Nézzünk szembe az igazsággal: Orbán és bandája hiába akarta volna lezülleszteni a magyar közéletet, az emberi kapcsolatokat, ha nincs hozzá szolgalelkű népünk, vagyis mi mindannyian, akik segítő kezet nyújtunk nekik ehhez. Ezt támasztja alá Jaksity Kata története is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Őszintén szólva ha csak ennyi lenne, hogy Sorslámlás helyett valaki azt javasolja, hogy "soroslámpás" legyen a nevük?!
Mondjuk eléggé jellemző ez a sötétség az ország egy részére, de talán meg kellene nézni a magát demokratának hazudó ellenzéki oldal hívei is milyen alpári, aljas, mocskos kommenteket, véleményeket képesek magukból kiadni. (Tisztelet a kevés kivételnek!)
emerencia
Sokáig azt hittem, hogy J.Kata csak egy mutatós profi hírolvasó. Nemrég rá kellett jönnöm, hogy emellett tehetséges énekes is és még ráadásul a szó legnemesebb értelmében EMBER a javából.
advocat
Ne engedjetek! A Soros lámpásnak üzenem, hogy azért a meglehetősen alacsony IQ-jával mellőzze a hozzászólást ezen az oldalon. (Persze név nélkül?) Az ebédosztás ellenzéki? Üzenem Bencsik (Népszabi, Munkásőr-rovat vezetőnek), hogy hú de bátor. Miért nem írt erről 1985-ben. Akkor is voltak szegények? Vagy nem? Akkor meg én tévedtem.
Csizmás Kond
Az van lezüllesztve aki elhiszi, hogy a zuniós menekültpolitika jó.
Nessy
Mellékesen elolvastam Bencsik elvtárs "humánus véleményét" az ételosztásról, és nem éppen húsvéti gondolataim támadtak.
Ennél a jó embernél, és a hozzá hasonlóknál, még egy csörgő kígyó is emberségesebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.