Előkerült egy régi videó a fideszes politikusról, amelyen láthatóan illuminált állapotban próbál udvarolni, sikertelenül. A felvételen elhangzottak szerint Pócs egyszerűen nem hiszi el, hogy egy kiskorúnak ilyen mellbősége lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Primitív gázszerelő "értelmiségi" mint a másik mutáns egyed!
cs.n.
Szakmai ártalom, elvégre egy dinnyés paraszt.
namihami
Mi ezzel a gond? Semmi nem történt, csak SAJÁT MAGÁT adta.
Obbáni, kósai, lázári, semjéni és így tovább , egyszóval fideszi intelligencia. ha nem ilyen lenne, akkor kilógna a sorból.
Nem is az a baj, hogy valakinek a melleivel szórakozik (mással is előfordult már). A problémát inkább abban érzem, hogy egy politikus NYILVÁNOS ESEMÉNYEN ne igya, ne ihassa pocsolyarészegre magát. Egy ilyen pozícióban levő embernek, a nyilvánosság előtt, nem lehet ilyen magánélete. Rúgjon be otthon vagy a barátai között. Itt ő KÖZSZEREPLŐ és mint olyan--hát ilyen.
nezelodo
Hát Istenem, ezekre épít a hatalom! Képzeljük el mi lenne, ha a hatalomba tartók okosabbak, inteligensebbek lennének, mint a főnökük?! Már az első Svájcba, tömött hátizsákkal Mr. Arábikához osonós utazása alatt kiszervezték volna alóla az országot, mint az egyszeri tsz elnök alól a tanfolyam alatt a tsz-t.
colibri
Az alpári bunkó fideszesek oszlopos tagja, nem lóg ki a sorból.
namihami
@Csizmás Kond: Mi több, még a helyszínre is a csaj hozta.
quadrocopter
@Shikari: Szopacsova Nyikorogna!
Pöcs minősítése a részedről, egyben a tied is, ergo: bányász békuci segge a felhőkarcoló neked!
Clavigo
@Shikari: Esetleg kiszívhatnád az egyhetes zokniját is. ,,román.
namihami
@Csizmás Kond: Egyébiránt, a melleit nem a csaj kezdte emlegetni. De, ha mégis a csaj tette volna meg, egy kultúrember (nem fideszes és nem pocsolyarészeg állat) ezt egy NYILVÁNOS szereplésen akkor is elengedi a füle mellett.
Persze, ezt egy fidesz-szintű ""politikustól"" elvárni illúzió lenne. Úgy szocializálódtak és olyan , akkora parasztok (nem földműves, mert az más), mint pártelnökük és ez a ""miniszterelnök""-nek nevezett bugris. Mint ezt a szót oly találóan használták rá.
Csizmás Kond
@namihami: ...nő...sokfajta van...de aki egy kocsmába egy tökrészeg akárkit interjúvol meg vagy tesz úgy egy telefonnal, kitudja milyen okkal vagy miért, az nem az újságírói karrierjét akarja növelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.