A február végén megválasztott hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter közzétette mind a 106 körzet legesélyesebb ellenzéki jelöltjeit. 

Márki-Zay a Közös Ország Mozgalom irodájában tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy egységesítették a részben már korábban is nyilvánosságra hozott listákat.

Márki-Zay Péter nyilvánosságra hozta az összes körzet legesélyesebb ellenzéki jelöltjeit

Márki-Zay Péter (függyetlen) polgármester (j2) a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésének kezdete előtt a városháza dísztermében 2018. március 19-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor

A jelöltek nyilvánosságra hozatalán túl egy újabb oldalt és egy ahhoz kapcsolódó online kampányt is bejelentettek: az orbannakmenniekell.hu nevű oldalon be lehet írni az irányítószámot, ami feldobja a legesélyesebb ellenzéki jelöltet (ahogy látjuk, az oldal éppen nem elérhető, de ugyanazt a névsort találják Márki-Zay rendszervaltas2018.hu oldalán is). 

(via Index.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Apatszerek: Nagyon jókat mond és látszik, hogy elszánt és nem ijed meg a munkától. A választások után azért ez a függetlenség szerintem meg fog változni. Neki is be kell majd állnia egy táborba vagy saját mozgalmat alapítva új pártot kell szerveznie. Például a konzervatív értelmiség akik kisoroltak Orbán mögül szerintem beállnának mögé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.