Alig pár órát élt, ráadásul nagyon viharos volt a baloldali ellenzéki együttműködés lehetősége. De nyilván lesz még folytatása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pedig a mi Belank rettenetesen vehemensen allitotta, hogy az LMP vegig nyitott volt - a legelejetol - az osszefogasra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Miért nem csodálkozom, mert ezt vártam...
karma1
Pedig a mi Belank rettenetesen vehemensen allitotta, hogy az LMP vegig nyitott volt - a legelejetol - az osszefogasra!
advocat
Ennyit az LMP-ről! És Bernikéről, az 1 %-os miniszterelnök-jelöltről. Hogy könnyebb legyen. Bizonyos napokon majd ingyen is bemehet a parlamentbe.
Nessy
@karma1: Hogyne! Verbálisan! Meg vannak győződve. hogy náluk a bölcsek köve.
Azt azért nem feltételezem, hogy vannak ígéretek a fidesz részéről, ha kitartanak a fene nagy önállóságuk mellett. Bár ma már semmin nem csodálkozom. Megőrült a világ.
human
Gyors volt az LMP. De legalább nem azzal jöttek, hogy Karácsony egy alkoholista.
Sámannus
Putyin seggbe rúgja őket, ha megegyeznek
human
@durbincs: Ezt már rég meg akartam kérdezni. Te iszogatsz valamit éppen? Sör vagy bor, jó kis pálinka?
human
@durbincs: Ne csináld már. Vörös bor? Vagy jó kis körte pálinka lekísérve egy jó kis sörrel?
human
@durbincs: Akkor felteszem egyenesen a kérdést. Te ilyenkor alkoholizálsz vagy tényleg tiszta fejjel kommentelsz? Egyenes választ várnék.
human
@durbincs: OK. Szóval értelmetlen társalognunk. Minden jót.
RonaGyuri
@karma1: igazi anyja fia! =)) Sőt igazi apjának a Szakasits unoka tűnik! =))
Madácsi Pali
Sikerült egy nagyot lépni az LMP-nek a Momentum szintje felé! A fideSS 8 éves ténykedése után, a szavazóik igényét teljesen figyelmen kívül hagyva annyi szavazatot sem érdemelnek! Berni tanulhatja Juhásztól a parlamenten kívüli politizálást. Nem kel félni, az országnak jó lesz!
karma1
@Nessy: 22.48-ra: Mar ebben sem vagyok biztos. Szerintem Hadhazy azert vonulhatott vissza, mert valamit sejthet, esetleg tudhat, es szerintem ettol rettenetes frusztralt lehet. Gyakorlatilag szinte sehol nem latom ot szerepelni nyilvanosan, pedig az o kampanyforumaira tutira rengetegen elmennenek...:(
Nessy
@karma1: Még ezt a pár napot csak kibírjuk. Tv kikapcs. Neten politika mentes cikk , annál több könyv olvasása. Fotó kiállítás, múzeum látogatás, ha nem zuhog az eső.
Manhattan
Tisztán látszik, hogy céljuk szétverni minden összefogást! Remélem ezzel az LMP kiszavazta magát a parlamentből!
karma1
@Manhattan: Szerintem egeszen biztos, hogy nem is kerulnek be... Ezert (is) vonulhatott hatterbe Hadhazy,...
Clavigo
Kicsit trágár,,,de nem érdekel... Lehet Menni ( a ) Picsába. De majd mindjárt jön Beéjla,,oszt majd megmagyarázza a tutit.
Béla333
Az MSZP teljesen komolytalan ajánlatot tett, nem is érdemes ezzel foglalkozni.
Karácsonyék is csak pár %-al vannak a bejutási küszöb felett (10%), ha egyáltalán bejutnak, az LMP meg a maga 8-10%-ával minimum egy szinten van az MSZP-vel.
3 helyet felajánlani az MSZP-nek, cserébe meg vagy 25 helyet kérni, ez pofátlanság, szóra sem érdemes.
Nem akar kormányváltást az MSZP sem, csak a saját képviselői számukat szeretnék növelni.
Nem kell velük tovább kínlódni, tök fölösleges!
Béla333
@Clavigo: 08.19
Akkor indulj el! DK-s bunkó!
Sámannus
Remélem ez a párt be sem jut a parlamentbe. Akkor nem kavarja többet a sz@rt.
kereső
Ide is beteszem,mielőtt elkezdődne a parttalan vita: a tyúkról és a tojásról:
Úgy gondolom,hogy innentől kezdve ez kőkemény matematika-az ellenzéki képviselők számának maximalizálása.
Az lmp-nek kell elsősorban "számolni"-hogy a négy biztos bejutást eredményező hely + az itt keletkező töredékszavazatok az országos listára több-e,mint a 25 helyen elérhető töredékszavazatokkal elérhető mandátumok száma.Ha jól számolom,akkor az esetleges visszalépés után még mindig állva marad 77 lmp-s jelölt-ami szintén hoz a listára.
Nincs már itt helye semmiféle érzelmi kötődésnek- az menjen a pártlistára maximálisan!!
A "szirénhangokra" meg nem kéne hallgatni. Egy cél van!- az orbán kormányának leváltása,a NER lebontása és a demokratikus jogállam visszaállitása.Első lépés: ne legyen fideszes többségű parlament!
