Gyűlöletkeltés helyett összetartó nemzetet szorgalmazott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országos elnökségének tagja, kijelentve, "történelmi mélypontra ért" a Fidesz "gyűlöletpropagandája", és bírálta a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének kolozsvári videóját is.

Nagypénteken Magyarország miniszterelnöke több mint kétezer embert fenyegetett meg azzal, hogy kijelentette, ők az állam ellenségei, listán vannak

- mondta Ungár Péter.

LMP: a gyűlöletkeltésben nincs megállás

"A teljesen értelmezhetetlen, hömpölygő embertömegről szóló" kormányzati plakátok pedig szintén "azt mutatják, hogy a gyűlöletkeltésben nincs megállás" – mondta.

Jelezte, utóbbi ügyben a Nemzeti Választási Bizottság elutasította beadványukat, így most a Kúriához fordulnak. Emlékeztetett: Szél Bernadett kérte az Alkotmányvédelmi Hivataltól, hogy számoljanak be erről, ha tényleg vannak listák "a kétezer állítólagos Soros-ügynökről".

Az ellenzéki politikus arról is szólt: felháborítónak tartják, hogy a DK kolozsvári videója "az erdélyi magyarokkal szemben keltett gyűlöletet a kampányban". Annak külön örülnek, hogy pár nappal a történtek után elérte az egymilliós támogatottságot, így az Európai Bizottság elé kerül a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Minority Safepack nevű kisebbségvédelmi kezdeményezése – tette hozzá.

Az LMP arra készül, hogy ha erős felhatalmazást kap a választáson, és részt vehet a kormányzásban, akkor 15 millió magyar kormányzásában tud részt venni. Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni, nem pedig gyűlöletkeltéssel és az emberek egymás ellen fordításával szeretne kormányozni – fogalmazott Ungár Péter.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

(MTI)

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a kocsog milliardos gyerek miert a masik ellenzeki parttal foglalkozik, miert nem a sajat portajan soproget?

Vagy az anyuci kiadta neki parancsba, hogy ezt kell tennie a bomlasztas erdekeben?
Hat nem csodalom, hogy a szavazoiknak tobb eszuk van, mint - Hadhazy kivetelevel - az osszes tobbi lmp-s vezetonek...
Nade legalabb a Bela orulhet,..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."LMP: a gyűlöletkeltésben nincs megállás"...

ők már csak tudják...
karma1
Ez a kocsog milliardos gyerek miert a masik ellenzeki parttal foglalkozik, miert nem a sajat portajan soproget?

Vagy az anyuci kiadta neki parancsba, hogy ezt kell tennie a bomlasztas erdekeben?
Hat nem csodalom, hogy a szavazoiknak tobb eszuk van, mint - Hadhazy kivetelevel - az osszes tobbi lmp-s vezetonek...
Nade legalabb a Bela orulhet,..
Pálinkás Pál
Nos pont ezért hányok az lmp-től is...Talán először a honi magyaroknak kéne rendbe tenni a dolgát,nem a határon túli heréknek!!!Az LMP egy zöld álcába bújtatott fidesztagozat...Remélem nem lesz meg nekik a Parlamenti küszöb...elég oda két románsegg nyaló ...a fidesz meg a jobbik!!!
Eladott Ország
Anyádnak is mondtad? Szexi-fancy-trendi ,terrormariska, történelemhamisító néninek? Bár Marika néni szerelmes a mi fénylő csillagunkban.
wagabund
@Eladott Ország: a mérhetetlen mennyiségű pénz tulajdonlása mindent felülír..(horribile dictu: szabaddá tesz)
papa.49
Menj haza anyukához, osuzt. érdeklődjél nála, ő menő a hazudozásban, a gyűlöletkeltésben !!!
A kolozsvári videóval meg mi bajod, nem hiszed hogy ezeket mondták, pedig hidd el ennyire aljasok tudnak lenni egyesek egy kis pénzért !!!
Egyébként ezt is a fütyisz kezdte el !!!
Eriksson
"Az LMP arra készül, hogy ha erős felhatalmazást kap a választáson, és részt vehet a kormányzásban",
No mi van? Szél kisasszony alább adja? Már nem akar miniszterelnök lenni?
Ne adja fel a cél előtt!
Manhattan
Az LMP azzal segíti a fideszt, hogy semmiféle koordinációra nem hajlandó! Miattuk akár 20 megnyerhető körzetet is bukhatunk! Mocskos bagázs!
Clavigo
Az "összefogáspárti " lömöpö,,,egy héttel a választások előtt még mindig a másik ellenzéki pártot ekézi...
Pálinkás Pál
Hol van Béla..? Látta valaki közületek??:)
Most igen nagy bajban van...töri a fejét hogy mosdassa narancslés zöldpártját!!
grincss
Nem igazán értem ezt a tyúkot, hisz Mo. népessége nem éri el a 10 milliót!
Honnan vesz még + több, mint a felét?
Hisz azok NEM magyarok, csak magyarul tudók!
Szeretni én is sok mindent szeretnék! :-)
Manhattan
" Az LMP kimúlása

Az LMP 2009-ben egy illúzió nyomán jött létre, amely szerint lehet más a politika. Sikerét a csalódott és demoraliztált baloldali szavazók adták, de a háttérben azért ott dolgozott a biztos nyerő fidesz, adott pénzt, médiát, jelölteket, jelölőcédulákat. A háttérben ott dolgozott egy szilárd kapocs és kötődés a köpcös és ügyvédje, Sch úr között. 2010-ben a zavaros ideológiájú, sok-sok naiv embert elbolondító LMP azután kiásta a 2/3 aranygesztenyéjét a köpcösnek.

Az LMP 2012-ben meghasadt, akik komolyan gondolták mindazt a blablát mit hirdettek, kiváltak és létrehozták a Párbeszédet, amely azóta konzekvensen értékalapú politizálást folytat, azonban mivel nincsen tömegbázisa, önálló léte kétséges. A maradék LMP Sch ügyvéd és védence, azaz a köpcös aktív segedelmével valahogyan átbukott még az 5 százalékon, mihez megint csak a fidesz több mint gáláns támogatása segítette hozzá. Újra, másodszorra is kikaparta az LMP a 2/3-adot a fidesznek.

2016-ra kiderült, hogy Sch úr már csak kolonc, dekódolódott teher, ki a háttérbe vonult hát. De a mai napig az az ártó szellem munkál ott, és az a kapocs is, a Sch-köpcös kapcsa. Az LMP ebben a második ciklusban lényegében megkapta az udvari bohóc szerepét. A 2018-as kampányban a fidesz segedelme a már megszokott, ajánlócédulák, pénz, médiafelület.

