Pénteken régi barátjánál, Bayer Zsoltnál járt a kormányfő az Echo TV-ben, de a beszélgetés felvétele csak vasárnap este került adásban Mészáros Lőrinc televíziójában. A Bayer Show természetesen a Fidesz hónapok, sőt évek óta építgetett és ezerszer ismételgetett paneljeinek felmondásáról szólt, de azért akadt benne egy-két figyelemre méltó részlet is. Az interjú elején, némileg váratlan módon arról beszélt, hogy a humor, az önirónia, az abszurd iránti érzék a mai napig jellemző a Fideszre és kampányaira. Ezután már kevesebb fogékonyságot mutatott a humorra, inkább hosszan ecsetelte az április 8-i választás jelentőségét. Azt mondta, 1990 óta nem volt olyan fontos választás az ország életében, mint a most következő. „1998-ban ki tudtuk javítani a Bokros csomagot, és 2010-ben is még vissza lehetett hozni a Gyurcsányék által csődbe taszított országot. Mindig bízhattunk benne, hogy majd kijavítjuk. Most viszont, ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tocsog a hazugsagokban ez a szoveg.
„1998-ban ki tudtuk javítani a Bokros csomagot, és 2010-ben is még vissza lehetett hozni a Gyurcsányék által csődbe taszított országot."
A Bokros csomag hozta rendbe az orszagot, ezt elte fel a fideSS 98-02 kozott, es adott at egy ures allamkasszat.
2010-ben nem volt csodhelyzet. Bajnaik emelkedo palyara tettek a gazdasagot, 260-as Euroval. Ellenben orbanek majdnem allamcsodot okoztak a kosa/rogan beszeddel. Az Euro azota nem tud 300 ala menni, de gyakran megnezi a 320-as szinteket.
Szoval orban maradjunk a tenyeknel, mert azok nem hazudnak, ellenben veled.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
A Molotov Ribentropp paktum is létezett akkor most ujat montál? vagy csak irigy vagy? na
kereső
@Eriksson: miért emelkednének az árak?Mitől- hiszen nyugati árszinvonal van nálunk.Sőt a kiskereskedelmi áraink jó néhány termék esetében magasabbak,mint mondjuk a nizzai auschonban./személyes tapasztalat/.Nem mondom ,hogy a személyi szolgáltatások nem drágábbak mint nálunk/ fodrászat,kozmetika...,fogorvos/viszont ezek nem a mindennapi élet kellékkei, akinek meg az, az meg megtudja fizet akár forintban,akár euróban mérik.
A kvóták nem szelik át az egész gazdasági életet-te nézz ennek utána. Konkrét kvótákról a mg.-ben tudok, viszont az nem igaz ,hogy ezek miatt tart ott a magyar mg,.ahol tart.Ennek sokkal inkább hazai ,és kimondottan politikai okai vannak.
Eriksson
@kereső: Hát persze, hogy politikai. Minden dolog amit lehet és amit nem, azt mind-mind politikai döntés következménye. Figyelembe véve a különböző érdekcsoportok érdekeit.
S itt tud belépni a korrupció: Segít eldönteni, kiknek a javára legyenek kedvezőek a születendő egyezségek, intézkedések, törvények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.