A miniszterelnök locsolkodó verset mondott az unokájának Húsvét hétfő alkalmából. 

Néhány napja még a Nemzeti Választási Bizottság elmarasztalta Orbán Viktor miniszterelnököt, amiért több rendezvényen is gyerekek körében kampányolt azok szüleinek hozzájárulása nélkül, és az ezekről készült videókat a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozta.

Húsvét hétfőn újból egy olyan videót tett közzé Facebook-oldalán, amelyen egy kislányt puszilgat, és amelyen puszit kér a szerepléstől láthatóan zavarban lévő kislánytól, aki minden bizonnyal Orbán unokája. 

(via Index.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Hitler útjára lépett a naofasiszta Orbán. Hitler is szerette elpalástolni mocskos tömeggyilkos, népnyúzó énjét az ártaltan gyermekekkel. Ezért keményen megfizet Orbán!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ja, és nagypapi emellett a baba mellett biztonságban érzi magát, nem úgy mint mások gyerekei mellett az óvodában. Most nem volt rajta golyóálló mellény. :DD
Eriksson
Hallgattam egy Dobrev Klárával készült interjút, ahol megkérdezték tőle, milyen érzés ilyen felmenőkkel élni. Ő azt mondta, neki Apró nagyapa egy kedves aranyos ember volt, Dobrev papa szintén. És bárki bármit mond, ő nem a nagy hatalmú embereket látta bennük.
És nem tagadja meg bolgár őseit sem.@nemkati:
nemkati
@Eriksson: Én meg ismerek olyan embert, aki, amikor megtudta, hogy apja besúgó ügynök volt, lemondott pártelnöki és frakcióvezetői posztjáról, és sírva mondta, hogy most "komoly indulat" van benne.
Eriksson
@nemkati: Tudom kiről beszélsz. Sajnálom azt az embert, aki a politika miatt megtagadja szülőjét. Vagy volt ott más is.
Dobrevnek szerintem példa értékű a hozzáállása a családhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.