Az LMP mostanára megkopott. A 2018 április 8-i választás várhatóan komoly választói aktivitást hoz. Az LMP dekódolódott a politikai centrumban. Komoly esély van rá, hogy az 5 %-os küszöböt nem viszi át.

Az LMP gyengélkedése és kimúlása a felsorolt konkrét életútján túl alapvetően arról fog szólni, hogy kipukkadt az illúzió, nem lehet más a politika. Legalábbis így nem. Nem lehet vizet prédikálni, s bort inni. Illetve lehet, csak éppen az emberek, a választók azért mégsem teljesen hülyék. Előbb-utóbb helyre teszik a dolgokat."
Béla333
"LMP: a gyűlöletkeltésben nincs megállás"

Látva a DK-sok firkálmányait, valóban nincs.
DK-s program = gyűlöletkeltés és gyűlölködés!
Pont mint a Fidesznél!
Pálinkás Pál
@Béla333: Előkerültél??? Érdemben szólj hozzá...unjuk az állandó DK mocskolódásaidat...arról pampogj miért mentek szembe a népakarattal,vagy szerinted az itthoniak akarják a román szavazókat???Már régebben megírtam neked,öngólt lőttetek széllel is,meg a határon túliak politikával is...remélem most a fideszes hátszél sem fúj be titeket a Parlamentbe!
Béla333
@grincss: 18.23
Én meg Béla333 vagyok!
Béla333
@Pálinkás Pál: 18.26
Legyen egy jó napod: szarok rá, hogy már vagy tízszer leírtam az LMP álláspontját a határon túli magyarokkal kapcsolatban és úgy teszel, mintha erről nem tudnál, megkérdezed 11 szer is!
Unom az ostobaságaidat!
Nézd meg a honlapjukon, a választási programjukban, ha valóban érdekel:
lehetmas.hu/valasztasi-programunk/
koszpeko
@Béla333: Még jó, hogy nem csak olyanokból állnak az LMP és Jobbik szavazók mint amilyen te vagy.
magyarnarancs.hu/valasztas2018/ha-a-fidesz-ketharmadanak-a-megakadalyozasa-a-cel-akkor-tiz-lmp-szavazobol-tobb-mint-kilenc-es-a-jobbik-szavazok-tobb-mint-ketharmada-kesz-az-atszavazasra-110287

Tíz LMP-szavazóból több mint kilenc, a Jobbik szavazói közül több mint kétharmad kész az átszavazásra

A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából végzett reprezentatív kutatást a bizonytalanok pártpreferenciáiról, valamint az átszavazási hajlandóságról.

Tíz bizonytalan szavazóból továbbra is hat szavazó (62 százalék) tekinthető teljesen bizonytalannak; egyharmadnyi (35 százalék) a titkolózó szavazó, aki már tudja, hogy kire szavaz, de nem árulja el. A felmérésből az is világosan látható, hogy a választásukat titkolók majd” háromnegyede (72 százalék) elégedetlen azzal, ahogy az országban mennek a dolgok.

De a valóban bizonytalanok körében is hasonló az arány, 74 százalék elégedetlen.



Tíz választását titkoló szavazóból hat (59 százalék) kormányváltást szeretne, ez három százalékkal magasabb, mint a múlt hónapban. A valóban bizonytalanok körében 48 százalék szeretne kormányváltást 15 százalék ellenében; a múlt hónaphoz képest a kormányváltást akarók aránya két, a Fidesz-kormányzást akarók aránya pedig egy százalékot növekedett.

A baloldalon továbbra sem tekinthető véglegesnek az együttműködés minden részlete. Tízből hat (57 százalék) nem kormánypárti szavazó elképzelhetőnek tartja, hogy egy baloldali együttműködésre szavazzon, ha úgy látja, hogy annak van esélye legyőzni a Fideszt. Ez az arány közel kétharmados (63 százalék), ha a Fidesz kétharmadának a megakadályozása a tét. Hasonló helyzetben a Jobbikra való átszavazási hajlandóság minden esetben kb. tíz százalékkal kisebb.

Tíz LMP-szavazóból nyolc (80 százalék), és a Jobbik-szavazók közel kétharmada (64 százalék) kész a balra való átszavazásra, ha győzelmi esélyt lát azon az oldalon. A...
koszpeko
@Béla333: Kár hogy nincs kiemelés itt.
Ez itt a lényeg:

