Úgy megverte a barátnőjét inzultáló férfit egy helybeli fiatal, hogy az súlyosan megsérült.

A gyanú szerint a sértett 2017. február 26-án éjszaka egy szegedi diszkóban szeretett volna megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A Police.hu híre szerint a vonzalom nem volt kölcsönös, a fiatalt elutasította a kiszemeltje. A férfi nem tudta elfogadni ezt a kudarcot, és az éjszaka folyamán tovább próbálkozott, sikertelenül. Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt.

Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta

Fotó: Pixabay

A 20 éves M. Alexandra erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa. Ezt követően párja, a 24 éves O. Dániel először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel több alkalommal meg is ütötte az inzultáló személyt. A férfi az ütlegelés hatására magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, ahol a gyanúsított nekifutásból kétszer még fejbe rúgta.

A sértett a bántalmazást követően súlyosan megsérült. A párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók a rendőrök előállították és kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tettek.

Az ügyben a rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

(Police.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" 2017. február 26-án éjszaka ..."
Micsoda gyors reagálású Rendőrség ! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
Az inzultáló egy öntörvényű személy, aki felhatalmazza magát arra, hogy ő mindent megtehet, előtte nincs semmi, ami megakadályozza önakaratú cselekedetét... Tévedett ezt a tévedést emlékezetesebbé kellett volna tenni, kéz, lábtöréssel egybekötve, hogy kellő ideje legyen viselkedését kekeckedését átgondolni.gyógyulásának ideje alatt. Segítséget az ilyen személynek nem szabad kapni senkitől, érvényesüljön az önakarata a szenvedésnél, fájdalom érzeténél is.Tanulja meg tisztelni embertársát, s a nőt.
Edmond Dantes
Nem tudom,hogy ilyen esetben a jog hogyan definiálja a jogos önvédelem fogalmát.Ha jól olvastam a cikket,akkor a szemétkedő,sőt zaklató férfit sem kemény sem emelkedett irodalmi stílusban nem lehetett elküldeni az édesanyjába,oda vissza,ahonnan jött.Azért egy ilyen utcai esemény nem glaszékesztyűs úriemberek párbaja,ahol a már földre került, magából kikelt ellenfelet felsegítjük,majd kedvesen leporoljuk.Utólag persze nagyon okosan számon kérhetjük az önvédelem mértékének a pontos betartását,de az ilyennek azt kívánom,hogy kerüljön a párjával hasonló helyzetbe.Aztán ismét megbeszéljük.
lópicigáspár
Aki egy egész éjszaka alatt nem érti meg, hogy az a lövészárok foglalt, az megérdemli!
Dr plágium
@Yoda69: Egyetértek Veled, de a tettlegességet a kis ribanc kezdte...
egyvandor
Azért nem ártana, ha legalább alapfokon tanítanák az embereknek a konfliktusok megoldását. Hogy természetünkké váljon meddig lehet elmenni akkor is ha alap esetben igazunk lenne.
Apatszerek
@egyvandor: Alapfokon ha nem tud viselkedni, akkor megérdemli azt ami a viselkedést emlékezetessé tudja tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.