Úgy megverte a barátnőjét inzultáló férfit egy helybeli fiatal, hogy az súlyosan megsérült.

A gyanú szerint a sértett 2017. február 26-án éjszaka egy szegedi diszkóban szeretett volna megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A Police.hu híre szerint a vonzalom nem volt kölcsönös, a fiatalt elutasította a kiszemeltje. A férfi nem tudta elfogadni ezt a kudarcot, és az éjszaka folyamán tovább próbálkozott, sikertelenül. Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt.

Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta

Fotó: Pixabay

A 20 éves M. Alexandra erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa. Ezt követően párja, a 24 éves O. Dániel először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel több alkalommal meg is ütötte az inzultáló személyt. A férfi az ütlegelés hatására magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, ahol a gyanúsított nekifutásból kétszer még fejbe rúgta.

A sértett a bántalmazást követően súlyosan megsérült. A párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók a rendőrök előállították és kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tettek.

Az ügyben a rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

(Police.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" 2017. február 26-án éjszaka ..."
Micsoda gyors reagálású Rendőrség ! :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Minszkben egy nagyobb méretű diszkóban migránsok molásztálni kezdték a helyi orosz nőket...
a helyi orosz férfiak ezt sérelmezték, és ennek hangot is adtak. ...a kiérkező tucatnyi mentő 40 migránst szállított kórházba mindenféle súlyos sérüléssel... a nőket védelmező helyi férfiak csekély zúzódásokat szenvedtek...

a nagy erőkkel kivonuló rendőröknek nem panaszkodott senki, feljelentést nem tett senki...a kórházba szállított sérültek némelyikét csak napok múlva tudták meghallgatni, mert azok már meg tudtak szólalni...érdekes, ők sem emlékeztek semmire. ...végeredményben senki nem emlékezett semmire. csak valahogy mindenki megsérült.
advocat
És a fiú megúszta? Hát, azért őt is felelősségre kellett volna vonni. Miért? Állapítsa meg a rendőrség. (Garázdaság, becsületsértés, stb.?)
volvós
" 2017. február 26-án éjszaka ..."
Micsoda gyors reagálású Rendőrség ! :-)))
ila51
@wagabund: nem is tartott 13 hónapig az adminisztráció ...mint itt
GeoCravker
@Horizont: Az ilyen hamvas urilánykák védelmében:
"A 20 éves M. Alexandra erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa. "
Yoda69
@Gábor Szendroi: Azert nem egeszen. Addig meg egyet is ertek veled, hogy az inzultalot meg kellett buntetni foleg hogy mar tettlegessegre is sor kerult. Azonban amikor az magatehetetlenul a foldre kerult ott abba kellett volna hagyni. Az a ket fejberugas mar nem kellett volna. Sot en meg azt is mondonam, ha mar kiutottek, meg kellett volna nezniuk hogy esetleg segitsegre szorul, nem pedig fejbe rugni meg 2x is.
Nem lepodnek meg ha a part elitelnek ezek utan.
Commenter
@advocat: Meg hát. Mert idézem ov-t "ez egy következmények nélküli ország" (maradt). Hát nem lett 2 hét alatt rend, de 8 év alatt sem. Amúgy a másétól el a kezekkel! Ha nem kellett a lánynak és az lepattintotta, akkor miért nem vette a lapot és húzott el túróba, mielőtt kitört a balhé? Ez persze nem menti fel a fiút, de megértem hogy valahol elöntötte az agyát a düh.
wagabund
@ila51: 10.35...

bocsánat, de ezen felröhögtem..talált, süllyed.
görbetükör
@volvós: - nem a rendőrség, a bíróság jár csigatempóban ebben az esetben.
Köb Jani
Az inzultáló egy öntörvényű személy, aki felhatalmazza magát arra, hogy ő mindent megtehet, előtte nincs semmi, ami megakadályozza önakaratú cselekedetét... Tévedett ezt a tévedést emlékezetesebbé kellett volna tenni, kéz, lábtöréssel egybekötve, hogy kellő ideje legyen viselkedését kekeckedését átgondolni.gyógyulásának ideje alatt. Segítséget az ilyen személynek nem szabad kapni senkitől, érvényesüljön az önakarata a szenvedésnél, fájdalom érzeténél is.Tanulja meg tisztelni embertársát, s a nőt.
Edmond Dantes
Nem tudom,hogy ilyen esetben a jog hogyan definiálja a jogos önvédelem fogalmát.Ha jól olvastam a cikket,akkor a szemétkedő,sőt zaklató férfit sem kemény sem emelkedett irodalmi stílusban nem lehetett elküldeni az édesanyjába,oda vissza,ahonnan jött.Azért egy ilyen utcai esemény nem glaszékesztyűs úriemberek párbaja,ahol a már földre került, magából kikelt ellenfelet felsegítjük,majd kedvesen leporoljuk.Utólag persze nagyon okosan számon kérhetjük az önvédelem mértékének a pontos betartását,de az ilyennek azt kívánom,hogy kerüljön a párjával hasonló helyzetbe.Aztán ismét megbeszéljük.
lópicigáspár
Aki egy egész éjszaka alatt nem érti meg, hogy az a lövészárok foglalt, az megérdemli!
Dr plágium
@Yoda69: Egyetértek Veled, de a tettlegességet a kis ribanc kezdte...
egyvandor
Azért nem ártana, ha legalább alapfokon tanítanák az embereknek a konfliktusok megoldását. Hogy természetünkké váljon meddig lehet elmenni akkor is ha alap esetben igazunk lenne.
Apatszerek
@egyvandor: Alapfokon ha nem tud viselkedni, akkor megérdemli azt ami a viselkedést emlékezetessé tudja tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.