Tíz LMP-szavazóból nyolc (80 százalék), és a Jobbik-szavazók közel kétharmada (64 százalék) kész a balra való átszavazásra, ha győzelmi esélyt lát azon az oldalon.
Béla333
@koszpeko: 18.33
Az MSZP-re illetve a DK-ra nem szavazok semmilyen körülmények között, hiszen ők csak a Fidesz maffia társai, akik közösen rabolták le az országot és osztották szét az ellopott pénzeket. Soros is megmondta: az MSZP vezetőit a Fidesz kilóra megvette!
A teljeskörű ellenzéki koordinációt az MSZP és a DK meghiúsította és még az LMP-re akarják kenni ennek a felelősségét!
Semmi értelme nem lenne az ő jelöltjükre szavazni!
Csak cseberből-vederbe kerülnénk!
Béla333
@koszpeko: 18.35
Az is benne van a kimutatásban, hogy az MSZP és a DK hány százaléka szavazna az LMP vagy a Jobbik jelöltjére, ha annak lenne esélye?
Pálinkás Pál
@Béla333: Láttam már,hányok is tőle...az nulla a szememben akiben egyáltalán csak a gondolat is felmerül hogy ezek szavazhassanak!!!ahogy ti beáltatok e dolog mellé,még a maradék szimpatizánsaitok is elfordultak tőletek...
koszpeko
@Béla333: Leszarom,hogy kire szavazol.
Leszarom azt a sötétséget ami árad a kommentjeidből.
Te valami vezető lehetsz az LMP-ben.
Csak azok nem hallják meg a népakaratot.
Csak ők olyan süketek és vakok,hogy nem látnak és hallanak.
Téged is csak a pénz motivál.
Nem a qrmány leváltása.
Pálinkás Pál
@Béla333: No sorold azokat a helyeket ahol fingnyi esélyetek van!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:37
Olvasd el a következő mondatot is, folytatódik!
"" Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni, nem pedig gyűlöletkeltéssel és az emberek egymás ellen fordításával szeretne kormányozni" – fogalmazott Ungár Péter."
kereső
És ki szeretne 93000km2-en 9797561 ember miniszterelnöke lenni?
Béla333
@Pálinkás Pál: 18.46
Hányjál nyugodtan!
Nézzük az MSZP által letiltott Népszava választási különszáma szerint:
" A IV. kerületben (Budapest 11.) az esélyes jelölt a melléklet szerint a független Horváth Imre. Pedig itt az MSZP hivatalosan a DK jelöltjét, Varju Lászlót támogatja. Horváth Imre nyerte ugyan az időközit, de nem őt jelölték újra, a pártból így Horváth kilépett.
A II. kerületben (Budapest 4.) az esélyes jelölt az LMP-s Ungár Péter. Pedig itt a DK-s Niedermüller Pétert mutatta ki esélyesnek minden felmérés, és az MSZP is őt támogatja hivatalosan.
Vácon az LMP-s Matkovich Ilonát ajánlják a választóknak. Holott itt a DK-s Krauze Istvánt támogatja az MSZP.
Salgótarjánban az LMP-s Dömsödi Gábort kiáltják ki esélyesnek. Itt a DK-s Kovács Zsolt indul az MSZP támogatásával.
Egerben a független Vámos Csabát hozzák ki esélyesnek. Itt a DK jelöltje Kertészné Kormos Noémi.
Kecskeméten az LMP-s Vágó Gábort ajánlják. Ebben a körzetben az MSZP elvileg a DK-s Szőkéné Kopping Ritát támogatja.
Pécsen az LMP-s Hohn Krisztinát hozzák ki esélyesnek. Naná, hogy ebben a választókerületben is DK-s jelölt van, Nagy Ferenc.
Mohácson szintén LMP-st ajánlanak, Bosnyák Andrást. Az MSZP pedig papíron ugye a DK-s Lukács Jánost támogatja.
Gödöllőn az LMP-s Lengyel Szilviát mutatja a térkép esélyesnek. Pedig itt nem is a DK, hanem az MSZP–Párbeszéd jelöltje indul.
Budakeszin visszalépett a DK-s jelölt, így ott Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét nevezik esélyesnek.
Néhány választókerületben részletes kutatást csináltak. A Népszava például februárban le is hozott egy meg nem nevezett cég által készített kutatást, amely szerint a II. kerületben Ungár Péter megelőzi a DK-s Niedermüller Pétert. De a gödöllői választókerületben készült – amúgy az LMP által rendelt – kutatás is megjelent időközben a Mérce.hu-n, és a cikkből az derül ki, hogy Lengyel egy hajszállal megelőzi a szocialista indulót."...
Eriksson
@bencemacska: Ja. ja! Igazad van. Ilyen az, amikor az ember valamennyit kiragad a szövegkörnyezetből. Teljesen félreértelmezhető.
Béla333
@kereső: 19.03
Az, akinek Trianon nem jelent semmit? Akinek az országhatáron túl élő határon túli magyar nem számít, nem érdekes?
Had kérdezzek rá: Karácsony vagy Gyurcsány?
koszpeko
@Béla333: "Az, akinek Trianon nem jelent semmit? Akinek az országhatáron túl élő határon túli magyar nem számít, nem érdekes?"
De kurva érdekes.
Miért nem települ át?
Ha itt ekkora jólét van?
koszpeko
@Béla333: Ha itt ekkora jólét van.
Már a hülye durbincs engem is megfertőzött a kérdőjeleivel. :D
Béla333
@koszpeko: 19.13
Talán azért, mert mondjuk Marosvásárhelyen született és szereti a rokonait, ismerőseit, hozzátartozóit, akik szintén ott laknak.
Vagy esetleg azért sem települ át, amiért mondjuk te sem mész el Londonba, vagy éppen Amszterdamba, ha egy élhető országot szeretnél, inkább itt valósítanád azt meg!
Valahogy ők is így lehetnek!
Kookas
@Pálinkás Pál: a szelest locsolgatja.
koszpeko
@Béla333: Aha.
Akkor ott szavazzon ahol él.
Béla333
@koszpeko: 19.20
Menj ki Erdélybe, állj ki mondjuk Marosvásárhelyen egy vitára a helybéliekkel és magyarázd meg nekik, hogy ha bármilyen körülmények között, de megkapták a szavazati jogot, akkor most szerinted Gyurcsánynak van igaza: ezt most vissza kell venni!
Erről beszélni kell itt, ebben az országban, nemzeti konszenzus kell, aztán a közös véleménynek megfelelően lépni!
Nem Hübele-Balázs módra, a választási kampány részeként, indulatokat felkorbácsolva!
Pálinkás Pál
@Béla333: Te fel tudtad fogni hogy elsősorban az átszavazásról van szó??? De sarkítom a példát,szellemi színvonaladnak megfelelően..Páran innen bergengóciából megszavazzuk hogy holnaptól nem használhatod az ajtót,csak az ablakon közlekedhetsz...és fizetésed felét elvonjuk a cigók felzárkóztatására...rendben,megszavazom mert engem nem érint bergengóciában!!! Érted már hülye hogy miért undorító dolog ez???
Pálinkás Pál
@Béla333: Látta valaki ezt a dokumentumot???
kereső
@Béla333: De jelent.De elsősorban az az érdekel,hogy ezen a 93000km2-en belül hogyan élnek az emberek.Elsősorban ők számitanak,ők az érdekesek számomra, és elvárom!!! Magyarország minden miniszterelnökétől,hogy neki is ezek az emberek, az ő oktatásuk,egészségük, jólétük legyen az első! Engedd meg, hogy önző legyek. Azt szeretném,hogy az én befizetett adómból elsősorban a hazám állampolgárai kapjanak ,és ha marad ,akkor majd lehet másoknak is adni- elsősorban az ottani oktatás,és kulturális élet támogatásán keresztül.De semmiképpen nem értek vele egyet,hogy az egyházi hitéltre, gazdasági élet támogatására, sportélet támogatására,és a határon belül élőkkel azonos családtámogatást kapjanak támogatást, mert ezt megkapják a saját államuktól is. Nem érzem magam felelősnek egy 100 évvel ezelőtti történelmi esemény bekövetekeztéért.Nincs felelősségem a határon kivül élő magyarokért- főleg nem az EU keretein belül.Nekem a saját hazámért van felelősségem.Ez az otthonom.Nekik meg az az otthonuk.Ez a különbség.
A hócipóm van tele,hogy csak másodrendű állampolgár vagyok a saját hazámban, amelyért Trianon óta a nagyszüleim,szüleim és én is dolgoztam.
Majd ha itthon nem lesz éhező gyerek, ha minden rászoruló megkapja a segitséget ahhoz,hogy emberi életet éljen, majd akkor nagylelkű leszek.Addig viszont nem !
bencemacska
@Béla333: Ez a mondat mit jelent?
"A II. kerületben (Budapest 4.) az esélyes jelölt az LMP-s Ungár Péter. Pedig itt a DK-s Niedermüller Pétert mutatta ki esélyesnek minden felmérés, és az MSZP is őt támogatja hivatalosan."
Talán ezt a mama megvette, vagy csak ígéretet kapott a Fidesztől pár átszavazásra?
Másképp hogy lehet esélyes MINDEN FELMÉRÉS ellenére?
koszpeko
@Béla333: varosikurir.hu/wp-content/uploads/2018/02/Orban_nyugdijas_kezcsok.jpg

