Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint az M1-esen aszfaltozás miatt több helyen torlódások vannak, és az M0-áson a péceli lehajtó közelében műszaki hibás kamionok akadályozzák a forgalmat.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet a hazai utakon:

- Budapest felé Bicske térségében a 36-os km-nél aszfaltozás miatt a kapaszkodó- és a külső sávot lezárták.

Útinform: torlódások lehetnek az M1-esen Bicske térségében

Fotó: police.hu

- Hegyeshalom felé Bicske térségében a 39-es és a 42-es km között, valamint Tatabánya közelében az 50-es és az 53-as km között a belső sávba terelik a járműveket.

- Az M0-ás autóút keleti szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a péceli lehajtó közelében az 52-es km-nél, két műszaki hibás kamion akadályozza a forgalmat a lassítósávon.

- A 7-es főúton Nagykanizsán a Gábor Áron utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében a 207-es km-nél két személyautó koccant össze. Félpályás korlátozás mellett takarítják az útburkolatra került törmeléket.

- Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

- A Sajó magas vízállása miatt, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Sajókaza-Aggtelek-Szin közötti összekötő úton, az 1-es km közelében lezárták a sajókazai hidat. Kerülni a Sajókaza és Szuhakálló úton, illetve a Zádorfalva-Mucsony-Kazincbarcika útvonalon lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.