A NAV-hoz bekötött pénztárgép be sem volt kapcsolva. Számlaadás nélkül árusították az üdítőket és a szeszes italokat a mezőkövesdi stadionban Tállai András NAV-elnök csapatának szombati NB1-es meccsén - számolt be a 24.hu. Az oldal videofelvételeken is rögzítette, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában a Paks elleni találkozón mind a stadion külső vendéglátóegységében, mind a stadionon belüli büfében zavartalanul zajlott a hatósági szabályok kijátszása, a nézőtéri elárusítóhelyen még csak be sem kapcsolták a NAV-hoz – elvileg – bekötött pénztárgépet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Számlaadás nélkül árusították az üdítőket és a szeszes italokat a mezőkövesdi stadionban Tállai András NAV-elnök csapatának szombati NB1-es meccsén - számolt be a 24.hu.

Az oldal videofelvételeken is rögzítette, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában a Paks elleni találkozón mind a stadion külső vendéglátóegységében, mind a stadionon belüli büfében zavartalanul zajlott a hatósági szabályok kijátszása, a nézőtéri elárusítóhelyen még csak be sem kapcsolták a NAV-hoz – elvileg – bekötött pénztárgépet.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs ez mellément, ezt akartam idetenni:

Csodálkozni, na azt végképp nem

Legfeljebb azon, hogy akad olyan, aki ezen kiakad

Mert ők megérdemlik, Osz’t jó-napot, vagy csak egyszerűen rájuk más törvények vonatkoznak, etc. sorolhatnánk napestig a vonatkozó és igencsak releváns mondásokat arra, amit a mai rögvalóságában szerzett tapasztalatok indokolnak.
A derék 24.hu számol be róla, hogy naiv emberek csodálkoztak rá arra, hogy Tállai Banduska – ami épp a minap döngette a mellét arról, hogy milyen jól szedi a sápot – „saját” stadionjában működő vendéglátóegységekben számlaadás nélkül árusítanak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.