"Nem Hübele-Balázs módra, a választási kampány részeként, indulatokat felkorbácsolva!"
Megint hülyeséget írtál.
2004 az tényleg most volt.
index.hu/belfold/nszvs1205/
wagabund
@Eladott Ország: 16.03...ehhez a hírhez ez elég durva párhuzam...ott mégiscsak milliók haltak meg, én meg a pénz hatalmáról írtam...ami igencsak szabaddá tesz..mint e fiatal esetében jól tapintható..
kereső
@Béla333: 19:25, aha. Miért változott az lmp. álláspontja a szavazás kérdésében 2011-hez képest? Mi történt? Mitől világosodd meg? Miért hazudott a fidesz,hogy nem lesz szavazati jog? és most miért támogatjátok ezt ilyen nagy hévvel?Ne gyere nekem,a hazug indokkal-"nincs kétféle állampolgárság"-mert van.Nekem itt kötelességeim -és jogaim vannak.A másik "ugyanolyan" állampolgárnak meg csak! és kizárólag jogai.Nem kétféle mi?
Béla333
@bencemacska: 19.30
""A II. kerületben (Budapest 4.) az esélyes jelölt az LMP-s Ungár Péter. Pedig itt a DK-s Niedermüller Pétert mutatta ki esélyesnek minden felmérés, és az MSZP is őt támogatja hivatalosan."
Magyarról - magyarra!
Niedermüllert kihozta egy néhány közvéleménykutató esélyesnek, a Népszava felmérést végző közvéleménykutató meg Ungár Pétert.
Az édesanyjára nem olvastam semmiféle utalást!
kereső
És hát jó lesz ezt tisztázni minél előbb!- az lmp-nek IS,meg a jobbiknak IS!,meg az mszp-nek IS!
Béla333
@koszpeko: 19.31
Én a mostani, 2018-as kampányról írtam, arról, hogy bár Gyurcsány tudta, hogy semmiféle eredmény nem várható az áprilisi választás szempontjából, mégis elkezdte ezt az uszító kampányt!
koszpeko
@Béla333: "mégis elkezdte ezt az uszító kampányt!"
Meséld el hol uszít!
Béla333
@kereső: 19.43
Úgy emlékszem, neked is leírtam már vagy húszszor, na mégegyszer:
Az LMP álláspontja szerintem nem változott: a határontúli állampolgárok szavazati jogát nem szavazta meg sem 2011-ben, sem tegnap.
Annyit mondott, a többi ellenzéki párthoz hasonlóan, hogy a szavazati jog nem kampánykérdés, az csak az alantas indulatok felkorbácsolására alkalmas.
Ugyanúgy, ahogy a Fidesznél a migráns kérdés!
Semmi értelme, csak arra jó, hogy az olyanok, mint pl. te ezen lovagolj, úgy beállítva, mintha Gyurcsány védené a hazát, de mindenki más meg az alkoholista, anyaszomorító, ingyenélő határontúliakat támogatja.
Mégegyszer: ez pontosan olyan alattomos, haszontalan kampánytéma, az alattomos indulatok felkorbácsolásával, mint a Fidesz/Orbánnál a migránsokkal való riogatás!
bencemacska
@Béla333: ma, 19:44
A minden az nálam azt jelenti MINDEN.
Ja, van valahol egy titkos, ismeretlen kutató, akit valaki megbízott!!!
Ezért következtettem a jó édes anyjára, ha megengeded, de ha nem akkor is!
Persze a Zugló-i jelöltjük is fütyül a tiltásra, és nem száll ki a versenyből!
Ungár meg csak "kis fegyelmit " kapott a Momentum rendezvényén tartott randalírozásért, az nem jár jelöltségének kockáztatásával!???
Éljen a tiszta kezű LMP!!! De a saját komfortzónájában!
Béla333
@bencemacska: 19.55
Ugyanolyan alattomos, mocskos dolognak gondolom az apák-fiúk szembeállítást, ha az Ungár Péter és az anyjára vonatkozik, vagy Schiffer és a nagynénje, esetleg Karácsony Gergely és a testvére az akiről szó van.
A zuglói jelöltet gondolom lerendezi az LMP.
Egy párt tiszta kezűsége meg nem ilyen piti dolgoknál kezdődik, hanem mondjuk hogy egy párt miniszterelnöke szemet huny az állami beruházások akár 40%-os felülszámlázására (mint Gyurcsány tette az autópályák felülszámlázásánál) vagy sem!
kereső
@Béla333: nem irtam sehol,hogy megszavazta.De most már támogatja.
A fő kiinduló pont nem ez volt.Hanem az ,hogy ki akar a 9797561 ember miniszterelnöke lenni,erre te jöttél Trianonnal,meg a határontúliak blabla.
A lényegről nem beszélsz, mert erre nincs elfogadható magyarázata se neked,se az lmp.-nek
Az meg hogy gyurcsány felhozta ezt a témát.Tudod mit, jól tette.Tudja meg mindenki,hogy "felelős"miniszterelnök jelöltek közül ki-mit gondol erről.A köpönyegforgatás meg nem csak a fidesztől nem szép dolog,hanem mástól sem. A jobbikot azért nem irtam,mert ők kezdettől fogva támogatják a szavazati jogot.
bencemacska
@Béla333: ma, 20:03
Kifelejtetted OV-t és a vejét!!! Ja, neked OV nem ellenfél.
Gondolom a az autópályák bizonyítékai a te széfedben vannak, és még a választás előtt nyilvánosságra hozod!
A visszaélés igenis piti dolgoknál kezdődik és ...folytatódik.
A lényeg mindenütt: "A pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad!!!
Pont.
Béla333
@kereső: 20.09
Nem támogatja, egyszerűen csak azt mondja, hogy az nem politizálás, hogy egy jogot egyszer (bármilyen körülmények között) megadni egy népcsoportnak, aztán egy következő alkalommal meg elvenni?!
Talán egy normális párbeszéd keretében kellene egy nemzeti konszenzust kialakítani és azután lépni.
Hasonlóképpen bármi más dologhoz. Hogy ne az legyen már, ami az elmúlt évtizedekben volt, hogy amit az egyik épített 4 év alatt, azt a másik az első munkanapján lerombolja. Aztán újra építkezés, majd rombolás.
Ez nem politika, ezért csúszunk folyamatosan lefelé.
A politikusi "elit" képtelen volt az elmúlt évtizedekben egy nemzeti minimumot kialakítani és aztán kormányváltásoktól függetlenül ezt képviselni!
A lopásokban és a lopott értékek elosztási arányában érdekes módon meg tudott egyezni a politikusi "elit", csak éppen a nemzeti minimumban nem!
Béla333
@bencemacska: 20.17
Valóban az a legfontosabb, hogy az LMP zuglói jelöltje nem hajlandó visszalépni, hiába szólította fel a pártja erre. Ez sokkal fontosabb, mint ez, igaz?:

