Pénteken régi barátjánál, Bayer Zsoltnál járt a kormányfő az Echo TV-ben, de a beszélgetés felvétele csak vasárnap este került adásban Mészáros Lőrinc televíziójában – írja a 444.hu.

Orbán hosszan ecsetelte az április 8-i választás jelentőségét. Azt mondta, 1990 óta nem volt olyan fontos választás az ország életében, mint a most következő.

1998-ban ki tudtuk javítani a Bokros csomagot, és 2010-ben is még vissza lehetett hozni a Gyurcsányék által csődbe taszított országot. Mindig bízhattunk benne, hogy majd kijavítjuk. Most viszont, ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert népességű Magyarországot már nem fogjuk tudni visszaváltoztatni. Aki bejön, itt marad

– mondta a miniszterelnök, aki szerint nagy lehetőség előtt áll az ország, mert tanulhat még Nyugat-Európa rossz példájából.

Orbán: 1990 óta nem volt ilyen fontos a parlamenti választás

Mi a teendő? Mi tudunk tenni? Miben tudunk segíteni?

– tette fel lelkesen az utolsó kérdést Bayer, amire Orbán azt felelte: a helyzet egyszerű.

Nekünk Magyarország az első, és vannak Soros jelöltjei, akiknek valami más. Akinek Magyarország az első, az ne maradjon otthon. A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NagyB
Tebolyult hulye...neked meg a bunozo bandadnak fontos a valasztas megnyerese,mivel akkor,hosszu evekre rahelkemegallunkasajatlabunkonis hosszu idore spartaban marad...ugye nem gondolod komolyan,hogy tiborczvejed nem lesz elszamoltatva...bar a "hosszubajtok" ejszakajaval azota sem sikerult elszamolnotok..es meg nagyon sok aljassaggal..tehat aki orbanra es a fideSS re szavaz ,bunpartolast kovet el..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NagyB
Tebolyult hulye...neked meg a bunozo bandadnak fontos a valasztas megnyerese,mivel akkor,hosszu evekre rahelkemegallunkasajatlabunkonis hosszu idore spartaban marad...ugye nem gondolod komolyan,hogy tiborczvejed nem lesz elszamoltatva...bar a "hosszubajtok" ejszakajaval azota sem sikerult elszamolnotok..es meg nagyon sok aljassaggal..tehat aki orbanra es a fideSS re szavaz ,bunpartolast kovet el..
RonaGyuri
Túl az irányelveken

Már Őfenesége baromsága is egetverő volt, de a derék Magyar Hírlap még erre is rá tudott tenni

A portál főoldali ajánlójában vezető hírként szerepel a „Orbán Viktor az Echo TV Bayer Show című műsorában.” ismertetése.
Mint ismert – már aki ezt megnézte és/vagy a többi referenciát is megnézet, vagy csak elolvasta ezt a cikket – Őfenesége kifejtette, hogy „a baloldali pártok egy olyan nemzetközi hálózat részei, amely cenzúrázza a migrációról szóló híreket; Nyugat-Európában cenzúra van. A migrációra vonatkozó híreket rendszeresen kihagyják, meghamisítják, megváltoztatják.”. Nos magával a mondattal nem foglalkozom, egy odavetett félmondattal már reagáltam rá, többet nem is ér.
Azonban az már érdekes, hogy a derék Magyar Hírlap nem találta Őfeneségét elég ütősnek, kiigazította: „Az ellenzéki pártok is részei annak a nemzetközi hálózatnak, amely cenzúrázza a migrációról szóló híreket” ! =))
Eladott Ország
Most azt látom, hogy Hódmezővásárhely óta teljes a káosz a pökhendi és magabiztos Fidesz vezetés körében, és a káosznál is nagyobb a félelem. Nem az elvesztett választás okozza a félelmet, hanem annak a „buroknak” a feltörése és elvesztése, mely a hatalom birtoklása közben megszerzett milliárdokat, az összetarhált ingatlanokat és egyéb értékeket takargatják és teszik láthatatlanná. A Fidesz baráti és lakájkörnyezetén kívül élő igaz magyar emberek egyfajta „56-os élményre” vágynak: fölszabadító lélegzetvételre, boldogító sóhajra. Nem szégyenkezhetünk tovább a hatalmaskodó népvezérünk és társaik miatt, és nem élhetünk tovább megalázottan, becsapottan, nemzeti ünnepen tudtunkra adott „elégtételt veszünk” fenyegetőzések, a bármit büntetés nélkül megtehetünk, a hazug kérdésekkel töltött konzultációk, megközelíthetetlen és kormányszócsővé lett közmédiák, Fideszt szolgáló rendőrök, lakáj főügyész, aláíró bábművész köztársasági elnök és strómanként szolgáló, lenyúlt milliárdokat sajátjának hazudó gázszerelők és ocsmány módon gazdaggá tett családtagok világában. Ennél többet érünk mi, magyarok, és ennél különb élet, boldogabb jövő jár nekünk. Egy vasárnapi sétát meg kell hogy érjen mindenkinek, hogy ez a rohadt, tolvaj, bűnöző banda eltakarodjon az ország éléről és végre kimondhassuk... Vádlott álljon fel!
Jozefina
Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! –
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Rabok voltunk mostanáig,
Kárhozottak ősapáink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Szolgaföldben nem nyughatnak.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordtunk!
Ide veled, régi kardunk!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak,
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveinket.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

