Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa, de "elég egy rossz döntés, egy elhibázott választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Egyetemi Campus átadóján.

Az Index tudósítója szerint

a Közszolgálati Egyetemen rendezett ceremónia annyira emelkedett volt, hogy a konferanszié felszólítására a közönségnek fel kellett állnia, hogy méltóképpen fogadják az esemény díszvendégeit: Orbán Viktort, Tarlós Istvánt, Kocsis Mátét, Fürjes Balázst és Patyi Andrást.

"Elég egy rossz döntés, és Budapestre nem fogunk ráismerni" – Orbán szerint a migráció első helyen a budapestieket fenyegeti

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Patyi András rektor érkezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campusának átadására 2018. április 4-én. Jobbról Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), Józsefváros polgármestere, a Fidesz budapesti elnöke. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A rendezvényen Orbán hangsúlyozta:

Budapesten jó élni, gyermeket nevelni, jó biztonságban tudni a családjainkat, azonban "a bevándorlóországok városaiban ez már nem így van".

Vasárnap a parlamenti választáson a fővárosiak erről fognak dönteni - fogalmazott a kormányfő.

Azt mondta:

aki vasárnap az ellenzék jelöltjeit választja, az "a bevándorlóország mindennapjai felé vezető ösvényt" választja, aki "a mi jelöltjeinket választja, az a biztonságra voksol

"Mi meg fogjuk őrizni Budapestet szép, izgalmas és biztonságos városnak" – hangsúlyozta.

Orbán Viktor szerint Magyarországon a migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti. Hozzátette, nem szabad megengedni, hogy megismétlődjön, ami három évvel ezelőtt a Keleti pályaudvaron és a II. János Pál pápa téren történt.

Orbán: a déli határon épített kerítés elsősorban Budapestet védi

"Nekünk, magyaroknak egyetlen hazánk van (...). Elég csak egyszer rosszul dönteni, elég egyetlen rossz lépés, és nincs megállás a lejtőn" – hangoztatta a kormányfő, úgy fogalmazva, hogy "ma ismét el akarják venni tőlünk a hazánkat", azt akarják, "legyünk mi is bevándorlóország". Mint mondta, az eddig átéltek csak az előhullámai voltak az erre tartó "áradatnak".

A kormány azonban mindennél fontosabb kérdésnek tartja a magyarok biztonságát, mert ahol nincs biztonság, ott nincsenek beruházások, új munkahelyek, értékálló jövedelmek és nyugdíjak, és nincs növekedés sem – mondta Orbán Viktor.

Magyarország és az eredmények megvédéséhez – folytatta – ütőképes hadseregre, határvédelemre, erős rendőrségre és jól működő közigazgatásra van szükség. A kormányfő erre ma a Nemzeti Közszolgálati Egyetemben látja a garanciát.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a kormány nyolc éve megkezdte Budapest "helyreállítását", megemlítette a Nemzeti Lovarda, a Zeneakadémia, az Erkel Színház és a Várkert Bazár felújítását, továbbá az Operaház, a budai Vár és a Városliget jelenleg is zajló rekonstrukcióját.

"Elég egy rossz döntés, és Budapestre nem fogunk ráismerni" – Orbán szerint a migráció első helyen a budapestieket fenyegeti

Orbán Viktor miniszterelnök. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

"Budapest ma Közép-Európa leggyorsabban fejlődő és legizgalmasabb városa"

A közszolgálati egyetem történetét felidézve kifejtette:

hat év alatt egyetemet alapítottak, felújították Közép-Európa egyik legszebb klasszicista épületét, felhúztak egy kollégiumot, megújították az Orczy-parkot, növelték a zöldfelület nagyságát, és sportlétesítményeket hoztak létre.

Orbán Viktor szavai szerint az NKE évről évre magyarok újabb nemzedékeit állítja a haza szolgálatába. A Ludovika mindig arra nevelte hallgatóit, hogy tartsák meg Magyarországot független, szabad és magyar országnak – emlékeztetett, megjegyezve: ezért dolgoztak érte, akik létrehozták, és ezért harcoltak ellene, akik 1919-ben megostromolták, majd a második világháború után megszüntették.