"A teljes államadósság két és félszeresét tüntették el
Kicsit több mint két évvel ezelőtt, Magyarország elrablása címmel jelent meg egy írás a Hetek című lapban, ami valójában semmilyen hullámot nem keltett a közéletben, az a néhány média pedig, amelyik egyáltalán foglalkozott még az esettel, inkább csak kozmetikázni próbálta a lényeget. A cikkben egy nemzetközi tanulmányra hivatkoznak, amit egy igazságos adózásért küzdő, vezető közgazdászokból és bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet több éves kutatómunka után hozott nyilvánosságra, melyben megállapítják, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött világszerte offshore számlákon.

Magyarország ebben a jelentésben igen előkelő és különleges helyen szerepel a maga 242 milliárd offshore dollárjával, hiszen Európában nincs még egy ország, amit olyan mértékben sikerült az elmúlt 30 évben kirabolni, hogy az meghaladja a 2010-es államadósságának két és félszeresét."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Hogy Magyarországot szárazra lopta a politikai "elit" az elmúlt évtizedekben, az lényegtelen.
kereső
@Béla333: 20:29, folytasd a cikket,mert itt nem ér véget.
A kutató azt is mondja, hogy ennek a vagyonnak nagy része a rendszerváltást követő 1990-95 közötti privatizációból származik, azok kerültek ki főleg off-shore számlákra, ill. külföldi befektetésekbe.
Egy ilyet biztosan meg tudunk nevezni: Csányi Sándornak hivják!

Nincs,és nem is lesz nemzeti minimum, amig "pártpoliitkusok" leprásnak tekintik,és úgy is kezelik a másik felet.Milyen nemzeti minimum lehet ott, ahol az egyik párt miniszterelnök jelöltje tudomást sem hajlandó venni azokról az állampolgárokról,akik nem őt támogatják.És ez nem orbán.Milyen nemzeti minimumot lehet abban az országban kialakitani,ahol az egyik párt nem hajlandó semmiféle kompromisszumra annak érdekében ,hogy elkezdődjön a rendszerváltás után 30 évvel valamiféle közmegegyezés.Szép szavak ezek Béla, csak a tettek nem követik.Igen tudom az lmp-re kell szavazni minden szavazóképes magyar állampolgárnak,és akkor meg lesz a nagy közmegegyezés.Csak ez nem igy működik. És hát az a véleményem,hogy nem mi vagyunk a politikusokért,hanem elvileg!!ők lennének értünk. Csak nem hallanak bennünket.-igy aztán nem is tudunk mit megbeszélni.
koszpeko
@kereső: Bejla megint mellé nyúlt :D
Béla333
@kereső: 20.43
Ezt is már vagy tizedszer írom le, vagy nem érted amit írok, vagy nem érdekel, mindenesetre megcáfolni nem szoktad, csak amúgy áldemokrata módon úgy teszel, mintha az el sem hangzott volna.
Tehát az LMP a vásárhelyi választás után megváltoztatva korábbi álláspontját bejelentette, hogy tárgyalásokat szeretne egy teljeskörű ellenzéki koordinációról. Hogy el lehessen érni, hogy vásárhelyhez hasonlóan egy jelölt legyen a Fideszes jelölttel szemben.
Ezt először a DK és az MSZP, aztán meg a Jobbik utasította el.
Ezt látva jelentette be az LMP, hogy az ő részéről nem kezdeményez újabb tárgyalást, de nyitott arra, ha egy másik párt keresi meg valami konkrét ajánlattal.
Ennyi történt, illetve még annyi, hogy ezek után komoly ellenzéki emberkék képesek azt mondani, hogy az LMp nem akar együttműködést?!
Ugyan olyan hozzáállás mint a Fideszeseknél: Ők buktatják el a folyamatot, de ezt a másikra szeretnék fogni/tolni!
kereső
@Béla333: Béla!!Teljes körű ellenzéki koordináció!!!Ne idegesiccsé má', amikor Szél Bernadett ezzel előállt,már ismerhető volt a Jobbik álláspontja. Senkivel sem!!!- akkor mire fel volt ez a feltétel?Tudod mit mond a vén: nem akarásnak nyögés a vége.Te meg csak itt hajtod a magadét.
Ha még kétezerszer leirod, akkor sem bontod ki az igazság minden részletét.
Ami meg utána következett azt már nem minősitem.Megbeszéltük már ezerszer, a véleményem nem változott/nem változik.
Tudod, személytől függetlenül: Pécs-Siófok-Veszprém.
bencemacska
@kereső: ma, 20:43
Ő mindig csak a neki megfelelő részt emeli ki, a többi marad.
Nála 1994-ben kezdődtek a lopások, pedig akkor már elindult az eredeti tőkefelhalmozás magyar módra, és csődközeli állapotba jutottunk!
Jött a "Bokros csomag", megszenvedtük a csőd elkerülését. Jól élt belőle az Orbán - Torgyán tandem. És ez így megy azóta is!
Egyáltalán nem irigylem az OV-t váltó ME-t! Nem fogják újraválasztani, vagy csőd lesz, ha nem kap valahonnan segítséget a rabolt vagyon vissza szerzéséhez!
És mi lesz, ha olyan ME lesz, aki 9 millió magyar munkájából /és adójából!/ 15 millió magyart fog eltartani!-:(((
kereső
@bencemacska: Az a helyzet,hogy nincs már 9 millió magyar! aki megtermelje a 15 millió magyar eltartását.Az már jóval kevesebb.Nem értem én ezt-elkezdte ezt a 15milliózást az első demokratikus miniszterelnök Antall-azóta minden "jobboldali" az akar lenni.Legyen az én miniszterelnököm,ha rá szavaztam ,ha nem. A fene egye meg már!!!
Manhattan
Schiffer az alkotmánybírói címre vágyik! Ez, csak Orbán popiján keresztül megy! Az meg jóízű!
bencemacska
@kereső: ma, 21:17
Pedig Antallt is sokat támadták emiatt, nem győzött magyarázkodni!
De hát más kárán tanul...
Béla333
@kereső: 21.10
Szerintem a Jobbik akkor keményített be az ellenzéki koordinációval kapcsolatban, amikor a március 15-i beszédében az MSZP és a DK bele törölték a cipőjüket.
Ugyanis március 15-én, Kunhalmi és Karácsony beszéde ELŐTT Vona még ezt mondta:

