Bayer Zsoltot annyira felidegesítette a propaganda ellen felszólaló harkai lelkész, hogy kilép evangélikus egyházból és katolikus lesz. Ezt az újságíró jelentette be az Echo Tv-n.

A Kossuth Rádió vasárnap a harkai templomból közvetítette Mesterházy Balázs prédikációját, amelyben

az evangélikus esperes elítélte a más vallásúak és bőrszínűek ellen uszító hangokat, de odaszúrt az összefogásra képtelen ellenzéknek is.

Bayer Zsolt mindig is katolicizmus vonzotta, a harkai lelkész szavai után pedig megtagadta az egyre liberálisabb evangélikus egyházat.

Az újságíró elismerte, a katolikus egyházban is lesznek gondjai, mert azt Ferenc pápa vezeti, akit ő migránsnak tart. De legalább istentiszteletekre nyugodtabban járhat.

Címlapkép: Echo TV

(444)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
utálom azokat az embereket,akik egyik felekezetből a másikba vándorolnak,ahogy az érdekük szolgálja... ezek kufárok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Megtaláltam Gábort és Emőkét, akiket a lelkész úr felemlített.
Hát bizony elég gusztustalan reklámfilmek akárki csinálta, na de egy pap ezek felemlegetésével akarja a hívek figyelmét felhívni a szavazásra? Egyáltalán miért ilyeneket nézeget egy szent ember?
tibiatya.blogstar.hu/2018/03/23/gabornak-es-emokenek-/50223/
Kutyuska
@Eladott Ország: Még láthatjuk Mekka felé térdelve imádkozni, ha az érdeke úgy kívánja.
Bár igazi melegszívű, szociálisan érzékeny, empatikus emberként inkább a foglyok lefejezési technikájának tanítása 5 éves gyerekeknek az ő igazi hivatása.
Isten és Allah szent nevében persze.
Kutyuska
@advocat: Mellesleg meg Isten is jól teszi, ha rendesen viselkedik, mert Zsóti őt is leteremti és lecseréli.
Kutyuska
@durbincs: Ez az elő és utolsó alkalom, hogy reagálok az ostoba szövegére. Kik azok a liberálok? Mi az az alsóka? Mi az a tisztánlátás? Az lát tisztán, aki azt szajkózza, ami Orbánnak tetszik? Nem most dobtak le, már akkor a földön jártam, amikor Durbincska madzagon húzgálta a konzerves dobozt a putriban. A stresszt nem 1 sz-szel írjuk, javaslom a magyar nyelvtan gyakorlását, de ne itt!!! Igen, Bayer, Orbán és Durbincska is mondhatna néha kis igazat.
quadrocopter
@durbincs: Mi a nagy halom szart akartál volna kinyögni, te írástudatlan nemzethy szerencsétlenség? Képtelen vagy a fejlődésre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.