Ha az ellenzék nyer, a magyar tengert fekete csadorba burkolózott nők lepik el, ám ha a kormánypárt győz, a Balaton partján kizárólag tökéletes alakú, bikinis lányokat lehet majd látni. A nagy húsvéti riogatásba – többek között – a Fidesz zuglói jelöltje is beszállt, közösségi oldalán osztotta meg a sokak szerint uszító képet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már teljesen mindegy a Balatont már bekebelezték a kesefanyűvő, meg a főgázcsővezető szépen felosztva egymás között a partot !!!
görbetükör
Ha a Fidesz győz, a Balaton körbe le lesz betonozva, minden fa kivágva, viszont mindegyik helyett lesz stadion és LED lámpákkal lesz kivilágítva az egész part. Kórház az nem lesz egy se, viszont fókákat fognak telepíteni, amikre lehet majd vadászni. És minden egyes kiadó házat, szobát majd bekebelez néhány szállodalánc.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
bakegya
@görbetükör: már megtették-a nádasokba is bevette magát a löric-a hajóm bérleti díját is neki fizetem-és nincs hol csobbanni se mert a parti sévot lekerítette -a strandbérlet/fő eddig 50-ezer volt /idényre-ettől kezdve viki és a lölő a hasára üt és ANNYI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.