"Vona Gábor: A megegyezést keresem, nem akarok magyar ember ellen harcolni
Középre húzó, mindenkit megszólítani igyekvő, senkit nem kizáró beszédet mondott Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A hangulata a régi Vona-beszédek harciasságához képest hangulatában és előadásmódjában is sokkal békésebb, derűsebb volt. "
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/15/vona_beszede_marcius_15/

Ez nem egy elzárkózó álláspont. Persze, ha Kunhalmi az MSZP részéről olyat mond a színpadon, hogy minden Jobbikra adott szavazat a kukába megy, meg Karácsony azt mondja, hogy Jobbikkal nem lehet tárgyalás és még Gyurcsány is valami homályos választások utáni helyzetről akarna csak tárgyalni a Jobbikkal, akkor nyilván ez nem egy szívélyes invitálás!
Valóban igaz az MSZP és a DK álláspontjára: Nem akarásnak nyögés a vége!
Béla333
@Manhattan: 21.18
Ezt a hazugságot terjeszti a DK már évek óta!
Valami bizonyíték esetleg?
De ne olyan bizonyítékot mutass, mint amilyen Gyurcsány Orbán elleni banki papírja, ami hol is van?
Már vagy egy éve haknizza tele a médiát a papírokkal!
Vagy ez is csak amolyan DK-s nagyotmondás, DK-s hazugság?
Borsodi
@karma1: Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok neked és családodnak!

www.youtube.com/watch?v=I_cEobdoOT8
koszpeko
@Béla333: Ezt a mocskos hazugságot az LMP részéről!!!

168ora.hu/itthon/de-miert-segitette-ki-az-lmp-a-fideszt-8364

"a Fidesz még arra készült, hogy átad a Jobbiknak és/vagy az MSZP-nek egy-egy jelölési lehetőséget. Erre mindkét párt nyitott volt, egyedül az LMP jelezte, nem száll be a játékba, nekik az volt a céljuk, hogy a jogállam iránt elkötelezett bírák aránya ne csökkenjen"
Béla333
@koszpeko: 21.48
Hát mivé lenne itt a világ, ha egy DK-s szennylap minden állítását meg kellene cáfolni?
Honnan veszed, hogy úgy lenne?
Mert a nyugatifény blog azt írta?
Béla333
@koszpeko: 21.52
Nem kétsoros, de hátha elolvasod:

"Schiffer András: Lehet más, mint zsákmányszerzés"
reflektor.blog.hu/2016/11/21/schiffer_andras_lehet_mas_mint_zsakmanyszerzes
Peller Anikó
Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni.

Hoppá, kibújik a szög a zsákból. Addig pofáztok míg a románok ránk küldik a tankjaikat, nem is kell belőle sok csak néhány tíz aztán letapossák az idióta elemeseket mint a szél.

Meg minket, fidesz csicskák.
koszpeko
@Béla333: Nem érdekel.
Ugyanis a hazug megrendelt sukorói feljelentése után és a Szalajka -völgy tönkre tételét ölbe tett kézzel végignéző "zöldpárt" semmilyen irománya nem érdekel.
A Szalajka-völggyel kapcsolatban kit jelentett fel Shiffer???
karma1
@Borsodi: Koszonom szepen, en is Nektek! Legyen sok locsolod!...:o))))) Meg szerencse, hogy itt nincs ez a nepszokas, mert kulonben piszokul megfazhatnek - itt osz van...:o)))
karma1
@koszpeko: Elolvastam az LMP programjat... JAJ! Ennyi baromsagot egy helyre suritve ritkan olvas az ember. Eloszor arrol vizionalnak, hogy meg kell erositeni a hatarokat, aztan egy masik pont alatt azt, hogy meg kell erositeni az autonom torekveseket, hogy a hatarok jelentosege kisebb legyen.
Hozza akar nyulni a miniszteriumi rendszerhez, atrendezve azt. Ez a masik baromsag: az EREDETI miniszteriumi rendszerrel semmi baj sincsen, minden teruletnek eddig is megvolt a miniszteriumi fennhatosaga, az mar a csuti elmebeteg "talalmanya" volt, hogy direkt nem nevezett ki sem egeszsegugyi, sem oktatasi minisztert, nehogy szamon lehessen oket kerni barmirol is.
Amikor ilyeneket irnak le, kiraz a hideg:
"2. Külpolitikánk minden lépésénél számításba kell venni annak hatását a határainkon túl élő magyarokra.
Hazánk kedvezőtlen nemzetközi megítélése kihat helyzetük alakulására. Az Európai Unióban a magyar kormány sikerrel támogathatja közösségeik autonómia-törekvéseit, hiszen a kisebbségek szabadságjogainak érvényesítése, kulturális önazonosságuk megőrzése az Európai Unió gyakran hangoztatott alapelvei közé tartoznak. Mindent eszközzel azon leszünk, hogy ezeknek az elveknek a gyakorlatban is érvényt szerezzünk."