(Pest, 1848. március 13.)
Béla333
Valóban nem volt ilyen fontos választás 1990 óta!
Maradjon a Fideszes ország kifosztás, rombolás, dúlás, vagy végre le tudjuk rázni magunkról a hazaáruló, tolvaj, korrupt bandát!
Ezért menjen mindenki szavazni, sőt! Vigyen magával még 1,2-5 embert is!
A 70%-nak meg kell lenni!
Clavigo
@Béla333: Beéjlám,,egész normálisnak tűnsz,,amikor nem a lömöpö-propagandát " nyomod "..:) Bocs,,de nem bírtam megállni..:)))))))))
Béla333
@Clavigo: 09.36
Megint lesre futottál, mert ugyanez az LMP álláspontja is!
Clavigo
@Béla333: :))))))) Legyen Neked igazad..Húsvét van. :)) :))))))
csipetke
Nekünk is nagyon fontos ez a választás,mert ettől függ,hogy el tudjuk-e paterolni a nagy húsosfazéktól Ali babát,és a legalább negyven rablót,vagy hagyjuk,hogy továbbrabolják ezt a nyomorult országot.A fidesznek is nagyon fontos,hogy befussanak,mert talán abban reménykednek,hogy elodázhatják az elszámoltatást az elképesztő mennyiségű ellopott közpénz miatt.Remélem,eltűnnek a süllyesztőben,de az is tökjó lesz,ha ugrik a kétharmad.
csipetke
@Eladott Ország: Eszméletlen jó ez a nóta! :))
Zeta
Érdekes, Varga Mihály elismerte korábban , hogy jó volt a Bokros csomag. Bajnaitól 1.7 es pozitív mutatóval vette at a gazdaságot. Hogy Kósa, Rogán nyilatkozatok után majdnem padĺót fogott a gazdaság arról ki tehet? Hogy a gazdaság teljesítő képessége most van a válság előtti állapotban, arról ki tehet? Mért dicsekedett Brüsszelben a Bajnai által meghozott szigorításokkal? Csak nem azért, mert Bajnai meghozta helyette? Elég a hazugságokból!
babp1982
Aszongya a barma,hogy 98-bán helyre hozták a Bokros csomagot-:)) Te rohadt ganyésszekér a Bokros csomag tette rendbe úgy ahogy az országot az MDF-szabadrablás után igen ott ahol te is lopott pénzből vettél a párttitkár elvtárs apádnak-hogy,száradt volna le a farka amikor téged véletlenül legyártott- bányát amit aztán arra használtatok használtok,hogy aljas mocskos módon lopják ok a közpénzt! 2010 Ben meg tenne volt az ország te moslék amit te is elismertél aztán rögtön haza is vágtál te senkiházi vagy nem emlékszel,hogy a gazdasági mutatók nem plusz 4% öt mutattak hanem mínuszba lengyel ki a te nagy Közgáz szakértelme főnek köszönhetően?
babp1982
Igen abban igaza van hogy fontos választások lesznek a tét a lét az ország és a fideSS tervek számára! Remélem buktak és vár rátok a csíkos pizsama!
Desischado
Persze, hogy fontos. Lophattok e tovább, vagy végre mentek a börtönbe! Remélem, az utóbbi fog bejönni!
evacica
Na ná, mert, ha veszítetek, jön a tömeges felelősségre vonás a sok lopás és korrupció miatt! Legalább Orbánék is megtudják milyen kutyaláncon elvezetve sétálni! Sok a bűnük a néppel szemben van miért fizetniük! Tele a gatyesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.