A miniszterelnök beszéde végén azt mondta, a vasárnapi választás az NKE jövőjére is hatással lesz, mert az intézménynek és hallgatóinak olyan értékek – haza, szolgálat, kötelesség, becsület és rend – jelentik az erkölcsi vezérfonalat, amelyekre "ellenfeleink mindig is megvetéssel tekintettek, és ma is megvetéssel tekintenek".

"A kerítés két ellentétes oldalán állunk: mi megtartani, ők pedig bedönteni akarják" – fogalmazott.

Ezért a választás igazi tétje szerinte a magyar jövő: "ellenfeleinknek nem érdeke, hogy Magyarországon erős és jól működő kormányzat legyen, gyenge államot, gyenge kormányzatot akarnak, amely végrehajtja az ideküldött utasításokat".

"Nekünk viszont Magyarország az első, mi akarjuk írni a saját jövőnket, mégpedig magyarul"

– zárta szavait Orbán Viktor.

Forrás: MTI, Index

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szeretnem ha Budapest is olyan elheto lenne mint Becs, olyan biztonsagos mint Oslo, vagy olyan elmenydus mint Parizs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Szeretnem ha Budapest is olyan elheto lenne mint Becs, olyan biztonsagos mint Oslo, vagy olyan elmenydus mint Parizs.
Aki Én
,, nem szabad megengedni, hogy megismétlődjön, ami három évvel ezelőtt a Keleti pályaudvaron és a II. János Pál pápa téren történt."
De nem ám!!! Oda is ti tereltétek és ti tartottátok ott őket napokig, hogy legyen mivel riogatni.
Ide még csak a fidesz engedett idegeneket, nem is keveset.
Európába meg vagy 23 ezret.
Pálinkás Pál
@Shikari: te hülye...téged semmi veszély nem fenyeget otthon a havasokban!!!
fergeteg
Igaza van. Migránsokkal tele város ! De jönnének a túristák.
fergeteg
SZAVAZZ A FIDESZRE A JÖVŐDRE A BIZTONSÁGRA.
Pálinkás Pál
@Shikari: Senki nem akar közétek tartozni büdös román!!!
Clavigo
@Shikari: Megérkeztél anyád majma ?? Hogy telt a husvét a Duna-deltában, te idióta ?
Sziszifusz
@Shikari: 10:37
Honnét tudod, hogy az ellenzéki pártok mindegyike, Magyarországot csak lerombolni képes ?
Csak nem onnét, hogy az általad szeretett és mélyen tisztelt nagyvezéred csak ezt mantrázza ?

