Elkészült a felmérés, hogy ki a legesélyesebb a Fidesz ellen, ezért a Momentum elnöke ígérete szerint visszalépett a választókerületében. Már csak két jelölt maradt talpon.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Még mindig maradnak ketten, hárman! Nekem erről már a "két kicsi kecske" jut eszembe. Ők a vizbe esnek, a fidesz meg nyer.
Csizmás Kond
A jelölés is pénz, a visszalépés mégtöbb...
emerencia
@Yoda69: Nekem az nem szimpatikus benne, hogy állandóan generációzik. Minden tiszteletem azért amit tettek de tudomásul kellene venni, hogy egy társadalom nagyon sokféle életkorú emberből áll és nemcsak egy, azaz az ő generációjának van joga dönteni az összes többi sorsa felett. Ez a lépése viszont arra enged következtetni, hogy kezd már rájönni arra, hogy nemcsak belőlük áll a világ. Ha szeretne majdan egyszer a pártjával a csúcson lenni, tudomásul kell vennie, hogy mindnyájunknak joga van beleszólni az életünk dolgaiba, attól függetlenül, hogy melyik évben pottyantott le minket a gólya.
Yoda69
@emerencia: Szerintem o is belatta, hogy ez lesz utolso valasztas, ha a fideSS marad. Ezert is lephetett vissza. Es talan tette peldat mutat a meg hezitalo partoknak, partocskaknak. (LMP, jobbik, Ketfarku, )
Yoda69
@emerencia: Most hallgattam a hirekben az LMP-es nem lép vissza. Egyértelmű hogy eselytelen de azért beprobalja. Így megosztja a szavazokat és végül a fidesses fog nyerni.
Na ez a kocsogseg.
emerencia
@Yoda69: Megismétlődni látszik 2014?
Peller Anikó
@Yoda69: az elempé az egyik legszemetebb párt az összes között. Geciséggel küzdötték magukat 5%-ra, gyurcsányozással semmi mással. Támogatva ezzel a fidesz győzelmét.

Most sincs másképp.
Yoda69
@Peller Anikó: Csak azt nem ertem miert pofaznak akkor arrol hogy le akarjak valtani a fideSSt. Szemet hazug part. Remelem eltunnek a politikai sullyesztoben.
Béla333
Az LMP azért ellenfél az MSZP/DK-s csapatok részére, mert a Fidesz közpénz lopkodása mellett a másik oldal disznóságait is szeretné megszüntetni.
Pláne a Fidesz-MSZP-DK maffia szövetséget, összejátszásukat is.
Aki az elmúlt évtizedek összefonódásai, korrupciója ellen szeretne fellépni, az szavazzon az LMP-re, akinek meg az eddigi közpénz lenyúlás és a Fidesszel való összefonódás kell, az meg szavazzon az eddigiekre!
Peller Anikó
@Béla333: nem az eddigiekre kell szavazni te marha, hanem le kell váltani a fideszt, Bármi Áron.

Még ennyi idő sem volt elég ezt az egyetlen mondatot megértened gyökér? Ha itt megegyeztek akkor az elempére szavazok. Ha jobbikos lesz akkor arra. Ha dékás akkor arra. Ha kutyás akkor arra.

Hogy lehet valaki ennyire segghülye azt fel nem foghatom. Ja persze ha fideszt akarsz akkor érthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.