A külföldi trenddel ellentétben hazánkban az elmúlt egy évben hirtelen egymillióval nőtt a Facebook-felhasználók száma. Ahogy az Egyesült Államokban, úgy Magyarországon is nagy szerepe lehet a kamuprofiloknak a választásokban. Az internet és a közösségi média korában pedig egyre inkább háttérbe szorul a tapasztalati információszerzés, és soha nem látott mértékben tudnak hatni az érzelmeinkre. Már nem az számít, mennyire valós egy hír, hanem hogy mennyire érezzük annak. A külföldi trenddel ellentétben hazánkban az elmúlt egy évben több mint egymillió Facebook-profil jelent meg – ezek a „felhasználók” dönthetik el a választás kimenetelét. Elmagyarázzuk, miért. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Zuckerbergnek az amerikai kongresszus előtt kell felelnie Kitalált ellenségek démonizálásával formálják át a magyar társadalmat Emberi természetünknél fogva szeretünk érzelmek alapján dönteni: a kávézóban azt a fajta kávét választjuk, amelyet a leginkább megkívánunk, Netflixen azt a filmet nézzük meg,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, hogy addigra kitorli a Facebook a kamuprofilokat, mire azok kifejthetnek hatasukat... Mar elkezdtek irtogatni oket... Ez a dolga ennek a monster-nek: Zuckerberg csinalt egy Frankensteint, hat neki is kell leallitania...
verőce21
"az ember a saját buborékján kívül egyre kevesebb szállal kötődik a valósághoz." - ez a lényegi eleme ennek a blognak is. Egymást hergelik és taszítják egy valótlan világba a lipsik, amely már nem létezik!
Mintha ópiumot szívnának, hogy minél hülyébbek legyenek és eltávolodjanak a tényadatoktól. Keserves lesz az ébredés 9-én, mert toronymagasan nyer a Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.