Sem az eseménynek helyt adó Kölcsey Központ honlapján, sem Kósa Lajos, vagy a debreceni Fidesz Facebook oldalán nem utalt semmi arra, hogy Kósa Lajos szombaton – esetleg máskor, a napokban – fórumot tart Bayer Zsolttal.

Agyonhallgatott fórumon bukkant fel Kósa Lajos

Az egész onnan derült ki, hogy a csengeri háztartásbelis botránya után a gyakorlatilag rejtegetett Kósa Lajos a Facebook oldalán mond köszönetet azért, hogy milyen sokan mentek el. A posztot szokásához híven nem állította nyilvánosra, így nem lehet a cikkbe illeszteni.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miniszterként 800.000.000,00 Ft-os ajándék félajánlását elfogadni az anyám/feleségem nevére minimum korrupció lehetőségét veti fel. Az meg mar csak hab a tortan, hogy egy ilyen megvezethető hülye a mai napig "tálca kreált" miniszter egy olyan pozícióban, ahol sok száz milliárdról kell dönteni és sok száz milliárd elköltését kell felügyelni. Felvetődik az a kérdés is, miért nem menesztették még a pozíciójából és tiltották el, vagy legalább függesztették fel az ügy kivizsgálásáig, mindenfajta közpénzhez való hozzáféréstől. Magánemberként akkora hülye lehet amekkora csak tud, de közalkalmazotként nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Jozefina: Na, Helmeczy úr se furikázzon létrával a kocsija tetején!
Eladott Ország
A fideSSes arról ismerszik, hogy a pincébe jár napozni és a bányában konzultál a szavazóival! A csótányzsóti meg a "valóságot" keresi a negyvenes évek magyar modelljében!
kissé felnőttem
Tán agyhalott akart a cim lenni ott meg elfér
Sámannus
Lehet hogy megúszod a dutyit Lala, de előbb utóbb eljön az igazság pillanata . Lásd be ez már nem rólad szól hanem a maffiádról. Megvédeni nem tudnak menekülhetsz amíg élsz szarházikám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.