Szerinted miért nem beszél O. Viktor, a kormány a migránsokkal kapcsolatos tervein kívül arról, hogy mit akar tenni az egészségüggyel, a szociális ágazattal, az oktatással, a fiatalok kivándorlásának visszafordításával, azzal, hogy a gazdasági növekedés az utolsó a visegrádi négyek közt ... stb. ?
Jaaaa... azért mert számára a lopás a legfontosabb, és amikor megszólal csak erről a tereli el a hallgatóság figyelmét !
Aki Én
@fergeteg: @Shikari: Azt azért végre elárulhatnátok, hogy akkor orbán miért engedi be az idegeneket ezrével.
steve82
@Shikari: Ezt mondod a tolvaj, korrupt Orbán Viktorod szavazaira alapozva. Grautlálok. De azért mielőtt ilyeneket böfögsz, gondolkodj el rajta, mennyire hiteles a te gazdád és mennyire a magyar emberekért dolgozik!
Clavigo
@Shikari: Megjöttél bocskoros ??? Kielégített a szamarad? Vagy anyád elhappolta előled az élményt ??
peterkelemen
Budapest lepusztult a többi fővároshoz mérten.
peterkelemen
Melyek a legélhetőbb országok Európában? Magyarország az utolsók között szerepel Orbánék óta! justpaste.it/1gm02
balos
Tényleg minden fideSS dróid ilyen jól keres a seggnyalással?Akkor is inkább haza áruló vagyok,legalább van lelkiismeretem,ami nem pénzre váltható!Ja és nem szaros a szám széle,mint a putyin rabszolgáknak!
Yoda69
@Shikari: Tenyeket nem irtal, csap propaganda maszlagot.
Az OLAF szerinted mi? 13 milliardot ellopot orban veje. Neked az nem ugy?
Aki Én
@Shikari: Hozod a tőletek elvárt fidelitaszos szintet. Buta vagy és felkészületlen.
Sámannus
Neked má ezer rosz döntésed vol, és mégis ott fent rontod a levegőt.
Pálinkás Pál
@Shikari: Te barom,hogy lenne eljárás a fidesz ellen egy fideszes főügyésszel... meg szájernével a bíróságok élén??? Majd bukásotok után majompalánta...
szep napot
Az a szerencsed pufi, hogy van egy toketlen, kormanyzasra alkalmatlan ellenzeked. Valasztasok utan kuldjel nekik CBA-s ajandekcsomagot; nelkuluk talan 25-30%-od lenne.
Aki Én
@Shikari: Te attól függetlenül vagy ostoba. Ezért van rád szükségük. Pontosan tudják, hogy csak veletek fogyatékos kreténekkel van esélyük.
Sziszifusz
@Shikari: 11:06
Szeretném megtudni, hogy a Soros ,a migránsok, az ENSZ és az EU elleni harcon kívül mi a programja a Fidesznek .
A felsorolt program csoport közbeszédben tartása csupán az agymosásra alkalmas, kormányprogramnak kevés.
@Shikari: 12:11
"Az igazságszolgáltatásunk független."
Polt Péter legfőbb ügyész a legfüggetlenebb !!! Na igen, ő az. Még azabb.
Pálinkafőző Rézüst
Politikailag hazug lúzer, lopásban professzionális...
Aki Én
@Shikari: Te buta vagy ahhoz. A magadfajta ostoba, gyáva, egysíkú senkinek kell a háttér, hogy kimerje nyitni a pofáját.
Szerintem valójában te anyai ágon egy identitászavaros homoszexuális libsi vagy, aki a kényszerű elfojtás és titkolózás miatt lett frusztrált, akinek a gyávaság miatt romokban a sivár élete. Így csapódtál fidelitászosként oda, ahol vagy.
Kérj segítséget, amíg nem késő. Informálódj, műveld magad, merj nyitni a külvilág felé.
Fogadd el felebaráti jótanácsom. Nem kívánok neked semmi rosszat azért, mert ostoba vagy, de ez ellen csak te tehetsz.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Szerintem ő már menthetetlen /shikari/ bedarálta a gépezet amit a gyengeelméjűek táplálására tartanak fenn!!!A többivel nagyjából egyetértek,bár szerintem már nem fidelitaszos...lehet hogy trollkodásáért néhanapján már ellátogathat a Lendvay utcx
ába is!:)
Aki Én
@Shikari: ...ti. De mi megnyugtatjuk isten teremtményét.
papa.49
Igen a rossz döntés HA TI HATALOMBAN MARADTOK CSUTIRÉM !!!
Sziszifusz
@Shikari: 12:40
Igen, igen " nemzetközi helyzet fokozódik ", de azért jó lenne tudni, hogy mit akar Orbán Viktor, a magyar gazdaságban, az oktatásban, az egészségügyben, a szociális szférában, ...stb. ?
kisrigó
Állva kellett fogadni az urakat?! Mi van, már azt hittem hozták a koronát, hogy biztos, ami biztos megkoronázzák még a választások előtt, az este esetleg már törvényt is hoztak! Amúgy elfelejtetted te nímand, hogy meghosszabbítottátok a terror fenyegetettségi állapotot májusig. Amúgy meg esetleg az oktatás, egészségügy stb nem téma? Senki nem tesz semmit, hogy a hamis bejelentkező ukránokkal mi lesz?
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: és mi a helyzet a putyinpincsikkel??? Na azok nagyot tudnak repülni...:)))))))))))
RonaGyuri
Igen Viktor tudjuk, de te már nagyszámú, nagyon rossz döntést hoztál! =))
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 12:39
"Ha ugat a kutya, nem visszaugatunk, hanem belerugunk! "

