Hiába Tállai András a NAV vezetője, a mezőkövesdi stadionban sehol sem kaptak számlát az újságírók, még a pénztárgép sem volt bekapcsolva.

A 24.hu forgatott Mezőkövesden a stadionban, ahol hamar kiderült, hiába tartozik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt államtitkárként ellenőrző Tállai András fideszes képviselőhöz a csapat (a Mezőkövesd Zsóry FC), számlát nem nagyon lehet kapni. 

A Mezőkövesdi Városi Stadionban sem a külső egységben, sem az aréna büféjében nem adnak számlát vásárláskor, sőt, utóbbi helyen még a NAV-hoz bekötött online pénztárgépet sem kapcsolták be a vásárlás ideje alatt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A törvények ránk nem vonatkoznak!" ( by Harrach Demens Pártitkár Elvtárs Péter!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na egy újabb eset, ami alapján Tállainak és a főnökének: Varga Misinek is le kellene mondani!
Már nem is lehet számontartani, hogy hány ilyen van. Hetente...
desiro
ILLibantakra nem vonatkozik az adó törvény, lásd: andy casinóit.
arogáns tóni helikofferezését is mi fizettük, vagy semilyen zsótti illegális vadászatát, házi állatokra, természetesen helikopáterből.
méhszaros lölő röpködése sem utolsó, g.ci stadionjairól ne is beszéljünk.Apropó a szombathelyi stadionnak van már gazdája?
quadrocopter
"A törvények ránk nem vonatkoznak!" ( by Harrach Demens Pártitkár Elvtárs Péter!)
advocat
Kommandó? Éjszakai házkutatás. Tállainál is. Mert nyilván tőle bátrak. Ha tévedtem. Elnézést. Önmaguktól bátrak! A lemondás kérdése - no nem nálunk - hanem Európában természetes lenne. De itt?
mackoka46
Foci ? Ebben az esetben nem az adózó, hanem az adóhivatal fizet.
Eladott Ország
Tállai Pacal Bandi vezeti a sportklubot, ám közben egy személyben ő az adóügyekért felelős miniszterhelyettes, és a NAV vezetője is."... és nem utolsósorban adócsaló bűnöző!
Eladott Ország
@mackoka46: A haszon meg a tulajdonosnál azaz Pacal Bandinál. Kettő az egyben.
Clavigo
@Eladott Ország: "" Pacal Bandi "... :) :)))))) DDDDDDDDD :) :)))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@Clavigo: kolozsvaros.com/2016/12/05/bandi-te-fekete-lyuka-minden-kormanyok-legsotetebbikenek/
Bandi, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbikének. főállású hurka-szalonna-kolbász-pálinka fesztivál-guru, mellékállású adóügyekért felelős államtitkár, egyben NAV-elnök, aki a kombinált Kósa-Németh érdemrend L. Simon tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője. Eddigi gazdag és eredményes, falunapról falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több csúcspontja is volt már. A fenti Tállai Miakérdés? Andrásról nehezen tudom eldönteni, hogy megjárta a fejét a korábban betolt pálinka, esetleg gyomorsüllyedést kapott a ráküldött disznótorostól, mert azt mégiscsak méltatlan lenne feltételeznem, hogy azért nem érti a kérdést mert (Vida Ildikó legalább az angol nyelvű kérdésekhez kért tolmácsot) ennyire buta és sötét. Pedig a megfejtés valahol emitt lészen. Tállai Bandi azt sem tudja, mit kérdeznek tőle. Elvileg nem lenne szégyen, ha második nekifutásra legalább megértené a kérdést, ami közvetlenül annak az intézménynek a komptenciakörét érinti, amely őt is foglalkoztatja, ahol ő is magas tisztséget tölt be, és érdemben válaszolna valamit. Valami értékelhetőt lehetőleg.
justhpeter
@Eladott Ország: Demonstrálta a jellemét és az értékrendjét.
kissé felnőttem
számlát sem adtak? hát ehhez szoktatták őket aztán most itt a BUKTA?
kissé felnőttem
olyan svihák lettél mint a főnököd? hát már te sem adsz magadra ? akkor tőlünk mit vársz???
simmering73
Leszólt a stadion büféjébe, hogy húsvétra való tekintettel nem kell használni a pénztárgépet. Nincs ebbe semmi. Multkor az autósoknak segített, most a focidrukkereknek.
namihami
Miért kellett volna számlát adni? Hát ki a tököm a NAV góré? Már saját brancsának se tudna egy kis adóumbuldát elsikálni? Akkor miért lenne ott, miért tette volna oda a Vezér?
Elsummantott ő már a haveroknak ennél soknullával nagyobb bulikat is. Ez csak egy kis bolhapöcs, azokhoz képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.