A teljes felnőtt népesség körében 50 százalék választaná ismét miniszterelnöknek Orbán Viktort – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült közvélemény-kutatásából. A felmérés alapján Vona Gábort Karácsony Gergely és Szél Bernadett is megelőzte a kormányfő-jelöltek versenyében.

A Nézőpont szerint Orbán toronymagasan vezet, őt Karácsony követi

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Arra a kérdésre, hogy „Ha ma Ön dönthetné el, hogy ki legyen a kormányfő, kit választana az alábbi személyek közül?”, a válaszadók fele Orbán Viktort nevezte meg.

A miniszterelnök-jelölti versenyben a teljes felnőtt népességet nézve Orbán Viktort 50 százalék támogatja, míg Karácsony Gergelyt mindössze 13 százalék , Szél Bernadettet 8, Vona Gábort 7, Gyurcsány Ferencet 3, Fodor Gábort és Fekete-Győr Andrást pedig egyaránt 1 százalék.

A Nézőpont szerint Orbán toronymagasan vezet, őt Karácsony követi

Forrás: Nézőpont Intézet

A Nézőpont Intézet közel három éve (2015 májusa óta) végez rendszeres kutatást a lehetséges kormányfő-jelöltek közvetlen támogatottsága kapcsán – akkor Orbán Viktort a magyarok 32 százaléka támogatta.

A Nézőpont szerint Orbán toronymagasan vezet, őt Karácsony követi

Forrás: Nézőpont Intézet

Forrás: Index, hirado.hu, Nézőpont Intézet 

Fotó: Nézőpont Intézet 

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán utolsó napjai - A bukás (2018) Üzenet a fidesz f*sszopó közpénzből fenntartott intézetnek.
www.youtube.com/watch?v=ilVUe10Xams
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nagyon fiatal vagyok, közel 70. Átéltem az egész rendszerváltozást.
Abban igazad van, hogy nem az unióval kezdődött a gazdaság leépítése, hanem a rendszerváltozással, a termelőegységek kiárusításával. Az eu-ba lépéskor már nemigen volt mit "uniósítani", így már csak a megmaradottakat kellet ráncba szedni, liberalizálni.
karma1
@szaboria1: A nezopont a lanczi andrase...De egyik 19, a masik egy hijjan 20...
nezelodo
Nagyon örülök, hogy a Nézőpont úgy nézi, hogy Orbán toronymagasan vezet! Kétezer-kettőben is úgy nézte egy remek társaság. Abban is bízok, hogy az a torony nagyon magas, és az utolsó pillanatban kirúgják a fakockát annak a stabil toronynak a sarka alól.
szaboria1
@karma1: A tulaj Győri Tiboré a felmérést általában Mráz végzi.
szaboria1
@kulabombaafityiszre: Bizony így igaz én is 1992-ben potom 1 hónap alatt 500 embernek szüntettem meg a munka viszonyát mivel a két megyében működő Penomah húsipari vállalatot seccperc alatt megszüntették és a behódolók KFT-kén kaptak üzemeket.
tudode
@libellle: .
A történelem folyamán az a tapasztalat, hogy a MI NÉPÜNK üdvrívalgott, hozsannázott a Horthynak, Rákosinak, minden vezetőnek, akik VÉGVESZÉLYBE vitték az országot!
.
Személyes tapasztalatom: Világégés kell ahhoz (Pl. II. vh, 56'), hogy EZ A NÉP ÖSSZEFOGJON, segítőkezet nyújtson egymásnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.