Fejenként három tonna szemét a kis baranyai faluban. Egy volt parlamenti képviselő cége vitette oda a hulladékot, ami több mint hat éve Egyházasharaszti szélén áll. Szemétszobor-építő versenyt rendezett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) a Baranya megyei Egyházasharasztiban. Azért éppen itt, mert a 280 fős település minden egyes lakosára több mint három tonna szemét jut, mióta csaknem ezer tonna hulladékot helyezett el az egykori disznótelepen egy volt fideszes képviselő, Berényi László cége, több mint hat évvel ezelőtt. Martos Csongor, a viccpárt körzeti képviselőjelöltje ingyen sörrel és figyelemfelkeltéssel kampányolt a faluban. — Azért jöttünk, mert megpróbálunk nagyobb és szebb szeméthegyet építeni, mint a képviselő úr. Ha sikerül, akkor megnyertük a versenyt, ha nem, akkor bánatosan el fogjuk neki postázni az első díjat – mondta Martos Csongor, az MKKP Baranya megyei 2-es számú választókörzetének jelöltje. Az MKKP önkéntesei a szemétszobor-építő versennyel akarták...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@nezelodo: A pancsoló aréna lelátójára.
Legalább valami nézné azt a nyűglődést amit focinak csúfolnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jaj, ezt a nyavalygást! Hova vigye, a Lendvai utcába, vagy Felcsutkára, vagy a képviselői irodaházba? Van ott éppen elég szemét már!
koszpeko
@nezelodo: A pancsoló aréna lelátójára.
Legalább valami nézné azt a nyűglődést amit focinak csúfolnak.
quadrocopter
"Nekünk Magyarország az első" - de a legelső egy dögös szeméthegy! Rühes patkány!
nevemnick
@Nessy: közben befalazni a f@szkalapot.
Sámannus
Van még ott olyan hülye, aki ezekre szavaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.