Az egesz programot vegigolvasva SEHOL sincs az, hogy ELSOSORBAN a 92 000 negyzetkilometeren elo magyarok sorsat tekintjuk fontosnak. Allandoan Karpat medencei oroksegrol, hataron tuliakrol beszelnek - az otthoni polgar ugy van leszarva, ahogy az Isten megteremtette oket.
6 nappal a valasztasok elott az LMP meg mindig az ellenzeki partokkal van elfoglalva, kizarolag Hadhazynak van mondanivaloja a merhetetlen korrupcioval, lopasokkal kapcsolatban. Az LMP-nek egyetlen szava sincs arra, hogy egy nem lakhato, duledezo hazba 200 romaniai van bejelentve, kizarolag azert, hogy szavazhasson a fideszre. Inkabb ekezi Gyurcsanyt, aki szemelyesen ment oda, csinalt videot, bemutatva, hogyan csal a fidesz.
bencemacska
@karma1: Te mazochista vagy, hogy végig tudtad olvasni!
karma1
@koszpeko: Az LMP meg akarja valtoztatni a valasztasi rendszert, ami onmagaban nem lenne rossz dolog, hisz a jelenlegi rendszer igazsagtalan.
Nade ugy, hogy leszallitana a bejutasi kuszobot??? Mi van? Ha nem erem el az 5 %-os tamogatottsagot, akkor be tudjak jutni akar 1 %-kal is???
Gratulalok ehhez az eszleny hozzaallashoz, gyakorlatilag ez azt jelentene, hogy nem 28 part lenne a valaszthato partok szama, hanem 357 vagy meg tobb,
Ennyi hulyeseget egy oldalon, egy programba leirva meg nem nagyon lattam...De mindegy is vegulis, mert nem lesznek szamottevoek a szavazaskor sem.
Szelike kisasszony nyilatkozata a sikertelen DK-Jobbik targyalas utan nalam kiverte a biztositekot: kepes volt kiejelenteni a ket sikertelen targyalas utan - amire sem a jobbik, sem a DK NEM kerte fol -, hogy az LMP a legelejetol nyitott volt az osszefogasra.

mno.hu/belfold/szel-bernadett-a-jobbik-az-ellenzek-vezeto-ereje-2454265

Ezt erdemes elolvasni, nem hosszu:
ezatuti.blogstar.hu/2018/03/18/szel-bernadett-nehez-napjai/50007/
karma1
@bencemacska: A felenel abbahagytam, mert nagyon tele lett a puttonyom... Ennyi, egy iromanyon beluli ellentmondast ritkan lehet egy helyen olvasni, de en inkabb ezzel a ritka alkalommal sem elnek...:o)))))
Aki magyar, es a magyarsagat mindenek elott a legfobb dolognak tartja, az koltozzon Magyarorszagra, hogy a mindenkori magyar kormanyzast is "elvezze"...
Romaniabol oklot razni, trianonozni, elfogadni a rengeteg ingyenpenzt kurva konnyu, mert csak 4 evenkent kell erte nyalintani egyet a diktator feneken - ennel idealisabb uzletet nem talalni ma a politikaban Europaban sehol mashol...
bencemacska
@karma1: ma, 00:10
Ez a mondat a legmegdöbbentőbb:
"Az LMP arra készül, hogy ha erős felhatalmazást kap a választáson, és részt vehet a kormányzásban, akkor 15 millió magyar kormányzásában tud részt venni. Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni, nem pedig gyűlöletkeltéssel és az emberek egymás ellen fordításával szeretne kormányozni – fogalmazott Ungár Péter."
Kellemes hátralevőünnepet.Aludnom kell!
karma1
@bencemacska: Kellemes Unnepeket Neked is, aludj jol - persze nem ilyen hulye hirek utan...:o))) Joejt...:o)))
Manhattan
Ők aztán tényleg rájátszanak arra, hogy bebizonyítsák: Lehet Más a Politika.
Érthetetlen számomra, honnan ez a nagy önbizalom, amikor hálát adhatnak a sorsnak, ha a parlamenti küszöböt meglépik.
A DK helyében megvonnám a bizalmat tőlük az együttműködési hajlandóság hiánya miatt, és visszavonnám Tóth Zoltán visszaléptetését.
szep napot
Amikor a szar kiszol a WC bol: Kene mar itt csinalni valamit, mert itt olyan budos van
kereső
@Béla333: 21:28, idéztem már neked, de az egyik füleden be, a másikon meg ki: Vona Gábor a 21. századi pártokkal képzeli/képzelte el az együttműködést-de azt is csak a választások után.Már megint csak azt idézed be ,ami téged igazol???Igy lehet hamis érvekkel és csúsztatásokkal igazolni az lmp álláspontját? Hát nem kedves Béla333,még neked se!
kereső
@bencemacska: "De hát más kárán tanul..."-az okos, a hülye meg a magáén se!
Jozefina
Úgy gondolom, hogy az Lmp szimpatizánsok sokkal okosabbak, mint "vezetőik"! A szavazófülkékben ők fogják eldönteni, hogy kire szavazzanak és nem az nézik majd, hogy ki az lmp jelölt! Szél ámokfutása már így is elég sok vihart kavart. Bár szerintem siffer nyomja a hátszelet!!!???
Béla333
@Jozefina: 09.12
Ne aggódj! Az LMP szimpatizánsok tudják, hogy hová húzzák az x-et!
Számukra Szél a leginkább megfelelő jelölt, nem Gyurcsány vagy Karácsony!
Béla333
@Madácsi Pali: 09.24
Orbánnak a leginkább megfelelő szerintem az a párt/politikus, akiket sikerült már kompromittálni, akit zsarolással kézben tud tartani.
Ez pedig azok, akikkel közösen lopták szét az országot. Akinek a pártpénztárnoka a Fidesz pártpénztárnokával egyeztette, hogy milyen arányban osszák szét a lopott holmit!
Orbánnak a leginkább megfelelő maffiatárs az MSZP és a belőle kivált DK!
Béla333
@kereső: 09.40
Mi lenne a hazugság?
- Hogy loptak a politikusaink mindkét oldalon az elmúlt évtizedekben?
- Hogy azért, hogy megússzák, ne kiabálják ezt ki, mindkét oldal kapott a lopott cuccból?
- Hogy a pártpénztárosok jártak össze egyeztetni az MSZP-nél és a Fidesznél?
- Hogy az egymásról tudott disznóságokkal, bűnökkel zsarolják egymást?
kereső
@Béla333: olyan szinten elsajátitottad rogántól szijjártótól a goebbelsi propaganda elemeket,hogy az már félelmetes.Nyomod mindezt egy demokratikus párt az lmp szineiben.Mindenképpen össze kivánod mosni az mszp-t és a dk-t, és nem veszed észre-mert annyira beégették az agyadba,hogy a dk tulajdonképpen a 70/30 miattIS! jött létre.
És ha már lopás-tudod,bizonyára sokaknak nem jut eszébe a figyelő kapcsán,hogy az tulképpen közös tulajdon.Schmidt Mária történelemújrairó fideszes nagyasszony és Ungár Péter lmp.elnökségi tag közös tulajdona.Na akkor most ki is tolja a fidesz szekerét?Ez tény- te meg csak bedobsz ide valamit, bizonyitékok nélkül.Igen ,volt/van együttműködés az mszp egyes potentátjai és a fidesz között,én már jó néhány nevet felsoroltam fentebb- de ezt te előszeretettel kened rá gyurcsányra- ezt tette a fidesz-és az együttműködő mszp-sek is,és most te is.Vakegér vagy Béla! Vagy úgy is mondhatnám,amit a vének mondanak: az kiabál akinek a háza ég.
Béla333
@kereső: 10.35
Így van az, hogy ha valaki részese egy bűncselekmény sorozatnak, ahonnan úgy szeretne kiszállni, hogy nem tisztázza a szerepét, helyzetét a bűnszervezetben. Hogy te mit sejtetsz Gyurcsány szerepéről, az nem oszt, nem szoroz. Gyurcsány tisztázta magát, hogy mit tett és mit nem tett a közpénz lenyúlásoknál? Nem tisztázta. Ezzel meg magára húzta, húzza a többiek bűncselekményét is. Egyébként éppen azért mert nem tisztázza a szerepét az elmúlt időszak Fidesszel közös lenyúlásaiban, tarthatunk attól, hogy ezt azért teszi (vagy inkább nem teszi), mert ős is zsarolható ezekkel az ügyekkel!

