Megdöbbentő, új videó került napvilágra Jász-Nagykun Szolnok megye 2. számú választókerületének jelenlegi fideszes jelöltjéről. Ezen a videón Pócs JánosA videózást egyébként végül azért kellett abbahagyni, mert Pócs János húzóra meg akarta inni a kezében lévő piát. Egyébként Pócsnak a legújabb felmérések szerint a Jászság jobbikos politikus, Budai Lóránt lett a fő kihívója. Tudják, ez az a Pócs János, aki ízléstelenül, „ Soros” névvel ellátott, megpörkölt disznóval fotózkodott, amit aztán a Facebook-on büszkén mutogatott. Budai Lóránt szerint ideje lenne Pócs Jánosnak eldöntenie, hogy egy családcentrikus katolikus ember, aki még a templomban is képes felszólalni, vagy pedig inkább fiatal lányok melleit dicsérgeti részegen, alkoholt itatva velük. Ez a két szemlélet ugyanis eléggé üti egymást.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mocskos részeg disznó fideSS! Közük nincs se a kereszténységhez, se az európai értékekhez.
peterkelemen
Mocskos részeg disznó fideSS! Közük nincs se a kereszténységhez, se az európai értékekhez.
papa.49
Más nem várható a tajtparaszt fütyiszektől csak ez !!!
karma1
@papa.49: Es ezt a szemetet is meg fogjak vedeni, amugy fideszes moldra, mert ott a fehervari huszarok a szint, ...:o(((
Clavigo
Derék kondatag ez a mucsai prosztó...is. Semmi extra,,csak a konda-szintet hozta.
quadrocopter
A Gáz - és Szerelő Egyetemen végzett, Uni cum Laude!
Nagyobb a mája, mint a gyomra!
cs.n.
Budai az esélyes ellenzéki, ezért rá szavazok egyéniben. Ha más lenne, akkor meg arra szavaznék, pártszíntől függetlenül. Ha nem rá ikszelnék, az olyan lenne, mintha erre a fasz Pócsra szavaztam volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.