Az MSZP-Párbeszéd tárgyalásokat kezdeményez az LMP-vel és az Együtt-tel, felajánlva a Budapest belvárosi, a csepeli, a gödöllői és a szekszárdi jelöltjük visszalépését, ha a másik két ellenzéki párt nem indít jelöltet egyetlen nyerhető körzetben sem – jelentette be a pártszövetség miniszterelnök-jelöltje kedden, Budapesten tartott kampányrendezvényen.

Az MSZP-Párbeszéd négy helyen ajánlott fel visszalépést az LMP-nek és az Együttnek

Karácsony Gergely. MTI Fotó: Rosta Tibor

Karácsony Gergely emlékeztetett, az MSZP-Párbeszéd eddig 48 helyen állt el az indulás lehetőségétől a kormányváltás érdekében, mert úgy érzik, a legesélyesebb ellenzéki erőként nekik a legnagyobb a felelősségük.

Nem alibizni akarunk, hanem választást akarunk nyerni!

- jelentette ki, majd megismételte, szerinte a Fideszre szavazók mellett azok is a kormány maradása mellett döntenek, akik nem vesznek részt a választáson, vagy olyan jelöltre szavaznak, akik esélytelenek, illetve nem hoznak igazi változást. Kiemelte, nem csak most lettek demokraták, európaiak, és a hatalom birtokában sem fognak megváltozni.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Béla333: ne tévedj el képletekben, abból ugyanis több van és mindenkit a súlyának megfelelően kell értékelni. Ha már itt tartunk, ti még egyenlőre el riasztjátok a szavazókat az urnáktól mint oda csaljátok a támogatottságnak megfelelő pártreferencia szerint Gergelyék korrekt ajánlatot tettek. Nincs értelme az időhúzásnak. ezt a játékot az országgal játsszátok nem az ellenfeletekkel. A szavazók ennek is kevésbé örülhetnek, ha ilyen korlátoltakkal kell egyezkedni.
A többire egyenlőre nem reagálok, azzal még kampányoljatok, ahol majd szóba állnak veletek, mondjuk a szarabbiknál.
ibn Said
@Béla333: Mond és tenni nem ugyan az. Én mond igen szavaz LMP, de persze nem, de mond neked, Te elhisz!? Lenni nagy ellen a "bal oldal" és Jobbik közt... ezt senki és semmi nem felold! Mond Vona amit tud, de nem lenni megegyezés. Miért szavaz magyar rosszul mert olyan mint Te!
Nem fejével szavaz inkább szívével, mikor belát hogy ez rossz, nem bevallani (még magának sem) inkább megint hallgat szív és szavaz maga ellen.
Sámannus
@ibn Said: Sanyikám, te max egy félórát lehettél Bécsben, Lézer Janóval, azóta törni a matyar?
Sámannus
Nem, ez csak meglátás nem szoktam tévedni. Sok magyar felejti el a nyelvet, még az is aki a határról fordul vissza, mert itthon felejtette az óráját. Azt hiszem világosan fogalmaztam.
kereső
@Béla333: @JAJMÁR: Úgy gondolom,hogy innentől kezdve ez kőkemény matematika-az ellenzéki képviselők számának maximalizálása.
Az lmp-nek kell elsősorban "számolni"-hogy a négy biztos bejutást eredményező hely + az itt keletkező töredékszavazatok az országos listára több-e,mint a 25 helyen elérhető töredékszavazatokkal elérhető mandátumok száma.Ha jól számolom,akkor az esetleges visszalépés után még mindig állva marad 77 lmp-s jelölt-ami szintén hoz a listára.
Nincs már itt helye semmiféle érzelmi kötődésnek- az menjen a pártlistára maximálisan!!
A "szirénhangokra" meg nem kéne hallgatni. Egy cél van!- az orbán kormányának leváltása,a NER lebontása és a demokratikus jogállam visszaállitása.Első lépés: ne legyen fideszes többségű parlament!
Hajrá fiúk,lányok- elő az uniqumos üvegekkel,és menjünk szavazni.
És,ha mindezt elértük,majd aztán lehet új választásokat tartani demokratikus játékszabályok szerint/ Szél Bernadett/- ahol is,ki-ki megmérettheti magát.

A hátam is borsódzik belé-de a választókerületemben minden mérés a jobbikos jelölt mellett szól-még a V8-is.Úgyhogy e szerint fogok szavazni.Mert nekem fontos! a legfontossabb, a fidesz minél kissebb arányú parlamenti jelenléte.
Gondoljátok meg proletárok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.