Erre a videóra közpénzt áldozott mindannyiunk közszolga sisere-hada! Tényleg van valaki, aki 2018-ban ilyennek akarja látni Magyarországot? Nem tudni, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, de méltón tükrözi a Fidesz-lelkületet. Az Álmoskönyv szerint nem tesz jót az egészségnek, ha választás előtt egy párton a skizofrénia jelei mutatkoznak. Ők tudják! Csak ne velünk fizettessék! Csak, hogy jól értsük: ez az a kultúra, amit féltünk?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ebben az idióta kampány filmben, Orbán Viktor a hősies fővezér, az óriási hadsereg élén indul a sorsdöntő csatába.
A valóságban pedig, a vereség lehetősége miatt, még egy miniszterelnöki vitára sem mer kiállni. Gyáva, szájhős politikus (?) módjára, megfutamodik a megmérettetés elől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Bruhahahaha...hihihihi...egy idióta, gyermeteg, elmebeteg, zavart állapotot tükröző összevágás!
Ez a béka alatti szint a hordaszint!
Röhej!
Nessy
Tragédia? Nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott! Csak kicsit drága szórakozás debil gyerekeknek!
Sziszifusz
Ebben az idióta kampány filmben, Orbán Viktor a hősies fővezér, az óriási hadsereg élén indul a sorsdöntő csatába.
A valóságban pedig, a vereség lehetősége miatt, még egy miniszterelnöki vitára sem mer kiállni. Gyáva, szájhős politikus (?) módjára, megfutamodik a megmérettetés elől.
Edmond Dantes
@Sziszifusz: Hogy gondolja,egy stúdióban Karácsony meg Vona ellen?Nem aprózza el nemzetmentő,istentől kapott energiáját holmi vitákra,avagy a sas nem vadász legyekre. Ő a népek csatájára kalibrálta magát.Csak aztán majd jönnek azok a rohadt szigetek,Elba meg Szent Ilona.Legjobb esetben Graz.
dr. prédikátor
Ez már a teljes őrület határa!!! Geci viktor szopkin !!! B U K N I F O G S Z!!!
tudode
Azért én szívesen megnézném, hogyan mászik fel egy lóra az, akinek TALÁN MÉG ÓLOMKATONÁJA "sem" volt, azzal összehasonlítva, amikor Tompánál a határon szemlézett, és milyen nehezen mászott fel a arra a "tyúkólra", kézzel, lábbal, könyökkel:
.
hvg.hu/itthon/20180316_akciofilmnek_is_beillene_az_orban_tompai_latogatasarol_keszitett_video
.
Előfordulhat az, hogy az ORSZÁGNAK, és "ennek" a SZÁJHŐSNEK is megnyugtatóbb lenne, ha VÉGIG JÁTSZHATNÁ ezt a bohózatot, ELGÁNCSOLVA SAJÁT MAGÁT, hiszen az EMÚTNYOCÉV-ből négy év a demokrácia lebontásával, a következő négy év a 2018-as "GYŐZ-ELEM" vircsafjával telt el, mert amíg EZEK betehetik a lábukat az Országunk Házába addig NYUGALOM, nem lesz!
.
Ez a .. V A L A M I .. is arra utal, hogy TOTÁL KÁROS az, akinél JOBBAN NEM RETTEG senki, mert VAJ VAN A FÜLE MÖGÖTT, és MI VAN HA RÁSÜT A NAP!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.