Egy kutyába nem rúgunk bele!
Pálinkafőző Rézüst
@CsipkeRózsa: kivéve a putyinpincsikbe... :)))))))))
Sziszifusz
@Shikari: 13:15
Ha neked elég az amit eddig tett, az vagy azt bizonyítja, hogy te is részesedsz az ellopott javakból, vagy pedig azt, hogy sikeres volt az agymosás és kialakult nálad a Stocholm szindróma.
CsipkeRózsa
@kisrigó: "Állva kellett fogadni az urakat?!"

1. Orbán alatt a kormányüléseken is állva kellett fogadniuk Orbánt, amikor belépett a helyiségbe. Ilyenkor szokott visszagondolni a kisfiú korára, amikor még szegény kis vidéki volt.
Macskaszem
Jó döntést fogunk hozni, ne aggódjál Geci, de az nem neked lesz jó, hanem nekünk.
kokopelli
@Shikari: (12:18)
Az is valami? Én ma reggel már kifoscht@l@k! Nehéz volt lehúzni,mert nekünk
nem latrinánk van mint a román parasztoknak? ;--)))))))))))
simmering73
Három rossz döntése volt eddig a magyar népnek. 1998, 2010 és 2014.
Zeta
Az a baj csak a barátaitok, családtagjaitok jövőjét építítek! Az az első!
Vannak emberek , akik miatt nem tudnék felállni, a fent említettek ezek közé tartoznak. A tiszteletet ki kell érdemelni. Azt nem lehet Böske utalvánnyal megvenni, még tőlem, nyugdíjastól sem!
Aki Én
@Shikari: Csak egy nevet mondj orbánon kívül, aki ide beengedett idegeneket!!!
Zeta
@Zeta: a hazudott fejlődésről annyit, hogy a környék leggyengébb a Kárpátnedencében. Most annyi a gazdaság fejlődése, mint 2007 ben volt. Ilyen gyenge fejlődést senki sem produkált! Bár, ilyen a gazdasági csoda???
tudode
Miről is szól a VALÓVILÁG, már ami azt illeti, hogy Budapest a LEGBIZTONSÁGOSABB főváros, annak tudatában, hogy a HÁRMAS METRÓ szerencsére még nem KÖVETELT ÁLDOZATOKAT azzal szemben, hogy GYERMEKJÁTÉKÁRA elköltött a .. K Ö Z Ö S B Ő L.. mindenféle számonkérés nélkül . "CSUPÁN"
.
------ Őrült összeg, 522 milliárd forint ment Orbán szívügyére
24.hu/belfold/2018/04/04/tao-felcsut-sporttamogatas/
.
Ezek után VÉGIG TANGIZZA az ORSZÁGOT + 4 év REPETÁÉRT, ahelyett, hogy elbújna szégyenében a föld alá!!! Amiatt is, mert "tételesen"
.
----- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
2017. January. 31
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Figyelmébe ajánlom HOGY NÉZETT KI BUDAPEST a II. világháború után, és az Andrássí úttól kezdve MIT TESZNEK MAGUKÉVÁ
.
----- FORTEPAN.hu (1945-nél)
www.fortepan.hu/
.
Különben NEM A MIGRÁNSOK miatt nem BIZTONSÁGOS a főváros, amiatt, mert a FÉL ORSZÁG nélkülözik, és ma már FÉNYES NAPPAL SEM teheti ki az állampolgár a lábát, hogy NE BOTLANA jobb esetben kéregetőbe! (Pl. 1965-ben a kőrúton 22 h körül is biztonságosabb volt a belváros, mint az ő ILLIBERÁLIS izéje.)
.
