A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és gázszerelő tulajdonában lévő Echo TV vendége volt egy nappal azután, hogy a csatorna a főnökével, Orbán Viktorral készített interjút vetítette. Semjén Zsolt először arról beszélt, hogy

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Semmilyenzsoltnak meg kötelessége lenne Magyarország érdekeit szolgálni, de csak orbán seggét nyalja saját önös érdekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Lelkes fidesz-kdnp-ek nyíilván majd mindenkitől begyűjtik személyesen a szavazólapokat. Annak "rende-módja" szerint behúzzák az "X"-et és kész a tökéletesen hamisított szavazólapok sokasága, ami a fidesz-kdnp szerint erkölcsi kötelesség!!! Erkölcs = csalás!!!???
kereső
A határon túli kettős állampolgár magyaroknak erkölcsi kötelességük /lenne!/, távol maradni a magyarországi országgyűlési választásokon való részvételtől/szavazástól.
Kérjük ne szavazzanak!
Macskaszem
Semmilyenzsoltnak meg kötelessége lenne Magyarország érdekeit szolgálni, de csak orbán seggét nyalja saját önös érdekből.
nyanya001
Az beszél erkölcsről, aki passzióból más tulajdonát lelövi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.