Az elmúlt hetekben valóságos szőnyegbombázás folyt a magyar közéletben, szinte naponta kerültek elő újabbnál újabb, a kormány, vagy annak egyes prominensei számára kínos ügyek – írja a Független Hírügynökség. S bár nem minden információ Simicska Lajos médiájában jelent meg, sokan mégis Orbán Viktor egykori barátját és szövetségesét tudják a szivárogtatások mögött. A Süddeutsche Zeitung – …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@quadrocopter: Nalam mar szerda van, reggel,... Ma fogja robbantani Lajos a bombat,... Szerdan... Erdemes lesz kinyitni a TV-t, - persze nem a kiralyit! - meg az MNO-t...:o))))
Nagyon varom a - nekem - ma estet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Egészen pontosan Debrecenig mentek Pestről, mert ,,megbízhatatlaná,, váltak, mivel a kézifegyvereiket átadták a felkelőknek !!!
A Uralon túlról jött az erősítés, személyi állománya, a tankok, meg Ukrajnából, ezért tudtak pár nap alatt Pestre érni !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 09:05
Valószínű, hogy nem echte oroszok voltak, mert magyar tanárom (14 évre ítélték később!) azt mondta, "megérkeztek a kirgiz kecskepásztorok!"
Yoda69
@karma1: Izgalmasabb ez a valasztasi kampany mint a legjobb krimi :)
papa.49
@bencemacska: Mivel Apám kint volt orosz fogságban kiválóan tudott oroszul beszélt is velük, miután már elültek a harcok, neki azt mondták némi pálinka után onnan jöttek ...
bencemacska
@papa.49: ma, 12:58
Az én apám is hosszú időt töltött Szibériában hadifogságban, de a II. vh-ban már csak tolmácskodott! Egy ideig a németeknek, utána az oroszoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.