Nem kellett "volna" elfáradnia a Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Egyetemi Campusába, ELÉG LETT "volna" elküldeni a MEGSZOKOTT párttitkári lemezét, mert megszakította a Corvinuson Gyúrcsány, és Bajnai beszámolóját, a laikusok számára is érthetően, az ország gazdaságáról.)
.
SOK "ismételgetett" BESZÉDNEK SOK A ZAJA!
Aki Én
@Shikari: Újra! Ki engedett be ide idegeneket orbánon kívül???
Melyik szó okoz nehézségeket?
kokopelli
@Shikari: mire te barom? A marha getrákra nem emlékszem! A szelektív memória isten
áldása!A barmok kihullanak és elhullanak! Nem a Devlának,hanem a "Jóistennek" hála!
Füstös fizetett nyalonc!!! ;-))))))))))))
A Soros nélkül az Orbán még ma is trágyát taposna veled együtt!
Nessy
Kéretik Cavintont szedni! A letelepedési kötvény Rogánék biznisze volt, ők meg ha jól emlékszem, kormánypártiak, sőt Rogán miniszter!
Ez kb. húszezer fő. Aztán ezer kopt keresztény, aztán ezerháromszáz poltergeist! Szépen kopogtató menekült. Egyelőre Budapesten echte magyar kölök rabolja ki az idős nőt, echte magyarok késelnek, verekszenek., törnek be.
kokopelli
@Shikari: ...a jó édes román anyád,hülye nyalonc! Hogy fértek hozzá egy lyukhoz
annyian?...már biztos kisebesedett! ;-)))
Eladott Ország
Budapest meglesz Orbán és seggnyalói nélkül is. A nép közé már nem mersz kiállni te tetű. Harangoztak g*nyó.
Clavigo
@Shikari: "" Ha ugat kutya...stb ".. A kutyákat nem rugdossuk,,csak az ilyen gyárilag kretén,,orbán-szopó, buziqrva lápi mócokat, ,mint amilyen te is vagy,,oláh.
kokopelli
@Clavigo: ne bántsd a szerencsétlent! A 0,99 IQ-ja kb. arra elég,hogy ne a klo-
tyó mellé ß@rjon,a kagylóba mossa a kezét,és a pissoir-ből igyon! Ez a hát-
ránya a pottyantós egybotos román WC-nek és a husángtartásnak a farkasok el-
len! Ez egyben a "Légy résen" mozgalom a komcsiorbánék '89-előtti szlógenjének
lekoppantása is!
rosalinda57
AZ LENNE ROSSZ DÖNTÉS, HA MARADNÁL. HISZENTE MONDTAD, HOGY NE AZT FIGYELJE A NÉP, AMIT MONDASZ ( AZAZ HAZUGSÁG ), HANEM AZT, AMIT TESZEL ! AZT , AMÍG EDDIG TETTÉL EGYTŐL EGYIG ROSSZ DÖNTÉS VOLT ÉS CSAK A LOPÁST EREDMÉNYEZTE. ELÉG A ROSSZ ÉS LOPÓS DÖNTÉSEKBŐL ÉS A GYŰLÖLETBŐL ! MENJÉL HAZA !
cikicakk55
@rosalinda57: Na haza menjen a mocdok,hanem a sittre feleségedtől gyerekestől a szülei és az egész holdudvara. Pont ez a G miatt vagyun a sor legvégén a szegéységi listán. Még a Románok is megelőztek bennünket. Kádárt szídja a mocsok,hogy akkor egypárt rendszer volt. Most is az van te szemét. Kádár 1000x becsületesebb volt mint a Fideszes párt tagjai. Nem lopott milliárdokat és nem gazdagította a családját és a barátait. Ráadásul akkor az utcaseprő ugyan úgy megélt a fizetéséből,mint a mérnökök, vagy más diplomások. Nem kellett párt nyaloncnak lenni ahhoz,hogy biztonságba érezzék makukat az emberek. Ne örülj Csuti gennyes lelkű. Te is hamarosan megbánod,hogy anyád akkor nem nyelt le.
quadrocopter
