Nagyjából kétezer fizetett ember dolgozik most Magyarországon azon, hogy az előttünk álló választások során meg tudják buktatni a kormányt. Információkkal, jelentésekkel, elemzésekkel rendelkezünk, így névre szólóan is tudjuk, hogy kicsodák dolgoznak Magyarország bevándorló országgá alakításán – ezt nyilatkozta nagypénteken a magyar miniszterelnök az állami rádióban. Orbán Viktor tehát tudni véli, hogy kik azok, akik a kormány megbuktatásán dolgoznak. Név szerint. Akkor próbáljuk pontokba szedni azt, amit erről gondolunk, hogy a leegyszerűsített politikai vitában is könnyen lehessen érteni. 1. A kormány megbuktatása közel nyolcmillió, állandó magyar lakcímmel rendelkező állampolgár és mintegy 400 ezer, szavazási szándékát előre jelző magyar kettős állampolgár joga és szabad döntése. Április 8-án minden polgár eldönti, akar-e szavazni, és ha igen, győzelmet vagy bukást kíván-e Orbánnak. 2. Orbán akár tudhatja is azok nevét, akik kormányt buktathatnak, ha épp úgy tartja...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Kötelező olvasmány, birkáknak is ingyen van!
ibn Said
@quadrocopter: Ha elolvas birka érteni is?
karma1
@ibn Said: Sajnos,nem erteni altalaban...
Csak remenyked, hogy aprilis 8.-a utan lenni nagyon egeszen maskepp...:o))))
ibn Said
@karma1: Én már tudni eredmény, látni jelentés Tóninál.
Nyer ellenzék, de kormány nem megbuk, mert együtt nem tud ország vezetni Karácsony és Vona!
(Ezt mondani Gergő is!) kell neki egy közös aki majd vezet ország és Ő lesz nagyvezír.
Lehet találni ki lenni az!
Én azt is tudni látni jelentés... maga a patás les az :DDD
karma1
@ibn Said: Ibn Said effendi, barcsak a Profeta szolni Beloled! En is igy tudom, hogy victor bin gyozo fog nagyot vesziteni - gyogyszere mar igy is elgurult, de el fog gurulni neki maradek agya is, aprilis 9.-en hajnalban...
Barcsak lenne patas ordog ujra elnoke a minisztereknek! Mar nem kovetne el ugyanaz hibakat (lehet, hogy van neki uj hiba, de meg igy is lenni klasszisokkal jobb, becsuletesebb, mint mukodo orban basi)
karma1
@ibn Said: Most en sajnos elmenni dolgozni kertem foldjeire, mert a nap meg sutni az osz utolso erejevel - lasd "idos Fatimak nyara" jelzot -, amit nekem ki kell hasznal, kulonben lesz sok nemkivant gaz a kertemben...:o))))
ibn Said
@karma1: Ő nem akarni lenni nagyvezír! Beszélni vele személyes, akar Ő mást!
Ismer nem régről, beszélni vele személyes, nem olyan mint TV.
Kevesen lenni akik elfogadni Őt nagyvezírnek!!!
karma1
@ibn Said: En nagyon benne lenni abban a kevesben...:o))) En varni meg mindig a nagy bomba tole, annak viszont tiszta szivbol orulni, hogy Neked sikerul Vele szemelyesen beszelni...:o)) Keves olyan becsuletes ember lenni ma, mint O,... (Es ezek szerint Te lenni hasonlo, mivel O korulotte lenni csak tiszta, segitokesz emberek... En is ismer jopar ezek kozul...:o))))
En tudni, hogy O nem akar az lenni, de nagyon jo lenne, ha az O esze lenne a mervado, nem a graz-i felpumpalte...:o)))
karma1
@ibn Said: Ja, es sajnos sokan megvadolni Ot azzal, hogy igenis O akar lenni ME ! Ez lenni oriasi hazugossag...

Koszonom, Allah meg a kapa fog kiserni utamon, Neked viszont novesszen minden kedvezot nagyra Allah, Sais effendi...:o)))
emerencia
@quadrocopter: Az idén vicces birka alakú sóskalácsot sütöttem húsvétra a kötözött füstölt lapocka mellé mellé. (Ez volt nálunk a sonka.)

Ma reggel fogjuk megenni a fejét reggelre.

Ezzel vége a birkaságnak és nagyon remélem, hogy ez a nóta ezután már csak emlék és tanulság marad az orbáni illiberális rossz időkről:
www.youtube.com/watch?v=htSH8misFn4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.