A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos és gázszerelő tulajdonában lévő Echo TV vendége volt egy nappal azután, hogy a csatorna a főnökével, Orbán Viktorral készített interjút vetítette. Semjén Zsolt először arról beszélt, hogy

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Semmilyenzsoltnak meg kötelessége lenne Magyarország érdekeit szolgálni, de csak orbán seggét nyalja saját önös érdekből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Szépen összeillenek a szellemi nagyságok, valóságos szentháromság: a tv tulajdonos, a Semjén, meg a csatorna szellemisége.
Peller Anikó
Erkölcsi. Az van nektek sok.

Ja bocs az Eltolcsival kevertem.
Clavigo
Annyi közpénzért,,amennyit kitóltatok a határon túlra ,,ez csak elvárható,,,RÉSZETEKRŐL. Az " erkölcs " szó ,,,a Te szádból kibüfögve ,,számomra értelmezhetetlen.Esetleg definiálhatnád,,hogy mit értesz alatta,,,te szarházi Kocavadász.!!
Jozefina
Lelkes fidesz-kdnp-ek nyíilván majd mindenkitől begyűjtik személyesen a szavazólapokat. Annak "rende-módja" szerint behúzzák az "X"-et és kész a tökéletesen hamisított szavazólapok sokasága, ami a fidesz-kdnp szerint erkölcsi kötelesség!!! Erkölcs = csalás!!!???
kereső
A határon túli kettős állampolgár magyaroknak erkölcsi kötelességük /lenne!/, távol maradni a magyarországi országgyűlési választásokon való részvételtől/szavazástól.
Kérjük ne szavazzanak!
Macskaszem
Semmilyenzsoltnak meg kötelessége lenne Magyarország érdekeit szolgálni, de csak orbán seggét nyalja saját önös érdekből.
nyanya001
Az beszél erkölcsről, aki passzióból más tulajdonát lelövi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.