Marha Orbán, Budapest a legnagyobb vasúti csomópont, azért kerültek oda a "migrik" - továbbszállítás végett! Te f@sz!
papa.49
Várjatok majd pénteken előadja magát a rádióban az atyáskodó hangon elrebegi mindenkinek rájuk KELL SZAVAZNI SZERINTEM MEG INKÁBB SZARNI A FEJÜKRE !!!
nezelodo
Miért, mi lesz Budapesten, hogy nem ismerünk rá? Megind kukagyújtogatós puccs?
Gyuri Géderről
Rosszúl fogalmazott Viktorunk! Volt egy rossz döntés (2010), és Budapestre, de az országra sem lehet ráismerni.
Ezt csak a hülyék nem látják.
terlasz
Az ám a helyzet Viktorovics, hogy Bp. mindig tájékozottabb, mint az ország többi része. Nem olyan könnyű itt az embereket az orruknál fogva vezetni. Persze, lesz itt is sok szavazód, de nem elég! Öröm lesz hallani a nyüszítésed maffiavezér!
Eladott Ország
Most viszont, először az újkori történelmünk során, igazán Európához tartozhatnánk, békés ország lehetnénk, háborúk, sőt harcok nélkül, építhetnénk hazánkat, szépen lassan, de biztosan felzárkózhatnánk a fejlett nyugathoz, amire mindig is vágytunk. És, tegyük hozzá, amihez a külföld óriási pénzügyi segítséget is adott. (Igaz, kihívást is, a globalizált világban a verseny vállalását). Élvezhetnénk a szabadságot, a vállalkozás és a szellemi kibontakozás lehetőségeit. Az új, innovativ technológiákban élen járhatnánk. Orbán kétharmaddal nemzeti összefogást hozhatott volna létre, és különféle nézetek bevonásával gyors fejlődésnek indult volna hazánk. Ehelyett a vezetők a gyűlölet, az állandó, légből kapott és mesterkélt háborúsdi útját választották. A hazugság és a félelem országát hozták étre. A hülyék meggazdagodását, a lopást és az intézményesített korrupció rendszerét. És ennek fedezése során annyira felbőszítették és lezüllesztették a társadalmat, hogy ennek helyrehozatalához igen hosszú időre lesz szükség. Az agymosás olyan szintjét érték el, ami Európában párját ritkító, történelmi léptékkel is. Főleg békeidőben. Mi régen nem hittük el, hogy pl. a románokat úgy el lehetett nyomni, mint ahogy Ceaușescu tette, Európa közepén. Aztán most itt vagyunk mi, ráadásul elnyomó háttérhatalom nélkül, sőt EU és NATO tagsággal támogatva. A nyolcéves agylúgozás fokozatosan egyre lejjebb vitte az országot. Ma olyan dolgok történnek, amiket pár éve elképzelni sem tudtunk volna. Nemcsak arról van szó, hogy a régió éllovasából sereghajtók lettünk. Régen a szocialista blokk "Legvidámabb Barakkja” voltunk, ma legfeljebb a „Balkán Legelcseszettebb Összeszerelő Üzeme” címet kaphatnánk meg.
fergeteg
Én már NAGYON FÉLEK attól,hogy kormányváltás esetén nem mehetünk világhírű
fürdőinkbe. MIGRÁNSOK fürödnek ott ruhástól és terjesztik a betegségeket.
fergeteg
@Eladott Ország: Van munkánk és fejlődik az ország.
CsipkeRózsa
@fergeteg: "fejlődik az ország."