Hajrá fiúk,lányok- elő az uniqumos üvegekkel,és menjünk szavazni.
És,ha mindezt elértük,majd aztán lehet új választásokat tartani demokratikus játékszabályok szerint/ Szél Bernadett/- ahol is,ki-ki megmérettheti magát.

A hátam is borsódzik belé-de a választókerületemben minden mérés a jobbikos jelölt mellett szól-még a V8-is.Úgyhogy e szerint fogok szavazni.Mert nekem fontos! a legfontossabb, a fidesz minél kissebb arányú parlamenti jelenléte.
Gondoljátok meg proletárok!
Béla333
@Sámannus: 08.29
Más meg azt reméli, hogy az eddig a Fidesszel összejátszó, az országot közösen lerabló MSZP és a belőlük alakult DK kiesik végre a Parlamentből. Az egész országnak ez lenne a legjobb, a kilábalás felé vezető első lépés lenne!
Tolvajokkal nincs együttműködés!
Sámannus
@Béla333: Szerencsére az emberek okosabbak, min bercikeék. Nem is kell az összefogás, majd megy mindenki a lecsóba, mert gergőék elpicsázzák a jobbikot is és a fityfaszt is, ti meg a parlamentbe sem jottok be.
Tegnap már a minden csatorna az MSZP-P-t szapulta, pedig csak ti kavartátok a szart.
Vona kezd visszacsúszni a pártjával, vagyis az MSZP-hez kezdenek vissza szállingózni a szavazók. Választás után ti mentek a kukába!
Béla333
"Ebben az országban pont azért nincs béke, mert az értelmiség mindig gyáva békét akart. Igazság helyett. Ezzel elérte, hogy a választások ne szóljanak másról: éppen ki lopja a kisebbet. Vagy hova lopja. Egymást is megveszik, miért ne tennék, csak annyi a lényeg, hogy egyiküknek se jusson később eszébe elszámoltatni a másikat. "
index.hu/i2/#bloghu/startblog/2018/04/03/nem_fogunk_megbocsatani
Sámannus
@Béla333: Igazságot az országnak kell osztani nem az lmpnek.
Béla333
@Sámannus: 08.52
Én nem az LMP vagyok! Én csak egy egyszerű magyar választó vagyok!
Aki ha úgy gondolja, akkor leírja, hogy mit tart igazságnak!
Sámannus
Hát én a címre jöttem ide, bocsi ha most meg letagadod, nem is erőlködöm veled.
Általában az egyszerű választók elmennek és arra szavaznak akire jónak látják.
Nem minden pártnak van politikai irányzata amire építkezhet. Tiétek már düledezik.
verőce21
Gyerekek, akkor ezt jövő hét keddig egyeztessétek már le, ki kinek a javára lép vissza!
Sámannus
@verőce21: Fostos orbányi fél a lavinától.
Béla333
Komolytalan MSZP ajánlatot ki kell vágni a francba és nem is szabat velük még tárgyalni sem!
Ez az ajánlat azt mutatja, hogy az MSZP-nek csak a saját képviselői száma a fontos, nem az ország sorsa!
Manhattan
@karma1: Hadházy Ákos
Írásban is megerősítem: amennyiben addig nem lesz országosan megàllapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől. A tegnapi napon egészen estig azt hittem, hogy jó esély van értelmes technikai együttműködésre az egyik ellenzéki párttal. Az Mszp azonban este egy egészen bizarr, iirreális, inkorrekt és érthetetlen , improvizált "ajànlatot " adott. Gyakorlatilag felrúgta az asztalt. Estig Úgy látszott, ha széleskörű megegyezésben nem is érdekeltek, hajlandóak megegyezni bizonyos körzetekben. Ehelyett mást választottak. Az ajánlat egy szimpla kommunikációs trükk, amivel a választókat arról akarják győzködni, hogy az Lmp együttműködesre képtelen és nem elkötelezett a kormányváltàsban. Ezt az elnökségi határozatukat mintha a Fidesz írta volna, hogy biztosan ne legyen együttműködés (mint ahogyan azt az érthetetlen dolgot is, hogy Harangozó Tamás, az egyik legaktívabb , és amúgy nem konpromittálódott mszp-s politikus csak a 16. a listájukon). Visszautasítom, hogy az Lmp ne törekedne megegyezésre ellenzéki pártokkal és továbbra is remélem, hogy lesznek ilyenek. Nem rajtunk múiik. És bár tartok attól, hogy az Mszp ezzel egyszerűen visszaél, az Lmp elkötelezettségének bizonyítékául megismétlem: amennyiben péntek délutánig nem lesz értelmezhető országos megegyezés legalább valamelyik ellenzéki oldallal, én Szekszárdon kész vagyok egyoldalúan visszalépni
karma1
@Manhattan: Szegeny, hiaba becsuletes o, hogyha az MSZP piszkoskodik...Hadhazy egyenes gerinccel lephet le a politikai porondrol - neki van tisztesseges szakmaja, biztosan munkaja is lenne boven.
Ott kovettek el a hibat, hogy hagytak, hogy felulrol iranyitsak oket, es Szelike kiralykisasszonynak adjanak olyan poziciot, ami 5 szammal nagyobb , mint o...
Nem valo a miniszterelnokseg neki,...
kereső
@Manhattan: tudni lehet,hogy mely helyek ezek-ahol a visszalépést kérte az mszp?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.