A migrációs nyomás nem a kormányzati kampányt követi. ... A rendőrség folyamatosan frissíti az illegális migrációra vonatkozó adatsorát, amelyből kiderül, hány illegális migránst fogtak el. Márciusban összesen ötöt. ... Hosszú hónapok óta ugyanez a tendencia, a kormányt azonban a riogatásban és a téma állandó napirenden tartásában mit sem befolyásolja ez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Fidesz olyan, mint a cápa. A cápa, ha nem mozog, meghal. A Fidesz, ha nincs ellensége, meghal. Az agyhalál felzabálja az országot. Fegyverbe! Lóra! Fedezékbe! Ezek össze vannak fonódva, vér szerint is. De nem csak. Hanem még együtt is dolgoznak. Úúúúristenazégben! Végünk van. Megtámadták imádott kormányunkat és főleg a drágaszépminiszterelnökurat! Vagyis majd mindjárt meg fogják támadni. Ez biztos. Kitartás! Már csak egy hét és lehet lazulni. Remélhetőleg tartósan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mit nem adna erte a potrohos, ha egyszerre legalabb 100 migranst latna,...:o)))) Hat 31 nap alatt 5 fo.- asszem ez a szam csak 1magyarnak ijeszto, kulonben meg bakfitty,...Gondolom, egy csalad volt, papa-mama + 3 gyerek...
Szerintem is rettegni kell toluk, de piszkosul...:o))))
Igaz a csuti mar mindentol befosik... Hat fosson is...
Eladott Ország
Fidesz olyan, mint a cápa. A cápa, ha nem mozog, meghal. A Fidesz, ha nincs ellensége, meghal. Az agyhalál felzabálja az országot. Fegyverbe! Lóra! Fedezékbe! Ezek össze vannak fonódva, vér szerint is. De nem csak. Hanem még együtt is dolgoznak. Úúúúristenazégben! Végünk van. Megtámadták imádott kormányunkat és főleg a drágaszépminiszterelnökurat! Vagyis majd mindjárt meg fogják támadni. Ez biztos. Kitartás! Már csak egy hét és lehet lazulni. Remélhetőleg tartósan.
Peller Anikó
Ezt rosszul látjátok. Működik a kerítés.

A kommunikáció arra vonatkozik, ha nem lenne kerítés, milliószámra jönnének. Addig jönnének amíg valaki meg nem állítja őket. Kődobálva, követelőzve.

Az, hogy az orbángeci ezzel akar választást nyerni az egy másik kérdés. Gazemberség az erre fordított milliárdok a mi pénzünkből. A csapból is ez folyik de remélem túltolják.

A határvédelem nem kérdőjelezhető meg. Ha valaki ezt nem képes fogni az debil.
kokopelli
@Eladott Ország: A migránsok is tudják,ha M.o.-on listázzák őket és elutasítják,
akkor 0=nulla esélyük van más nyugati országban maradni!Vissza lökik az Orbá-
néknak,akik gondoskodhatnak a viszzatoloncozásról a hazájukba!Ezért van a
kerítés! A "babra meló" elkerülésére ! A "csutigetzi hazudhat amit akar,csak ka-
jálják az emberek!
Eladott Ország
@Peller Anikó: A határvédelmet az ellenzék sem kérdőjelezte meg, a nyilatkozatok alapján.
Lepényleső
Na de akkor milyen stabil lábakon áll az az ország amelyikre ez az öt fő veszélyt jelent?
Legfőképp milyen vezetés az amelyik ennyi embertől megrettent?
F_Viktor
@Peller Anikó: A határvédelem nem egyenlő a határzárral.
Mivel a törökök jó sok euró fejében végzik a dolgukat, nincs szükség 4 ezer fős határőrséget, készenléti rendőrt lekötni, etetni, túlórát fizetni, gépjárművekbe tankolni, stb. havi 400-600 millió forintért, miközben az ország belsejében vidáman dúl a bűnözés.
Eladott Ország
@F_Viktor: www.blikk.hu/aktualis/belfold/ilyen-undorito-szendvicset-kapott-egy-hatarmenti-rendor/065mrfs
"A felvágott romlott és büdös, azt pedig nem is szeretnénk tudni, hogy mi éktelenkedik a szendvics jobb alsó sarkán. Senki nem vár Gordon Ramsay ízhatást és látványt, de tényleg ennyi odafigyelést érdemelnek a Harcosaink??!!" -
F_Viktor
@Eladott Ország: Ez már más kérdés, ez a NER társak extra profitja, amit az adófizetők csepegtetnek a haveri kör zsebébe.
Kérdezed, hogy mit érdemelnek ezek a harcosok? Szerintem azt, amit orbán kiszolgálói érdemelnek.
Én nem sajnálom őket, nem tartott senki pisztolyt a fejükhöz mikor ezt a szakmát választották. El is mehettek volna dolgozni.
karma1
@Peller Anikó: Lehet, hogy felreerthetoek vagyunk. Asszem, egyik kommentelotarsunk sem mondja azt, hogy le kell bontani a keritest. Meg a DK se mondja ezt, pedig ok mindenben mast mondanak az ellenzekben. Arrol sincs szo, hogy barkinek be kellene fogadnia szemely szerint akar egyetlen menekultet is. DE: azt az aljas propagandat, amit ez a torpe buzi muvel a "migransokra" (egyebkent NEM azok, hanem refuge-k) alapozva, es ezzel az egesz otthoni magyarsagot rettegesben tartva, - ez a fel Btk-t kimeriti. Nem a kerites miatt nem jonnek, hanem az Unio kulonmegallapodasa miatt, amit Olaszorszaggal es Torokorszaggal kotottek. Ha nem lenne a kerites, akkor sem jonnenek millio-, de meg ezerszamra sem...

Ez a buzi elintezte, hogy majd az adofizetok fizessek vissza a letelepedesi kotvenyeket, amin ok gazdagodtak meg, de nem fogadta el azt az 1294 leellenorzott migranst ideiglenesen sem, akik utan fejenkent komoly penzt fizetett volna az Unio. Inkabb az emberek szamara a szarabbik megoldast valasztotta , elvegre mibe van az neki?
Ugyhogy en ugy gondolom, hogy nem latjuk mi rosszul, ez az egesz kampany rajuk van kihegyezve, es el van felejtve orban osszes bune, amikor meg Afrikaban toborzott munkasokat, angol nyelvu hirdetesben.

Sok bune van a csuti nyomoroncnak, nagyon ideje van elsoporni...
Eladott Ország
@F_Viktor: ma, 13:03; Szijjártó Péter kebelbarátja, Kuna Tibor, aki Rogán szomszédjával felváltva söpri be az állami milliárdokat hirdetésekre és még így is szükségét érzi, hogy az adó egy részét ne az államnak – elméletileg, bár ez csak más országokban igaz: az adófizetőknek – fizesse vissza, hanem a kedves apósa sportklubjának utal inkább támogatásokat. Ami szép, az nagyon. Főleg Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.