Az Anya-Gyerek kapcsolat nem hiszem, hogy önmagában büncselekmény lenne. Ungár dolgai nem az LMP dolgai, mint ahogy az Apró család történetei sem Gyurcsány történetei.
De a Figyelőről Ungár ezt nyilatkozta és nincs okom, hogy ne higyjek neki:
"Semmi ráhatásom nincs a Figyelőre.
A csődbe került Figyelő megvásárlása nem az én döntésem volt, a lap szerkesztésében nem veszek részt. A Figyelő semmilyen szinten nem tartozik az én felelősségi körömbe. Attól, hogy öröklés útján kisebbségi tulajdonos vagyok egy cégben, ami birtokolja a Figyelő kiadóját, még semmilyen szinten nem vagyok döntési helyzetben az újsággal kapcsolatban. Teljesen abszurd ez a kérdés."
magyarnarancs.hu/belpol/ungar-peter-nem-problema-hogy-a-figyelo-tulajdonosa-vagyok-106711
bencemacska
@kereső: ma, 07:29
Én újabban azt figyeltem meg: vannak, akik oda állnak a tükör elé, és az onnan visszasugárzó gyűlöletet ráöklendezik az ellenzékinek kikiáltott beszélgető partnerre!

Nagyon igazak Madách szavai!:

"AZ ÚR: Csak hódolat illet meg, nem bírálat.

LUCIFER: Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
(Az angyalokra mutatva)
Dicsér eléggé e hitvány sereg,
És illik is, hogy ők dicsérjenek.
Te szülted őket, mint árnyát a fény,
De mindöröktől fogva élek én."

Tessék behelyettesíteni a Tragédiában szereplő személyeket a ma szereplőivel és vigyázni arra hogy a jövő hét első napján ne mondhassa azt:

"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen...
...
Kezdjétek végtelen pályátokat.
Gyönyörködjem még egyszer bennetek,
Amint elzúgtok lábaim alatt."
Újabban állandóan Az ember tragédiája Első színe jut eszembe!
kereső
@Béla333: nekem meg nincs okom kételkedni abban,amit a két szememmel és két fülemmel tapasztalok nap-mint nap.
Ami gyurcsányt illeti,ha elhiszem amit Ungár Péter mond a figyelővel kapcsolatban,akkor nincs okom kételkedni abban amit gyurcsány inkább tesz,mint mond.
A közös lenyúlásról -és gyurcsány érinettségéről a konkrét részvételéről hozz ide nekem/nekünk bizonyitékokat,ne feltételezéseket.Csak azért mert az lmp ezt mondja,még nem biztos hogy igy van-éppen azok közreműködtek a kicsinálásban,akikre te most hivatkozol.
Kéri László sajnálattal állapitotta meg,hogy "gyurcsány keze tiszta".Az ember a saját tisztességét általában! nem szokta reklámozni,mert az már gyanús!-lásd Ungár Péter.
Béla333
@kereső: 11.18
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.
A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

"Gyurcsány kipakolt a Puch–Simicska-paktumról
A kilencvenes évek elejétől a pártpénztárnokok voltak a legbefolyásosabb emberek az MSZP és a Fidesz uralta kétpártrendszerben - mondta Gyurcsány Ferenc.
Gyurcsány Ferenc azt állítja: az MSZP egykori pénztárnoka és a Fidesz első számú gazdasági embere, Simicska Lajos egyeztethetett bizonyos ügyekről, talán a pletykaként elterjedt 70-30%-os korrupciós pénzelosztásról is a két nagy párt között. "
www.origo.hu/itthon/20150409-gyurcsany-kipakolt-a-puch-simicska-paktumrol.html

Ezt is már vagy tizedszer idézem be neked.

Ungár nem reklámozza a saját tisztességét, csak az újságíró kérdésére válaszolt!
kulabombaafityiszre
Én már leírtam Béla333-nak(persze választ nem kaptam rá),hogy amit megegyzés címén csinált a Vágó az mindennek az alja volt.Elolvastam Béla szíves ajánlására az lmp határontuliakról szóló részt.Lightos fidesz program.Az lmp-ben azt hiszik,lehet egyszerre hideget és meleget fújni.Sok sikert hozzá.Arra kérem Béla333-t,ha az lmp kiesik a parlamentből,ne kezdjen más pártokat vádolni,mert mindent magának köszönhet ez a párt.
kereső
@Béla333: ez nem válasz,és bizonyiték a személyes érintettségre. És csak emlékeztetlek gyurcsány soha nem volt orbán,sem pártelnökként-sem miniszterelnökként.
Te most tulképpen ezt is számon kéred tőle.És amikor végképp lépett,és otthagyta az mszp-t ,akkor meg a fejéhez veritek,hogy "szétverte a baloldalt"-nem,nem azok akik paktumokat kötöttek,és árulókká váltak-ésmielőtt félreértenéd nem arra gondolok,hogy az mszp-t árulták el, hanem arra,hogy a baloldalt, az mszp meg inkább ezek oldalára állt.Na ezért hagyta ott őket 900000 szavazó/szimpatizáns. De gyurcsány a hibás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.