Hátrányos helyzetű gyerekeknek újították fel a noszvaji Tündérkert Hotelt, ehelyett Farkas Józsefnek, a Semjén Zsolt svédországi vadászatát fizető vállalkozónak adta bérbe az állam – tudta meg a Népszava.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nihil
És ez beszél erkölcsi kötelességről.
A pofám leszakad.

Még nincs lefutva a orvvadászós-ajándékozós-megvesztegetős-nemadózós történet sem.

A leges legelső, hogy polt péternek mennie kell. De nem csak úgy, hanem az összes elsumákolt ügyben tettestársként, mint bűnpártoló és bűnsegéd, mert miatta nem derülhettek ki a gazságok.
namihami
És még örülhetnek a gyerekek, hogy csak a kastélyt vették el tőlük. Kicsivel kevesebb szerencséjük lett volna, akkor még a vadászaton célpontok is lehettek volna. Igaz, így a kastély, már lakó híján is, de vita nélkül lehetne a Semjén-törzs bérleti (és később saját) tulajdona.
Madácsi Pali
Csak sok pénzbe került a sved helikopteres háziállat vadászat. Valamivel meg kel hálálni. Mintha egy ici-picit törvénytelen is volna. Sőt rossz nyelvek még a befolyással való üzérkedés bűntettét is emlegetik a rablás mellett. Holott ezt Polt tudja a legjobban, elsimítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.