Kampánystatisztának tartja Czeglédy Csaba azt a tanút, aki a Tv2-ben azt állította, hogy az előzetesben lévő politikus pénzeli Gyurcsány Ferencet, de még egy jobbikos jelöltet is. Az ügyvédje útján nyilatkozó Czeglédy ezért feljelenti Andy Vajna csatornájának hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért Ferinek van pénze. Miniszterelnökkén a fizetését mindig elküldte egy civil szervezetnek. Neki ennyi jutott, nem akarta őket minden joguktól eltiltani. Akkor ki a demokratább?
karma1
tv2... Ez mindent megmagyaraz,... Remelem, belerokkan andy is meg kokeny is abba, hogy igy kiszolgaljak ezt a bukott rendszert ... Buzlenek ezek mar minden iranybol...
vukkocska
Nem kell ezeknek még statiszta sem. Amit Marsiék művelnek a hírekben, az maga a hányinger. Szegény Vitray Tamás biztos szégyenli, hogy ilyen tanítványa volt.
papa.49
Megint 1 megnyert per, mióta előzetesben van kb. a 4. ilyen !!!
Küzdenek a fütyiszek, mint disznó a jégen, de folyamatosan csak rákettyintenek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.