Milliárdos vadász uraink megadják a módját az urizálásnak! Többször foglalkoztunk már azzal a rejtélyes kastélykomplexummal, amely rövid idő alatt nőtt ki a hódmezővásárhelyi tanyavilághoz tartozó Batidán. A vadászkastélyt minden oldalról Lázár János és családtagjainak földjei veszik körül, de természetesen a lézerblokkolós dohányminiszternek semmi köze nincs hozzá. A Vásárhelyiek a változásért nevű helyi Facebook-oldal szombaton elképesztő fotógalériát szivárogtatott ki a luxuskastély belteréből. Mutatjuk, hol mulat egy magyar úr:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Életemben nem szavaztam a fideSS-re. Most sincs okom ezen változtatni.
lópicigáspár
Szerénység, a legfőbb erély a szerénység!
justhpeter
Életemben nem szavaztam a fideSS-re. Most sincs okom ezen változtatni.
kisrigó
Mindentől eltekintve, egy elaprózott, kis terekből álló épület, alacsony terek, egy jó belsőépítészért kiált. Egy ilyen nagy épületben nem ilyen keskeny "folyosókat" várna az ember. Nem vagyok szakmabeli, sem irígy, de úgy látszik, a pénzhez nem tartozik ízlés! Micsoda arcátlanság, ahogy tagadja, hogy az övé lenne! Értem én, hogy arra számít, hogy majd útdíjat szed!
Lepényleső
Szép példa a kizsákmányolók pofátlanságára,csakhogy ez nekünk került sok ezer milliárdba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.