Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Baranya megyei Vajszlón, kampányrendezvényen mindenkit arra buzdított, hogy vegyen részt az április 8-i országgyűlési választáson.

A Facebook-oldalára feltöltött videóban a kormányfő elmondta:

keddhez képest a hatodik napon van a választás, ezért arra kérte a helyieket, hogy a hátralévő napokban beszéljenek családtagjaikkal, munkatársaikkal, minden ismerősükkel és mondják meg nekik, hogy "feltétlenül jöjjenek el választani".

"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" – tette hozzá Orbán Viktor.

Forrás: MTI, Facebook

Címlapi kép: Facebook/Orbán Viktor 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szóval azt mondja a dakota,nem elég ha az ő uszító gépezete hülyíti az arra szellemileg alkalmasakat, hanem hülyítsék egymást is. Vezérem, nem ezt hívják tömeges hisztéria keltésnek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Sok Orbán faszszopó agyhalott! Miattuk süllyed az ország egyre mélyebbre és szenvednek milliók.
nyanya001
Gerlóczy Márton:

Ennek a rendszernek vége.

Óriási ötlet volt diktátorosat játszani az Európai Unió kellős közepén. Ennek a rendszernek vége. Lényegtelen, hogy a kormánypártok győznek-e a választásokon, a csőtörés megtörtént, a pincében uszoda, a falak áznak, és csak idő kérdése, hogy az építmény összedőljön.

Tulajdonképpen mekkora ötlet volt! Mekkora ötlet volt az Európai Unió kellős közepén illiberális államot építeni.
Pontosan akkora ötlet, mint egy falu közepén stadiont építeni. Briliáns! Mindkét elhibázott koncepciónak, mindkét funkció nélküli építménynek ugyanaz lesz a sorsa, enyészet, rohadás, mementó. Mekkora ötlet! Ez az ember egy zseni! Egy lángelme! Akárki, akármit mond, azt nem lehet vitatni. De nem ám! Pár hónappal a fülkeforradalom előtt személyes konzultációra magához rendelte valamennyi katonáját és egyesével ismertette velük zseniális tervét, kiosztotta a szerepeket, aláíratta a hűségnyilatkozatokat, aztán a hatalom mámorától megrészegülten munkához látott. A végtelenbe és tovább! Minden kellett neki.

Miközben a jogászai éjt nappallá téve dolgoztak, hogy a különféle törvénytervezetekkel körülkerítsék, foglyul ejtsék, majd kiéheztessék a jogállamot, ő egy gyermekkori barát,
egy gázszerelő segítségével azon fáradozott, hogy előkészítse briliáns tervét, az ország felvásárlását.
Ezt eszelte ki ez a pávatáncoló agytröszt, ez a hatalomtechnikai lángelme az Európai Unió kellős közepén. Minek is? Miért is? Tényleg azt gondolta, elég lesz annyit mondani, hogy nemzeti nagytőke, és mindenki főzi tovább a kőlevest, mintha mi sem történt volna? Tényleg azt gondolta, hogy ebben az irigy és megkeseredett emberekkel teli országban elnézik majd neki, ha mindent felzabál, miközben arról papol, hogy a magyar ember így, a magyar ember úgy, mi magyarok ezt nem tűrjük, meg azt nem tűrjük?
Folytatás lejjebb ...
papa.49
Beszélünk mindenkivel akvel csak lehet NEHOGY RÁTOK SZAVAZZANAK FÜTYISZES SZARZSÁKOK !!!
Hellcat
Én beszéltem rengeteg emberrel de eddig csak 1 fidesz szavazót találtam :D
nezelodo
Szóval azt mondja a dakota,nem elég ha az ő uszító gépezete hülyíti az arra szellemileg alkalmasakat, hanem hülyítsék egymást is. Vezérem, nem ezt hívják tömeges hisztéria keltésnek?
Desischado
Én is abban bízom, hogy ez már kevés lesz a csuti g-nek. Mással sem tud jönni, csak a migráncsok, Sorosozás, meg újabban az ENSZ. Nekem úgy tűnik, hogy sokan felébredtek, végre már pedig ez a társaság el fog menni szavazni, és orbáknéknak végre vége. Game over, te rohadék!!!
X-ray
Beszéltem sok emberrel. Senki nem fog Önre szavazni. Vagy csak az én ismerőseim fidesz-ellenesek?
Macskaszem
Beszéltem velük, mindegyik útálja a fideszt, mint a sz@rt.
balos
A székesfehérvári beszéde alatt remélem eltalálja egy felafelbe épített záptojás!
papa.49
@nyanya001: Már alig várom, hogy így rabrdhába vezetgessék ,,kötöféken,, !!!
Yoda69
Mar megint fenyeget!
Es megis hogy gondolja?
- He, Joska!
- Igen fonok?
- Vasarnap mesz szavazni?
- Igen fonok.
- Remelem a fideSSre.
- Persz fonok, csak a fideSS

Viszont a fulke maganyaban az igazat KELL x-elni.
kisrigó
Dühítő, hogy mindenféle nemtelen eszközt bevet, ismétlem, nemtelen módon kábítja az embereket! Persze, hogy harcol, mert abban igaza van, hogy élet-halál kérdése nekik. Jó lenne, ha vége lenne annak a gyakorlatnak, hogy "majd csinálunk rá törvényt!" A demokratikus törvényeket kell betartani, nem a sunyi törvényeiket! Most az van, hogy pofázhat mindenki, mi mondjuk meg, hogy mi legyen. no, ennek kell véget vetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.