöke néhány napja - egy azóta eltávolított – kommentben megírta, hogy aktivistái közölték vele, a Jobbik helyi jelöltjére fognak szavazni – írta az Index. Egy percig sem jutott eszembe, hogy lebeszéljem őket – tette hozzá a DK-s elnök a jobbikos politikus Facebook-oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
LMP-sek figyelem. Hasonló gondolkodást várunk tőletek is.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Mondjuk a Jopbbik egy centivel nem jobb az LMP-nél...mindkettő orbán "rejtett tartaléka"!!!
nihil
Ééés?
Egy a cél, hogy megszabaduljunk ezektől az anyaszomorítóktól örökre !!!
Amióta a Jobbik nem zsidózik, meg cigányozik ész nélkül, hirtelen kiderül róluk, hogy kurvára értelmes emberek, és tele vannak az országot előrevivő programokkal.
Mirkócki Ádám a számomra egy kimondottan szimpatikus ember.
Ha mindenki úgy gondolkodna, mint ő, semmi baj nem lenne ezzel az országgal!
nyanya001
Inkább mint a rablóbanda narancs mellett !
Sámannus
Én azt mondom, hogy egyenlőre a maguk erejével jussanak be. Persze van olyan jelolt akit a helyiek ismernek, és nem kompromittálták eddig magukat, de országosan ez leamortizálja a baloldali szavazókat akik nem hajlandó jobbra szavazni, és ez is orbánnnak kedvező.
A baloldalnak mindent el kell követni, hogy erősnek látsszon, ekkor a fideszesek is elindulhatnak a jobbik felé. Nem szabad korán kezdeményezni az átszavazást bízzuk inkább a választóra, őket ne vezessük így meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.