Visszafelé!
quadrocopter
@fergeteg: Figyelj csmpi! Akiket eddig befogadott a Geci, azokkal mi van? Azoktól tudsz fürödni, te f@sz?
Az ilyen marhákat lehet csak hülyegyerek mesével traktálni, mint te!
kokopelli
@CsipkeRózsa: ;-) ...kétféle előjele lehet minden természetes számnak! + vagy - !
A Fideszmatekosoknak az ismeretlen! A negatív fejlődés is fejlődés náluk!(v. fejlövés?)
Eladott Ország
@fergeteg: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
Bűnözők vagytok. Igen, bűnözőt mondtam és így is gondolom. Aki saját érdekében egymás ellen uszítja az ország lakóit, az bűnöző. És ti uszítotok, megállás nélkül. A rokkantak ellen a hajléktalanok ellen, a romák ellen, a diákok ellen, a melegek ellen. De ti nem tőlük féltek igazán, hanem tőlünk. Mindenkitől, aki átlátja a geci hazugságaitokat, aki érti, hogy loptok, csaltok, aki látja, hogy kifosztjátok az országot, aki tudja, hogy ostoba, félművelt, mindenre alkalmatlan büdös tahók vagytok egytől egyig. Olyan tahók, akik nem vezetik ezt az országot. Nem is tudnátok vezetni, de nem is akarjátok. Hogy úgy tűnjön, mintha működne, propagandával pótoljátok az érdemi munkát. Közben semmi mást nem tesztek, mint azt mondjátok a rosszra, hogy az jó, elvesztek a szegény sokaktól és odaadjátok a gazdag keveseknek és loptok, loptok, loptok. Tudom, hogy meg akarjátok tartani ezt az életmódot. És tudom, hogy meg akarjátok úszni. Nem fogjátok. A hazudozás és uszítás már kevés. Már fenyegetés kell. És Orbán fenyeget. Gátlástalanul, mint ahogy minden mást is gátlástalanul csinál. A választás után jön az elégtétel. Pontosan, név szerint ismerik Soros ügynökeit. Lecsapnak rájuk. Igen, tudom. Csakhogy ez nem Törökország, Orbán pedig nem Erdogan. Szeretne az lenni, de nem az. Csak egy mohó, pitiáner csaló, aki királynak képzelte magát és azt hitte, mindent megtehet. Ezt hitték körülötte a haszonlesők is. Mostanra rájöttek, hogy nagyon nagy a baj. Már tudják, hogy a felszínre kerül minden, amiről úgy gondolták, soha nem fog kiderülni. Ez így szokott működni. Ha megindul az összeomlás, az ilyen zajos és mocskos. És ők többet tudnak, mint mi. Ezért rettegnek. Nem tudhatják, holnap mi bukkan a felszínre és az kit fog magával rántani. Orbán feleségét? Matolcsyt? Polt Pétert? Már régen kicsúszott a kezükből a gyeplő, a lovak megvadulva vágtatnak. Már nem az a kérdés, hogy felborul-e a szekér, hanem az, hogy mikor borul fel...
Eladott Ország
folytatás ma, 05:59,... Ezen már semmi nem változtathat. Még az sem, ha kétharmaddal megnyerik a választást. Ez sem az uniós, sem az amerikai hatóságok nyomozását nem fogja megakasztani, az uniós eljárásokat sem fogja meggátolni. Ebben az országban már nem maradt elkobozható és újraosztható vagyon. Márpedig a szolgákat zabáltatni kell. Ha nem lesz miből, maguk fogják szétverni a rendszert.
szaboria1
Nem kell ennyi marhaságot már össze hordani. Mert titokban meg engedik be a migránsokat.
Eladott Ország
@fergeteg: április 5, 12:49 hvg.hu/gazdasag/20170830_Annal_is_tobb_magyar_kivandorlo_lehet_mint_amennyirol_eddig_tudtunk
Annál is több magyar kivándorló lehet, mint amennyiről eddig tudtunk. Közel 600 ezer magyar vándorolt ki az országból – így számol a Portfolio.hu. Ez közel ötször annyi embert jelent, mint amivel a KSH számol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.